Veel keuze en snel geleverd
Beste Gertjan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heel snel geleverd. Exact volgens afspraak. Heel snel antwoord op vragen per mail. Boom ziet er goed uit. Nu het voorjaar afwachten natuurlijk of ie het doet
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Amandelboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
mooie boom, netjes afgeleverd, bovendien gratis kerstboom
Beste Hans, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
dan pas sterren. aanbvelen .? geen ja geen nee
Beste heer Veldhuijzen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een beoordeling voor ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Het is begrijpelijk dat u nu nog geen goed oordeel kan geven of de boom wel of niet goed zal wortelen. Daar gaan wij natuurlijk wel van uit. We zien graag een nieuwe passende review van u tegemoet tegen de tijd dat u een goede indruk van de boom heeft gekregen. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat u de samenwerking met ons als positief heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
dan pas sterren. aanbvelen .? geen ja geen nee
Voor herhaling zeker aan te raden!
Beste Hendrik, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Tamme kastanje Dorree de Lyon. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
goede site, goede levering
Beste Joanna, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Trees, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw olijfwilg leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
2x boom besteld, goede track trace , live bekijken waar bestelling is. Vriendelijke medewerker en mooie bomen! En gratis Xmas tree.
Beste Emiel, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons van het begint tot het eind als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Ruwe berk en grote perenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
.................
Beste Geert, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Perfekte opvolging mogelijk Goede service Vriendelijk
Beste Christina, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw palmbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima prijs/kwaliteit verhouding. De mensen zijn ook altijd zo vriendelijk en behulpzaam.
Beste Peter, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw meerstammige krentenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
uitstekende service ! voor herhaling vatbaar i
Beste Jean-Pierre, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak Amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
2 leibomen besteld, tegen goede prijs. Snelle levering , je kunt aangeven welke dag het beste uitkomt. Wordt keurig op de hoogte gehouden van route chauffeur. Bomen netjes afgeleverd met hele duidelijke plant instructies. Echt aanrader dit bedrijf , ik ga zeker weer bij ze bestellen mocht ik nodig hebben
Beste Ellen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons van begin tot eind als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Leilinde bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Makkelijk besteld, snel bezorgd, mooie boom met duidelijke instructies
Beste Mirjam, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Krentenboom Robin Hill. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Top! Nu twee keer mooie kwaliteit coniferen laten bezorgen en als kers op de taart een gratis kerstboom. Echte aanrader. Volgens seizoen bestel ik weer.
Beste Mary, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en leuk om te horen dat u volgend seizoen ook weer bij ons besteld. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw coniferen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen geleverd.
Beste Inge, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Portugese laurier Tico leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering en correct afgeleverd
Beste Patricia, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering , mooie boom
Beste Marianne, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dakplataan. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Na mijn online bestelling werd ik nog gecontacteerd om te checken of ik niet vergeten was mijn gratis kerstboom mee te bestellen! De klant is hier echt nog belangrijk! Prima kwaliteit ook en met zorg thuis gebracht.
Beste Luc, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Magnolia grandiflora. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering van een prachtige boom met fijne instructies voor planten en verzorging.
Beste Mijntje, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Japanse notenboom en Hortensia's. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
bestelling en verwerking en levering liepen vlekkeloos! Ben erg blij met jullie!!!!
Beste Gino, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Perzische slaapboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Black Friday kerstboom schitterend.
Beste Philippe, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat u blij bent met de kerstboom. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw zwarte moerbei bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zeker voor herhaling vatbaar!
Beste Julio, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat het voor herhaling vatbaar is. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Paul, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Rode Japanse sierkers. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snel geleverd, mooie boompjes en gratis een kerstboom. Nou, wat wil je nog meer
Beste Jolanda, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk