Snelle levering.

Zeer te vrede over dit bedrijf!

Snelle verzending, goede kwaliteit Goede service. Veel keuze

Alles goed verpakt

Goede kwaliteit, snelle levering

De flex is van goede kwaliteit en de bestelling is snel geleverd. Wel jammer dat het met DPD wordt verzonden. Al vaker gehad dat ze dan aangeven dat je niet thuis bent, terwijl je wel thuis bent. Al met al wel een positieve ervaring met Creaplot

Duidelijke website, snelle service!

Goeie en duidelijke webshop.

Snelle en goeie levering

Bestelling klopte niet in een dag opgelost!!!!

Eerste bestelling voor mij, ben een beginneling dus moet nog uitzoeken wat ik ga gebruiken. Ga zeker nog vaker een bestelling plaatsen,

een top bedrijf

is een bedrijf die een super goede service geef en bied aan zijn klanten doe zo verder

Goede en snelle service

Snelle service wordt snel op mail gereageerd en producten worden snel en netjes geleverd.

Snelle levering, fijn assortiment

Ikhad snel mijn spulletjes gevonden. Fijne duidelijke site, met een otte levering.

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering. Nu bleek er iets te missen bij mijn laatste bestelling. Kreeg zeer snel terug bericht op mijn mailtje en enkele dagen later zat er al een nieuw pakketje in de bus. Zeer fijn

Creaplot zelf goed

Snelle service alleen kreeg het pakje binnen doos kapot gelukkig flex niet en na drie dagen pas bezorgd

Niet heel goed

Ik had een product besteld maar kreeg een ander product. Na contact heb ik alsnog het juiste artikel ontvangen. Bedankt voor de goede service.

Creaplot

Maar mijn bestelling van afgelopen woensdag is nog niet binnen. Hopelijk vandaag. gr. Corrie v. Riet

Pakket vermist nu al dagen wachten voor iets waar ik veel geld voor betaald heb

Slecht

Contact liep in het begin wat moeizaam. Maar uiteindelijk is het opgelost. Als deze order goed us afgehandeld zal ik Eker vaker hier bestellen

Altijd snelle levering, maar....

Dit keer vond de bezorgdienst dat hij het buitengebied wel kon overslaan en moest ik mijn pakket 2 dorpen verderop ophalen. Wij waren thuis dus weet zeker dat DPD niet is langs geweest. Jammer!

Snel, geleverd en mooi materiaal!

Netjes

Eerste keer besteld, ging niet gelijk goed, maar is netjes recht gezet. Kijk voortaan eerst goed of de bestelling klopt met de inhoud van de doos voordat het verzonden wordt. Dat scheelt ergenis bij de klant en voor jullie extra werk.

Moet afwachten hoe de service is als ik bij de installatie moeilijkheden ondervind

Alleen de communicatie van de DPT is slecht. Op 2 juni een bericht dat ik moet wachten op een email. op 6 juni een mail dat de printer op 9 juni wordt retour gezonden

Goede folie. Snijd goed. Zeer tevreden!

Super!!!

Krijg altijd wat ik bestel en voor goed advies zijn ze ook te porren kortom een goed bedrijf

Super snelle levering

Eenvoudig te bestellen en fijne vlotte levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

alle platen van verschillend formaat, soms wel een halve centimeter verschil

onbruikbaar!!!

Super goede service

Heel alert voor de bestellingen, ik had de verkeerde mat besteld en kreeg een mailtje of dit wel klopten en welke Scancutter ik had , voor zeker de juiste mat te krijgen..... Ik ben er heel dankbaar voor.....

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.