Prachtig mooie meerstammige boom

De boom werd geleverd door een bezorger met een brede glimlach. Advies van het planten van de boom was alleen tegenovergesteld als jullie voorlichting in het tijdschrift. Na een snoeibeurt zijn de meerstammige takken aan de onderzijde mooi zichtbaar. We kijken uit naar de prachtige bloei van dit krentenboompje.

Grote keuze en goede levering

Goede, vriendelijk en deskundig personeel. Enorme keuze. Levering correct, op tijd en goed te volgen. Goed advies bij plaatsing.

Bestelling, communicatie en aflevering uitstekend.

Zoals ik het meegemaakt heb, heeft dit bedrijf goed begrepen hoe je via internet bomen verkoopt. Alles duidelijk en vriendelijke mensen zowel aan de telefoon als bij de bezorging.

Gewoon super .

Vriendelijke service, directe communicatie, mooie gezonde bomen, wij zijn echt duper tevreden .

Kwaliteit bomen met zorg en aandacht bezorgd

Top kwaliteit bomen met zorg en aandacht thuis bezorgd. De bomen waren goed beschermd en hebben een mooie kluit De chauffeur was heel mooi te volgen via de track en trace en tijdstip klopte goed. Zodat je niet onnodig wacht. De bomen staan in de grond nu wachten op het groei seizoen

Vlotte communicatie

Mijn boomkeuze op zondag besteld en betaald, 4 dagen later stond hij aan de deur veilig afgeleverd.

Snel geleverd. Mooi product!

Mijn boompje werd snel geleverd en keurig op tijd. Ze maken gebruik van een superfijne app waarmee je tot op de minuut kunt kijken wanneer de bezorger voor de deur staat. Prachtig boompje inclusief uitleg erover op papier. Kortom fijne ervaring en voor herhaling vatbaar!

Netjes afgeleverd. Track & trace werkt perfect.

Tevreden klanten komen ALTIJD terug!

Voor de 3de keer een aakoop (2 bomen) gedaan bij bomenbezorgd.nl En terug zéér tevreden van de service!!! Het was ook tof om de plaatser van de 1ste boom terug te zien, ook hij was aangenaam verrast om te zien dat de 1ste boom het uitstekend doet. Wij blijven zeker terug komen :D

Heel prettige ervaring

Neerzetten en dan weglopen! getuigd niet van 100%

Van 100% service!.

Uitstekende service

Uitstekende service en advies op maat.

Zeer doeltreffende interactie en prima afwerking

---

Uitstekend product, keurig geleverd.

Duidelijke website, prachtige boom en snel, vriendelijk en precies op het afgesproken moment geleverd. 10/10.

Zeer tevreden super dame die kwam leveren.

Altijd goed

Ik vergelijk altijd, maar kom toch aldoor weer bij bomenbezorgd.nl uit. Ze hebben goede producten voor een redelijke prijs. Snelle levering en duidelijke instructies voor het aanplanten. Gewoon een betrouwbaar adres om je bomen en hagen te kopen.

Prima kwaliteit en levering

Prima kwaliteit en levering

Netjes afgeleverd

De boompjes waren exact op de plek neergelegd die ik aangegeven had! Keurig verpakte kluit. Nette gebruiksaanwijzing voor het planten van de boompjes erbij.

Bomen snel geleverd inc aanplant pakket en verbindingsset voor de leibomen. Goed verpakt, duidelijke aanplanitnstructie. Super gewoon. Wel nog even afwachten of ze aanslaan, maar aan het wortelgestel te zien moet dat wel goedkomen

Super goed!

- mega snelle levering - prachtige boom - aardige bezorgers

Mooie boom en goed verzorgd.

Blij met uitvoerige en duidelijke plantinstructies.

super tevreden ,hopende op flinke groei

Beste, Het was bij jullie de eerste maal dat ik een boom kocht, de dienstverlening was perfect! zeker de bezorging! De bezorger was uiterst vriendelijk.. Nu maar hopen dat de boom deze lente mij een mooie bloesem bezorgd!!! Hartelijke groeten, Agnes Reekmans

dik tevreden

ik kocht een boom. met een redelijke prijs gratis bezorgt door een dame met zorg geplant op een prima wijze ook dit gebeurde met een redelijke prijs kort om "dik tevreden"

Perfecte levering, bomen zijn kleiner en minder ontwikkeld dan voorgesteld

Duur voor de geleverde kwaliteit.

Goede prijs/kwaliteit verhouding helaas ging de eerste levering foutief

Zeer correcte afhandeling na eerder foutief bezorgde bomen

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk