Snel verzonden en goede info op de website

Dankzij de uitgebreide informatie over de verschillende snijplotters op de website heb ik een keuze kunnen maken. Snijplotter was snel verzonden en de volgende dag al in huis. Ik ben heel blij met mijn SDX900 en heb de afgelopen dagen heel wat kerstkaartjes, labels en andere kleine projectjes ermee gemaakt.

Pr

normaal heel goed

Nu moet ik wel lang wachten tot ik mijn bestelling ontvang

Zeer tevreden over snelle levering en goed advies

Om een goede keuze te kunnen maken heb ik advies gevraagd. zeer snelle reactie op een vriendelijke toon. Zeer tevreden over snelle levering en goed advies. Ook over de bezorgdienst alle lof.

Top service en snelle levering

Top service en snelle levering

Topwinkel met topservice

Snelle levering met vriendelijk personeel aan de telefoon. Bij een klein foutje in de levering werd dit direct in orde gemaakt zonder problemen. Deze winkel is zeker de moeite waard. Topwinkel!

fantastische service

snel op te halen en goede kwaliteit

TOP

Van bestellen tot aan levering alles prima gegaan

Snelle bezorging, goede prijzen.

Bestelling werd snel bezorgd, betaalbare prijzen vergeleken met de concurrent.

Goed en snel

Bestelling snel geleverd maar kleine voetnoot :toch raar dat een a4 folder welke verstuurd had kunnen worden in een envelop in een doos word verpakt en met vrachtwagen word geleverd.

Netjes

Netjes verpakt Snel verzonden Goed verpakt

Netjes en snel

Ik had voor de optie afhalen gekozen en mijn beste lag keurig klaar

snelle levering, keurig verpakt en prima prijs

Super snelle levering!!

Weer super tevreden of de snelheid maar natuurlijk ook de kwaliteit van de producten. En vooral de manier waarop de snijmatten worden verstuurd.

Snel en netjes

Goede service en snel bezorgd.

Snelle levering en prima producten

Rekbaar vinyl gekocht welke eenvoudig te verwerken is. Hecht prima op de sportshirts waarop gedrukt is. Zeker met de extra producten die erbij zijn besteld zoals haak, spatel en pincet maakt het verwerken en waar nodig corrigeren van de druk eenvoudig.

Gewoon top

Gewoon top goede kwaliteit zoals ik gewend bent van julie

Top!!

❤️

Besteld en een dag later al binnen super snel top

Besteld en een dag later al binnen super snel top

Slechte klantenservice

Geen goede beschrijving op de website en slecht contact met klant onderhouden

Alles naar wens

Ik bestel super vaak bij jullie en alles komt altijd goed aan en mocht er iets zijn dan word ik altijd heel netjes geholpen!

Uitstekende service

Heb hier al enkel malen mijn bestelling geplaatst. Altijd een zeer snelle levering (dag nadien al in huis) Dit is voor mij 1 van de vele redenen waarom ik bij creaplot bestel!

Gisteren besteld vandaag in huis top. Alleen wij waren thuis maar alles gewoon voor de deur gedropt.

Snel

Oke

Super levering en snel

Snelle levering voor 12 uur besteld volgende dag in huis alleen kwam er weekend tussen dan rijd dpd niet maar dat was geen ramp

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.