Goed en steeds goeie kwaliteit

Snelle levering Goeie kwaliteit

top service

producten goed ontvangen zoals verwacht

Top winkel!!

Ik koop hier bijna al mijn materialen, omdat deze van top kwaliteit zijn! Ze verzenden snel en leveren goede service.

gewoon goed

Snel, duidelijk en uitgebreid antwoord op mijn vraag over een YouTube filmpje. Snelle levering van een bestelling.

Bestellen, bezorging en verpakking zeer goed!

1 min puntje

Super snel mijn Sawgrass 500 binnen. Echter jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bijzat. Deze moest ik, na een mail gestuurd te hebben, online opzoeken. Ook nog in het Engels.

Super service!

Goede service. Het was fijn geweest als er op het flex en vinyl was geschreven wat wat was. (ben nog een beginner)

Mokken voor sublimatie

Sublimatie mokken, altijd goed verpakt en snel thuis. Goed product om mee te werken.

Snelle levering en niet duur

Zeer veel keuze voor een mooie prijs en snel verzonden .

Super goed

Bestelling gedaan voor spullen en heel snel geleverd.

Altijd meteen verzonden

Ik bestel meerdere malen artikelen bij Creaplot, de bestelling wordt meteen in behandeling genomen en meteen verzonden. Heel fijn als je er op zit te wachten!

Ruime keuze en goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Ruime keuze en goed geinformeerd, dit heeft mij doen overwegen om een grotere transferpers aan te schaffen.

Klantvriendelijk, behulpzaam en informatief.

Een goede service, duidelijke informatie op de site en met regelmaat bruikbare informatie via de mail. Zeer tevreden!

Subliem

Een bedrijf die goede service bied

Wederom een bestelling gedaan en snel en efficient geleverd!! Love it

goede site snelle levering!

goede site altijd snelle levering!

Snelle levering en goede service

Nog voordat ik mijn calortrans pers in huis was, kreeg ik al netjes begeleiding over het gebruik van de pers. Goede service.

Geweldige service

Na melding dat er iets was mis gegaan met de levering, werd dit zonder problemen en met de kortsmogelijke tijd opgelost. Mijn dank daarvoor.

onoverzichtelijk en foute kleuren

De bestelling klopte niet, verkeerde kleuren en dingen er gewoon niet bij foto gestuurd maar daar konden ze opeens niets van maken. Bestel hier nooit meer. geen idee wat wat is staat nergens iets op

Niet zo een snelle levering. Maar verder is alles prima gegaan.

Snelle service en goed verpakt

Alles top....snelle levering

Alles correct ontvangen

Mooie spullen, vlotte verzending

Ik heb twee keer een bestelling geplaatst, beide keren tot grote tevredenheid. Ik kom dus zeker terug!

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.