Goed, snel en accuraat

Al meerdere keren bestelling geplaatst en perfect uitgevoerd; foutje van mij: er zijn sokken bij waarvan de bovenste rand een dun maar vernijging elastiek bevat.

Omdat ik de steun pantys niet meer op de regionale weekmarkt kan kopen, op zoek gegaan om deze via deze website te bestellen. Jammer dat ik deze niet per 10 stuks kan bestellen, scheelt in de verzendkosten.

Heerlijke sloffen!!!

Ik ken de sloffen van Intratuin, bij Corry had ik 2 paar voor de prijs van IT. Snel en netjes opgestuurd. Als ik nieuwe moet weet ik waar ik moet zijn……

Niet duur en snel.

Lage verzendkosten. Ophalen in de regio Apeldoorn en Deventer op verschillende locatie is nog goedkoper. Kwaliteit van de sokken is goed. Zitten goed en werken beter dan sneaker sokjes etc.

geen

na 5 dagen heb ik nog steeds niets ontvangen dus ik heb geen review.

Aanrader

Goede spullen en snelle levering!

Goede medewerking

Op de side even moeilijk te bestellen. Na hulp was alles duidelijk. Behulpzaam geholpen.

Snelle levering Snelle en vriendelijke afhandeling van gemaakte fout Dus gewoon prima ......

Twee keer een bestelling geplaatst. Geen problemen. Snel en netjes afgehandeld. Ik zou zeker weer bestellen.

Zeer tevreden met mijn sokken

Zeer goed dank u voor de service

super maat en kwaliteit

vandaag geleverd, morgen in huis. Top

Snel geleverd deze bestelling

Uitstekende service!

Dat jullie ooit zijn weggegaan van de markt in Deventer is erg jammer. Maar een uitstekende webshop maakt alles goed. Snelle levering, keurig verpakt in een stevig doosje met nog een extra papier ter bescherming. Niks meer aan veranderen, super!

Snelle levering.

Correct geleverd en vooral snel.

Topspullen, topservice

Blij met mij bestelling. Snel verstuurd, mooie prijzen, goede spullen.

Voor mij niet geschikt

Ik krijg helaas huidirritatie van de siliconen rand aan de sokjes. Dus voor mij geen succes. Bij de teen zit een naad, dat draagt niet prettig.

Duidelijke site en snel geleverd

Alles is snel te vinden op de site Eerlijke prijs voor goede kwaliteit Levert ook in Duitsland

Super tevreden

Snelle levering, goed verpakt!

Snel en goed geleverd

Helaas bestelling nog niet gekregen na 10:dagen

Steeds mail dat de bestelling is uitgesteld

Snelle levering, vriendelijk contact

Ik wilde naadloze sokjes voor mijn zoon van 12weken. Er zijn inderdaad bijna geen naadjes aanwezig maar de figuurtjes op de sokjes drukken ook in z’n huid. Hij heeft speciale schoentjes die heel strak moeten.

prima service, levering en kwaliteit

Ik was al een tijd op zoek naar sokken met soepele boord tegen bloedvatvernauwing. Tijdens een vakantie op de Veluwe kwam ik op een markt in contact met Corry die over een assortiment van dit soort sokken beschikte. Na de eerste proefaankoop bestel ik nu regelmatig een stel nieuwe sokken die prima voldoen en vlot worden geleverd.

Besteld via de site en opgehaald op de markt. Ideaal.

Goede voorraad en gelder overzicht

Spoorbrugweg 25

7321BL Apeldoorn