Communicatie via de mail betreft de levering was duidelijk. De levering verliep soepel en vriendelijke bezorgers. Kwaliteit van de bomen is goed en duidelijke aanplant instructies meegegeven. Aldus een aanrader.
Beste Denian, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! 🌳😊 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Alles goed geregeld. Traject prima uitgelegd via e-mails, ondersteund met beschikbare video's. Bezorging en aanplanting top geregeld.
Beste Betty, Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nóg leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! 🌿💚 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Snelle levering van een top product.
Beste Sam, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! 🌿💚 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Duidelijke communicatie, gemakkelijk bereikbaar, snelle reactie, goede informatie en meedenken in mogelijkheden en uiteindelijk een snelle levering van een goed product ! Ik beveel bomenbezorgd aan bij iedereen.
Beste Rita, Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nóg leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! 🌿💚 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Mijn bestelling is keurig op aangegeven dag en tijd bezorgd. Mooie boompjes! Handig met het bijbehorende aanplantpakket erbij. Goede beschrijving hoe de bomen te planten. Het staat nu al heel erg mooi, laat het zonnetje maar komen☀️
Beste Heer/Mevrouw, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! 🌳🌿 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Vlotte afhandeling en tijdige bezorging van boom en struik
Beste Norinda, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! 🌳🌞 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Goede service en optijd geleverd, verwachtingen overtroffen!
Beste Frits, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! 🌳☘️ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Om 06:00 in de ochtend keurig op de stoep geplaatst. Mooie boompjes en goed geholpen met wat extra bestellingen.
Beste Rian, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! 🌿💚 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Wel spijtig dat na het planten het er allemaal wat rommelig uit zag. Overal zandhopen
Beste Peter, Bedankt voor je eerlijke feedback! We blijven continu werken aan verbeteringen en waarderen je mening enorm. Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! 🌳🌿 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Geen enkel minpunt
Beste Cor, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! 🌳🌞 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Tijdig geleverd Handleiding aanwezig Goede track en trace service Duidelijke communicatie
Beste Sofie, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! 🌳😊 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
De amberboom en de toscaanse jasmijn zien er geweldig uit.
uitstekende kwaliteit bomen en vriendelijke en behulpzame bezorgers.
Beste Frans, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! 🌿💚 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Alles was snel en op de plaats geleverd waar ik had gevraagd. De kwaliteit van de bomen kan ik nog niet beoordelen; ze hebben nl. nog geen blad.
Beste Marlon, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! 🌳😊 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Gemakkelijk telefonisch contact. Bomen oké. Natuurlijk nog wachten tot ze in het blad komen. Levering op afgesproken tijd.
Beste Jo, Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nóg leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! 🌿💚 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Jammer..de leilindes zijn niet mooi geleid. Op de toppen zijn ze niet mooi geleid en verser op de bomen ook niet. Heb ze allemaal over moeten doen met gevolg dat ze er niet mooi meer uit zien.
Goedemiddag Jeannet, Wat jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal naar wens is. Dat is natuurlijk niet hoe we het graag zien! We nemen even contact met je op om te kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Hopelijk kunnen we het snel naar tevredenheid afhandelen! 🌱😊 Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl 🌳
boom werd precies volgens afspraak geleverd en binnen de afgesproken tijd
Beste Jan-Marie, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! 🌳😊 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Snel geleverd. Netjes vervoerd en verpakt. Het product kan ik nog niet beoordelen
Beste Robert, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. 🌱💚 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Zelf bepalen wanneer je boom bezorgd wordt. Zeer goede track and trace. Persoonlijk contact met bezorger en goede kwaliteit bomen!
Beste Ingrid, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! 🌳🚛 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen, snel en goed geleverd
Beste Ruud, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! 🌿😊 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Bomen werden met kale wortel met twee stuks in één plastic zak geleverd. De wortels zijn wel erg kaal (géén haarwortels) en ik kon zien dat ze tijdelijk in zand opgeslagen zijn geweest. Ben benieuwd hoe ze weer gaan groeien.
Beste Herman, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! 🌳😊 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
voor de tweede keer besteld en de planten waren weer zeer mooi
Beste Wendy, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! 🌳🌞 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Heb bomen uit gezocht… goed advies gehad … bezorging precies op tijd… dus in één woord goed
Beste Marianne, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! 🌿😊 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Bestellen ging makkelijk en er is veel keuze. Ook uitgebreide omschrijving hoe de bomen het beste te planten. Prettig dat je de bezorger kunt volgen wanneer hij bij je komt. Ik vind de bomen niet echt mooi van vorm. Ik hoop dat ze dat toch nog krijgen in de toekomst.
Beste Ingrid, We vinden het heel belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom nemen we even contact met je op om te kijken hoe we dit kunnen oplossen. Dankjewel voor je feedback! 🌳💚 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Boom besteld, goede kwaliteit op afgesproken tijdstip afgeleverd met pkantinstructie en onderhoudsadvies voor de eerste 2 groeiseizoenen. Top!
Beste Henk, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. 🌱💚 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk