Top bedrijf

Mooie prijzen, snelle service, vriendelijke mensen.

Makkelijke webshop, snelle en correcte levering!

Lekker snel geleverd!

Het fijne bij Creaplot is dat de beschrijvingen op de website duidelijk en uitgebreid zijn, en als je dan nog twijfelt je altijd even om raad kunt vragen. De bestelling werd supervlot geleverd! Dank!

Snelle levering voor een goede prijs

Alles naar wens, ik heb het materiaal wat ik nodig had bij hun gevonden voor een goede prijs en was snel in huis.

Fijn dat ik het kon ophalen in Veenendaal

Ik had flex bestel voor 12 uur en kon het diezelfde middag ophalen bij het magazijn! Top dat het kan.

uitstekend

duidelijke webshop, duidelijke communicatie snelle en correcte levering!!

Beter verpakken, folie is prima.

- stickerfolie is prima kwaliteit - het volgen van pakket is goed - verpakking pakketje is matig. De doos, verzonden door DPD heeft de verzending niet goed doorstaan. Was gedeukt en had kieren, waardoor je de folie kon zien. - mijn advies: beter verpakken!

Zeer snel in huis

Online besteld en betaald, volgende dag in huis.

Uitstekende service

Uitstekende service en snelle levering

Gewoon goed

Heb een workshop geboekt. Dat ging heel makkelijk.

toppie

goede service snelle levering

Altijd netjes geregeld

Of je nou iets besteld, een vraag hebt of wat wil overleggen, de service is altijd prima!

Snel besteld en snel en netjes geleverd

Ik moest snel enkele kleuren flexfolie hebben. Bij Creaplot waren de kleuren snel gevonden en besteld. Ik was blij dat het de volgende dag al werd geleverd. Prima.

Snelle verzending. Product is goed.

Super snelle levering leuke en mooie artikelen.

Lekker dnel

Mijn bestelling had ik lekker snel binnen. Eerder als de kleding, dus daarop isnu wachten:)

Uitstekend.

Snelle levering.

Goed aan gekomen

Maar de papier die we bestellen moet is een keer goed op maat gedaan worden niet dat we de helft moet weg gooien

Fijne online winkel

Overzichtelijke online winkel maar vooral de snelheid van verzenden maakt dit een fijn bedrijf!

Mis duidelijke gebruiksaanwijzing

Mis wel een gebruiksaanwijzing

Heel tevreden

Snelle levering , snel antwoord,

Snelle levering goede producten.

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.