De boom werd geleverd door een bezorger met een brede glimlach. Advies van het planten van de boom was alleen tegenovergesteld als jullie voorlichting in het tijdschrift. Na een snoeibeurt zijn de meerstammige takken aan de onderzijde mooi zichtbaar. We kijken uit naar de prachtige bloei van dit krentenboompje.
Beste Bolwerk, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om feedback bij ons achter te laten, dit waarderen wij enorm. Via de mail hebben wij contact gehad en samen een passende oplossing kunnen vinden. Wij vertrouwen erop dat de boom prachtig zal uitlopen. Wij bieden hiervoor nogmaals onze excuses aan en wensen u verder veel plezier met uw krentenboompje. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
De boom werd geleverd door een bezorger met een brede glimlach. Advies van het planten van de boom was alleen tegenovergesteld als jullie voorlichting in het tijdschrift. Daarnaast had ik een boom besteld in de maat 150 tot 175cm. Wel 1 tak kwam op 175cm. De rest 150. Na een snoeibeurt zijn de meerstammige takken aan de onderzijde mooi zichtbaar. We kijken uit naar de prachtige bloei van dit krentenboompje.
Goede, vriendelijk en deskundig personeel. Enorme keuze. Levering correct, op tijd en goed te volgen. Goed advies bij plaatsing.
Beste Martin, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat onze service positieve feedback ontvangt. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Zoals ik het meegemaakt heb, heeft dit bedrijf goed begrepen hoe je via internet bomen verkoopt. Alles duidelijk en vriendelijke mensen zowel aan de telefoon als bij de bezorging.
Beste Ron, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat onze service positieve feedback ontvangt. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Vriendelijke service, directe communicatie, mooie gezonde bomen, wij zijn echt duper tevreden .
Beste Ines, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat onze service positieve feedback ontvangt. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Catharina| Bomenbezorgd.nl
Top kwaliteit bomen met zorg en aandacht thuis bezorgd. De bomen waren goed beschermd en hebben een mooie kluit De chauffeur was heel mooi te volgen via de track en trace en tijdstip klopte goed. Zodat je niet onnodig wacht. De bomen staan in de grond nu wachten op het groei seizoen
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat onze service positieve feedback ontvangt. Ook vinden we het fijn om te horen dat u de de live track and trace als positieve heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Catharina| Bomenbezorgd.nl
Mijn boomkeuze op zondag besteld en betaald, 4 dagen later stond hij aan de deur veilig afgeleverd.
Beste Pieter, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat onze service positieve feedback ontvangt. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Catharina| Bomenbezorgd.nl
Mijn boompje werd snel geleverd en keurig op tijd. Ze maken gebruik van een superfijne app waarmee je tot op de minuut kunt kijken wanneer de bezorger voor de deur staat. Prachtig boompje inclusief uitleg erover op papier. Kortom fijne ervaring en voor herhaling vatbaar!
Beste Patrick, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat onze service positieve feedback ontvangt. Ook vinden we het fijn om te horen dat u de de live track and trace als positieve heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Catharina| Bomenbezorgd.nl
Netjes afgeleverd. Track & trace werkt perfect.
Beste Etiënne, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat onze service positieve feedback ontvangt. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Voor de 3de keer een aakoop (2 bomen) gedaan bij bomenbezorgd.nl En terug zéér tevreden van de service!!! Het was ook tof om de plaatser van de 1ste boom terug te zien, ook hij was aangenaam verrast om te zien dat de 1ste boom het uitstekend doet. Wij blijven zeker terug komen :D
Beste Tom, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat onze service positieve feedback ontvangt. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Heel prettige ervaring
Beste cor, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Van 100% service!.
Beste Siem, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Zoals telefonisch besproken heb ik genoteerd wat niet zo goed is gegaan en heb dit ook doorgegeven aan mijn collega. Wij vertrouwen erop dat de boom prachtig zal aanslaan en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Uitstekende service en advies op maat.
Beste Bjorn, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat onze service positieve feedback ontvangt. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
---
Beste Vincent, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Duidelijke website, prachtige boom en snel, vriendelijk en precies op het afgesproken moment geleverd. 10/10.
Beste Hjalmar, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat alles goed is verlopen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Zeer tevreden super dame die kwam leveren.
Beste Diane, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat onze chauffeuse ook door de klant gewaardeerd wordt. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Ik vergelijk altijd, maar kom toch aldoor weer bij bomenbezorgd.nl uit. Ze hebben goede producten voor een redelijke prijs. Snelle levering en duidelijke instructies voor het aanplanten. Gewoon een betrouwbaar adres om je bomen en hagen te kopen.
Beste Robbert, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u gerust bij ons terecht kunt en dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw besteling. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Prima kwaliteit en levering
Beste Tjerkinus, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
De boompjes waren exact op de plek neergelegd die ik aangegeven had! Keurig verpakte kluit. Nette gebruiksaanwijzing voor het planten van de boompjes erbij.
Beste Ivonne, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boompjes. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Bomen snel geleverd inc aanplant pakket en verbindingsset voor de leibomen. Goed verpakt, duidelijke aanplanitnstructie. Super gewoon. Wel nog even afwachten of ze aanslaan, maar aan het wortelgestel te zien moet dat wel goedkomen
Beste Jacqueline, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij vertrouwen erop dat de bomen zullen aanslaan! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Leibomen. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
- mega snelle levering - prachtige boom - aardige bezorgers
Beste Gabriella, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat onze chauffeurs ook door de klant gewaardeerd worden. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Blij met uitvoerige en duidelijke plantinstructies.
Beste Peter, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat onze aanplantfolder ook een positieve feedback ontvangt. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Beste, Het was bij jullie de eerste maal dat ik een boom kocht, de dienstverlening was perfect! zeker de bezorging! De bezorger was uiterst vriendelijk.. Nu maar hopen dat de boom deze lente mij een mooie bloesem bezorgd!!! Hartelijke groeten, Agnes Reekmans
Beste Agnes, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat onze chauffeurs ook door de klant gewaardeerd worden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de boom mooi zal uitlopen dit voorjaar en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
ik kocht een boom. met een redelijke prijs gratis bezorgt door een dame met zorg geplant op een prima wijze ook dit gebeurde met een redelijke prijs kort om "dik tevreden"
Beste Ruud, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat alles goed is verlopen en u uw ervaring als positief heeft ervaren! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Duur voor de geleverde kwaliteit.
Beste Stijn, Hartelijk dank voor het plaatsen van een review. We waarderen uw feedback enorm. Telefonisch hebben wij u geprobeerd te bereiken, echter krijgen wij helaas geen gehoor. En via de mail krijgen wij helaas ook geen reactie. We willen graag met u mee kijken en met een passende oplossing komen. Graag horen we iets van u! Met vriendelijke groet, Catharina | Bomenbezorgd.nl
Zeer correcte afhandeling na eerder foutief bezorgde bomen
Beste Derk, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat alles verder na de eerste levering goed is verlopen. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk