Was een klein probleempje maar werd gelijk geluisterd en opgelost super

Waar voor je geld

Gewoon super! Snelle levering.

Bij Corry Kousen sokken zit je nooit met koude voeten.

Ik bestel al jaren bij jaren bij Corry's sokken. Ik bestel altijd Marianne sokjes. Ik ksn deze nergens anders krijgen. Altijd snelle en correcte bezorging.

Goede service maar kousen zijn van slechte kwaliteit

Ik heb 10 panty's gekocht van het merk Marianne (panty 30 denier voor grote maten, met tussenstuk). De maat is perfect en de panty zit goed, maar er zijn er al 4 stuk, terwijl ik ze in december 2024 gekocht heb. Nochtans trek ik ze heel voorzichtig aan. Ze gaan stuk aan de hiel, bovenaan de voet of aan de naden. Het is dus niet altijd op dezelfde plaats. Vroeger kocht ik het merk Minouche, spijtig genoeg bestaat dit niet meer. Ik ben wel tevreden van Corry kousen (snelle en correcte levering), maar dus niet van de kwaliteit van de kousen. Misschien kan u mij een betere kwaliteit aanbevelen ? Zo ja, welke ?

Goede prijs en snelle levering

We bestellen al een aantal jaren onze Marianne panty’s hier, omdat ze dmv. de aanbieding toch altijd net wat goedkoper uitkomen. Ook de levering is altijd snel zodat we ze binnen een paar dagen kunnen dragen.

heerlijke dikke sokken gekocht en de volgende dag al binnen.

De bel ging, en de bezorger met mijn nieuwe sokken stond voor de deur. Ik vond dit zeer snel en was verbaasd. Zijn dat mijn sokken die ik gisteren had gekocht? Zeer snel en keurig verpakt. Deze Corry Kousen hou ik er in, en als ik U was en u zoekt nieuwe sokken, kijk eens bij Corrie. Dat is de moeite waard

Topkwaliteit sokken met een goede service

Uitgebreid assortiment en tegelijk vaste klassiekers die ik altijd terug kan vinden.

Mooie kwaliteitsartikelen

Tevreden over mijn bestelling. De aangeboden producten zijn van goede kwaliteit en snel geleverd.

Met 1 uitzondering prima.

Heb al lang bamboe sokken en kousen.De laatste zwarte kniekousen knelden.Daarom vorige week nieuwe besteld.Deze knellen niet.(kniekousen)

Mooie panty's en snel geleverd

Correcte en Snelle levering

Super snelle levering

Snelle en perfecte levering

super goed en snel

Aanrader verkopen de beste werksokken die er zijn heb deze al meer dan 10 jaar

In één woord Prima!

Zij hebben mijn product wat niet zo gemakkelijk meer te krijgen is. Pakken het zo compact mogelijk maar zorgvuldig in en levertijd kort.

Correct geleverd

Bestelling is netjes verpakt bezorgd. Prima kwaliteit sokken.

Voor pantys, kies deze winkel, top!

Veel keuze in kleuren en maten ook voor de lange dames passen de marianne pantys goed! Kom toch steeds weer bij deze winkel terecht.

Goede kwaliteit

Fijne wanten, lekker warm.

Netjes geholpen

Netjes verpakt, goede spullen, snel

Prima geleverd

Snel en goed

alles correct

Alles vanaf bestelling tot levering goed geregeld. voor herhaling vatbaar.

Snelle en goede service

Alles snel en goed afgewerkt.

Ik koop hier al jaren mijn huissokken met antislip

Hele fijne sokken!

een goede kous jammer een maat

bezorging goed . jammer dat niet bekent wordt gemaakt zoveel paar voor de 1x verzendkosten

Topsokken

Eindelijk de beste sokken gevonden voor in de bouw, sijtvast voor de sloffende lopers

Spoorbrugweg 25

7321BL Apeldoorn