Perfecte service

Een zeer overzichtelijke website. Ook een zeer snelle levering. Pas in de middag mijn bestelling geplaatst. Volgende ochtend al bij mij thuis in België!

Zoals online shoppen moet zijn!

Duidelijke website, duidelijke afhandeling van je aankoop en snel verzonden. Prima site om je online hobby aankopen te doen.

-snelle reactie op vragen -snelle levering van artikelen -goed verpakte artikelen bij levering

Uitstekend goeie en snelle service

Werd vlug en vlot geleverd

een zeer goed en correct bedrijf

creaplot heeft je een zeer goede services en zijn heel correct bij alles en helpen je graag bij het oplossen van problemen.

snelle levering en goed product

Snel alles gevonden op de overzichtelijke site en de volgende dag alles thuis geleverd. Dikke duim.

Doen wat ze beloven

Ben zeer tevreden doen er alles aan om de klant goede service te bieden

Correcte dienstverlening

Eerlijke, vriendelijke en snelle dienstverlening

Een zeer goede service en snelle levering

De producten werden snel en correct geleverd. Ze namen contact om te melden dat een artikel niet aanwezig was en stelden een heel goed alternatief voor.

Tot nogtoe ben ik een tevreden klant

Heb inmiddels enkele bestellingen geplaatst. Zijn snel en goed toegekomen

Voor de rest was mijn bestelling perfect

Ik vond het onduidelijk waar ik het moest ophalen. Er staat nergens creaplot.

Snelle levering van producten. Als beginner met de brother cm300 vind ik dit nog zeer lastig. Wat is de beste bijbehorende software.

Geweldig services

Geweldig bedrijf met goede en snelle service, leveren snel.,

Supersnelle levering

Zoals altijd, goede kwaliteit.

Dik tevreden

Snelle verzending, kleuren waaier besteld, heel handig

Goede klantenservice, snelle levering en top kwaliteit

Ik ben net begonnen met het plotteren en kleding drukken. Ik kan voor mijn vragen terecht via de mail en heb dan razend snel antwoord op al mijn vragen. De spullen die je besteld komen netjes verpakt en snel binnen. Zeker een aanrader wat mij betreft!

Zeer klantvriendelijk

Een bestelling gedaan en snel gekregen. Zaten wat beschadigde flexfolievelletjes bij de bestelling. Via de mail inclusief foto’s gestuurd en de volgende dag had ik nieuwe. Top service!!

Prima produkt voor een prima prijs

Ik wist niet waar ik mij aan kon verwachten doch het resultaat is prachtig.

Snelle levering en top service!

Na veel onderzoek besloten om bij Creaplot een startpakket te bestellen om kledij te bedrukken. Voor een absolute leek is het heel handig om alles in pakket te kopen en te gaan experimenteren. Bij levering bleek de kleurenkaart te ontbreken maar na een mailtje en 2 dagen wachten had ik deze ook in huis! Ook bij een technisch probleempje, wat eigenlijk geen technisch probleempje was, werd door de klantenservice snel gereageerd!

Goede beschrijving op de website. Ook hoe je het flex moet gebruiken en zo. En snelle levering. Top service.

Super snel verzonden. Goede service

Creaplot is de beste retailer voor scan cut printers en heatpress

100% ok

Snel contact, snel geleverd.

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.