Fijn dat ze bomen ook konden planten
Beste M, Voorschoten, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat onze aanplantservice goed van pas is gekomen! We hopen dat u geniet van uw bomen en kijken er naar uit om u nog eens van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Ivm vorst op eigen initiatief de levering uitgesteld. Aanplant service heel netjes verzorgd!
Beste Hero, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de aanplantservice netjes is verlopen! We hopen dat u van uw bestelling geniet en kijken er naar uit om u nog eens van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Zeer vriendelijk personeel, nette aflevering en aanplant. Na door mijzelf een verkeerde bestelling aangekocht te hebben werd deze zonder moeite omgeruild. Alles loopt super netjes bij dit bedrijf.
Beste Vermeulen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat alles netjes is verlopen en dat het toch goed is gekomen na een verkeerde bestelling! We kijken er naar uit om u nog eens van dienst te kunnen zijn en hopen dat u van uw bestelling geniet! Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Makkelijke website, goede service en snelle levering. Ik was niet thuis bij plaatsing, kreeg netjes foto's doorgestuurd.
Beste Ronnie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u netjes op de hoogte was gehouden met foto's van uw geleverde bestelling en dat alles met ons goed is verlopen! We kijken er naar uit om u nog eens van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Inzichtelijk bestellen, vlot afrekenen, vriendelijke en behulpzame klantenservice en zeer prettige bezorging. Wat wil je nog meer?
Beste Arno, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren! We hopen dat u van uw bestelling geniet en kijken er naar uit om u nog eens van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Er was een goede communicatie, mee denkend en bereidheid tot.. Prettig om zaken te doen met jullie.
Beste Miranda, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat communicatie met ons goed is verlopen! We kijken er naar uit om u nog eens van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Beukenboompjes besteld, goede prijs kwaliteit.
Beste Joop, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de Beukenboompjes een goede prijs kwaliteit vertonen! We kijken er naar uit om u nog eens van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Treurwilg van 3 meter hoog besteld en laten planten. Omdat niemand thuis kon zijn middels foto's aangegeven waar de boom geplant moest worden. Prima contact met de klantenservice. Dat is keurig gedaan. Nu afwachten of in het voorjaar de boom aanslaat.
Beste Ronald, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de levering en aanplantservice goed zijn verlopen ondanks dat u niet thuis was. We gaan er van uit dat de boom mooi zal uitlopen in het voorjaar! We kijken er naar uit om u nog eens van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Prima service, snelle en vriendelijke bezorging en tot op heden mooie bomen. Heldere instructies ivm planten en verzorgen.
Beste Norman, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de bestelling naar wens is geleverd! Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u gerust contact met ons opnemen. We kijken er naar uit om u nog eens van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Prima website. Snelle bezorging.
Beste Tudy, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de website duidelijk is en dat de bestelling snel is geleverd! We kijken er naar uit om u nog eens van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Correct, tijdig en een mooie gezonde boom
Beste Lutgarde, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat alles goed is verlopen! We kijken er naar uit om u nog eens van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
De plant die ik bestelde ziet er goed en gezond uit. De bezorging daarentegen....... Het bezorgadres was een bovenwoning, 1e verdieping. De bezorger zette de plant op de gallerij, belde niet aan, gooide het boekje door de brievenbus en verdween. Iedereen had de plant mee kunnen pakken. Ik werkte thuis, dus zou gewoon de plant in ontvangst hebben kunnen nemen, nu kwam ik er toevallig achter dat hij voor de deur stond. Helaas een uitermate slechte ervaring
Beste Mechteld, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een review voor ons te schrijven. Wij waarderen uw feedback enorm. We vinden het heel jammer om te lezen dat de bezorging slecht is verlopen. Dit is uiteraard niet hoe wij de bezorging willen laten verlopen. Wij bieden hier dan ook ons excuses voor aan. We laten graag zien in de toekomst dat het ook anders kan met een geboden compensatie. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Je hebt een droom en je gaat van start ...Duidelijke website, geen problemen bij bestelling en goede opvolging. Mooi plantgoed wat correct is geleverd en aangeplant. Dit is een mooi voorbeeld van het ontzorgen van een klant. Een aanrader.
Beste Mark, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Bedankt voor uw mooie review, ik vind het fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! We kijken er naar uit om u snel weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Vlotte levering en correcte afhandeling
Beste Ameels, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te horen dat alles goed is gegaan en hopen dat u geniet van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Prima communicatie over bezorging Snelle en correcte bezorging Informatie boekje met aanplantadvies Bomen voldoen een de verwachtingen
Beste Diana, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de bezorging goed is verlopen en dat de bomen voldoen aan de verwachting. Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u gerust contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Mooie beuken geleverd gekregen, exact volgens planning.
Beste Frank, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de bezorging goed is verlopen. Wij wensen u veel plezier met de beuken! Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
De door ons bestelde rode beuk werd snel en volgens afspraak geleverd. De boom was zorgvuldig ingepakt. Fijn dat er zo’n uitgebreide en duidelijke plantinstructie was bijgevoegd. Kortom, ik ben zeer tevreden met deze aankoop en ik verheug me op het voorjaar en het uitlopen van het eerste blad!
Beste Mariëtte, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en wij hebben er alle vertrouwen in dat de boom mooi zal uitlopen dit voorjaar. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw rode beuk. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Onze boom is op gewenste tijdstip bezorgd en vakkundig geplaatst!
Beste Marita, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw zoete pruim Opal. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
En goede informatie
Beste Myriam, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw meerstammige krentenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heb zelf de ervaring niet. Want ik was er nog niet.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw witte meidoorn. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Alles inorde! Zoals het hoort.
Beste Stijn, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw olijfwilg leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snel na bestelling bezorgd. Met de aanplantservice ging het ook prima; vriendelijke man die al uit werk uit handen nam.
Beste Herman, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat de aanplantservice ook goed is gegaan. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw gewone walnotenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Al meerdere keren bomen en planten besteld de afgelopen 2 maanden. Zeer netjes worden de bomen en planten afgeleverd. Tijdindiatie van levering klopt, en chauffeur altijd zeer vriendelijk!
Beste William, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat u ook al meerdere positieve ervaringen met ons heeft. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Boom gekocht. Had al goede ervaring en ook nu weer goede kwaliteit en instructie boekje. Tevens gratis kerstboom ontvangen (was aanbiedingsoptie bij bestelling). Prachtige kerstboom van circa 3 meter. Blij verrast, de hele straat geniet er van.
Beste Andrea, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en leuk om te horen dat de hele straat meegeniet van de kerstboom. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Lijsterbes. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bomen zien er verzorgd uit
Beste Freddy, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw appelbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk