service impecable
Hi Putzeys, Bedankt voor de positieve review, daar zijn wij blij mee! Veel plezier met jouw aankopen! Met creatieve groet, Creaplot
Goede kwaliteit en super snel geleverd!
Beste Antoinette, Bedankt voor de reactie! Vinden wij leuk om te horen. Veel plezier met jouw aankopen! Met creatieve groet, Creaplot
Snelle verzending
Beste Hannie, Bedankt voor je reactie en onze oprechte excuses voor het ongemak. Door ziekte hebben we helaas niet binnen 3 werkdagen kunnen reageren. We hebben vandaag via email contact met je opgenomen om je te informeren over wanneer je de vergoeding kunt verwachten. We begrijpen dat dit vervelend voor je is en waarderen je geduld in deze situatie. Met creatieve groet, Creaplot
Originele beoordeling
Ze sturen zelf een verkeerd artikel op, vragen vervolgens het verkeerde weer retour te sturen waarbij je zelf de verzendkosten moet voorschieten die ze dan terug zouden betalen. Dit dan ook meteen gedaan en het pakket is inmiddels alweer bij hun. Na drie keer een mail met de bijbehorende bon te hebben gestuurd en alle keren geen enkele reactie meer van hun ontvangt, heb ik nog steeds de gemaakte kosten nog niet terugbetaald gekregen!!! Zeer teleurstellend en absoluut niet netjes.
Snelle levering, goed verpakt.. top
Beste Anja, Bedankt voor jouw reactie, dit vinden wij erg fijn om te horen. Veel plezier met jouw bestelling! Met creatieve groet, Creaplot
Uitstekende service.
Hi Danny, Bedankt voor de positieve reactie. Zijn wij zeker blij om te horen. Veel plezier met jouw bestelling! Met creatieve groet, Creaplot
Helaas mijn pakket nog niet ontvangen
Beste Gert, Bedankt voor uw reactie. We vinden het vervelend om te horen dat uw pakketje niet op tijd is binnen gekomen. We hebben even gekeken als het goed is, is uw pakket bezorgd op afgelopen maandag. Mocht dit niet zo zijn, laat het dan ons weten. Met creatieve groet, Creaplot
Zaterdagavond folie besteld, die hadden we een week later op zondag nodig. Rest van de week hoor je er niks van. Besloten om vrijdagochtend te bellen, blijkt het niet op voorraad te zijn. Zouden ze die zelfde dag een vervanging opsturen met een zaterdagleving. Krijg ik einde dag een melding dat het maandag geleverd word.
Beste Kevin, Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat de communicatie niet goed is verlopen en we vinden het vervelend dat hierdoor uw pakket niet op tijd is aangekomen. Normaal gesproken wordt onze bezorgdienst op zaterdag uitgevoerd, maar helaas is dit in uw geval niet gebeurd. Onze excuses voor het ongemak. We zullen uw feedback zeker meenemen om onze service te verbeteren. Met creative groet, Creaplot
De gevraagde producten zijn van topkwaliteit, alle nuttige info is te vinden op de website en de levering is uitzonderlijk snel. Creaplot bedankt !
Al een paar keer dat ik besteld via jullie website en altijd zeer tevreden er van. Gemakkelijke website en super rappe levering. Nieks op aan te merken. Doe zo voort!!
Beste Celien, Wat fijn dat je positieve ervaringen bij ons hebt. Bedankt voor jouw feedback. We hopen dat je veel plezier zult hebben met je bestelling. Met creatieve groet, Creaplot
Goede prijs/kwaliteit verhoudin en zeer snelle levering. top
Beste Silvia, Bedankt voor jouw positieve reactie, daar zijn wij blij mee! Veel plezier gewenst met jouw aankopen. Met creatieve groet, Creaplot
Mijn 1e bestelling gedaan bij Creaplot en ben al zeer goed geholpen. 1 soort foli was niet opvoorraad en heb netjes een telefoontje gehad of ik een ander soort wilde met dezelfde kleur. Ook werd er goed uitgelegd wat evt het verschil was. Top : )
Hi Ramona, Bedankt voor jouw reactie. Fijn dat je tevreden bent over onze service. We helpen je graag. Veel plezier met jouw folie. Met creatieve groet, Creaplot
Hetgeen ik besteld had, bleek niet voorradig te zijn. Bij het bestellen stond er aangegeven 'langere levertijd'. Nadat ik besteld had, kreeg ik de vraag of ik kon wachten tot het weer op voorraad was (levertijd was onbekend) Uiteindelijk mijn bestelling binnen 2 weken ontvangen. Prima service
Hi Joris, Bedankt voor het reageren. We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met de service. Veel plezier van jouw aankopen. Met creatieve groet, Creaplot
S'middags besteld en de volgende dag bezorgd.
Beste Ben, Bedankt voor jouw reactie! We wensen jou veel plezier met jouw aankopen. Met creatieve groet, Creaplot
goede service en kan het fijn afhalen
Hi Kadozozo, Bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met jouw bestelling. Met creatieve groet, Creaplot
Alleen jammer dat ze niet t juiste hadden geleverd.
Beste Ilja, Bedankt voor je reactie en onze excuses voor de eerdere vergissing. Het zou inmiddels opgelost moeten zijn en het juiste product is naar je verzonden. We hopen dat je snel kunt genieten van je bestelling. Met creatieve groet, Creaplot
Starters zet gekocht beval me prima beetje meer uitleg en voorbeelden er bij was fantastisch geweest maar zo werkt het uiteindelijk wel
Beste Guido, Bedankt voor jouw feedback! We nemen jou feedback mee. Veel plezier van je aankopen! Met creatieve groet, Creaplot
Super snelle levering. Top
Hi Jeanne, Bedankt voor jouw top reactie. Veel plezier met je aankopen! Met creatieve groet, Creaplot
snelle levering misschien nog iets meer in het assortiment aan folie type en kleuren Dingen zijn makkelijke op hun site te vinden Zou Creaplot zeker aanbevelen ook prijs kwaliteit
Beste Marijke, Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat je alles goed kan vinden op de website! Met creatieve groet, Creaplot
Dankzij de uitgebreide informatie over de verschillende snijplotters op de website heb ik een keuze kunnen maken. Snijplotter was snel verzonden en de volgende dag al in huis. Ik ben heel blij met mijn SDX900 en heb de afgelopen dagen heel wat kerstkaartjes, labels en andere kleine projectjes ermee gemaakt.
Hi Eveline, Bedankt voor je positieve reactie. Veel plezier met de SDX900! Met creatieve groet, Creaplot
Hi Arie, Bedankt voor jouw reactie. Veel plezier met jouw aankopen. Met creatieve, Creaplot
Nu moet ik wel lang wachten tot ik mijn bestelling ontvang
Beste Katty, Bedankt voor de feedback. Vanwege de feestdagen kan het zijn geweest dat sommige bestellingen langer hebben geduurd. Onze excusses voor het ongemak hiervoor. Met creatieve groet, Creaplot
Om een goede keuze te kunnen maken heb ik advies gevraagd. zeer snelle reactie op een vriendelijke toon. Zeer tevreden over snelle levering en goed advies. Ook over de bezorgdienst alle lof.
Hi Wim, Bedankt voor je reactie. Dit vinden wij leuk om te horen! Veel plezier van jouw aankopen! Met creatieve groet, Creaplot
Top service en snelle levering
Beste Jeffrey, Bedankt voor de positieve reactie! Veel plezier met jouw aankopen. Met creatieve groet, Creaplot
Snelle levering met vriendelijk personeel aan de telefoon. Bij een klein foutje in de levering werd dit direct in orde gemaakt zonder problemen. Deze winkel is zeker de moeite waard. Topwinkel!
Beste Jan, Bedankt voor de positieve feedback. Veel plezier met jouw aankopen! Met creatieve groet, Creaplot
snel op te halen en goede kwaliteit
Hi Bertina, Dankjewel voor de reactie. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier van jouw aankopen! Met creatieve groet, Creaplot
Storkstraat 24
3905KX Veenendaal
Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.