Altijd top!

Ik bestel standaard mijn spullen bij creaplot. Iets nodig ? Creaplot! Altijd netjes verpakt en zoals het op de site staat ......de volgende dag in huis!

Snelle service top

Snel geleverd!

Snel geleverd en goed verpakt!

Jammer

Een plakmate bestand en deze ontvangen, echter deze plakte zo goed dat het folie onbruikbaar werd. Ontevreden mail verzonden en goederen retour, echter tot op heden geen geld terug ontvangen. Wel een mail met advies hoe ik de sterkte van de lijmlaag zou kunnen verminderen.

Super service

Levering verliep vlot en snel..

Bestelling en levering . Alles ging perfect.

Duidelijk en snel

Snel geleverd, keurig verpakt.

Geweldig!

In een woord: alles is geweldig.

Duidelijke online winkel/ webside.

Goede kwaliteit/ prijs verhouding . Snelle service, stevige verpakking,

Super service

Ik had puff flex nodig en wilde weten of het dezelfde middag nog verstuurd kon worden. Want ik had het pas na 12 uur besteld. Waren ze er al mee bezig! Alleen was er een kleur op en hebben we per telefoon overleg gehad welke kleur ik daarvoor in de plaats wilde zodat de order toch die vrijdagmiddag nog op tijd verstuurd kon worden. Dat is echt super service en zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik snap nog niet veel van de puff flex helaas. Het lukt niet echt maar dat ligt niet aan creaplot maar aan mezelf.

geweldig

zeer snelle en vlotte leveringen

Vriendelijk geholpen

Ik was per abuis iets vergeten mee te bestellen. Dit werd direct bij de bestelling gedaan die ik geplaatst had. Alleen had ik er geen kleur bij beschreven waardoor ik alsnog de verkeerde binnen gekregen heb.

prima geregeld en op tijd geleverd.

Netjes geleverd

Netjes verpakt en snel geleverd tegen een mooie prijs

Kan gewoon niet beter!!

s'Avonds 8 uur besteld en de artikelen de volgende ochtend om 11.30 uur al binnen!!!!!!!!!!

Alles netjes en snel geleverd

Alles mooie en snel geleverd

Service is goed hadden iets besteld en wilde er nog iets bij bestellen maar kregen telefoonisch geen gehoor. Maar via de mail geregeld en dit wordt nu zonder verzendkosten nog na gestuurd.

Snel en perfect

Super snelle levering

Word altijd snel en netjes geleverd

Service aan de telefoon, bestelling, leververing en betaling binnen 14 dagen, prima en uitstekend.

Mijn laptop en scancut wilden niet verbinden. Ik heb gebeld en telefonisch is het gelukt.

Heel goed. Er werd met mij meegedacht!

Heel snel antwoord op mijn mails plus een prettig telefonisch gesprek.

Heel tevreden

Gorie service snelle levering

ONBESCHRIJFELIJK

Ik kan mij geen betere leverancier voorstellen, als deze top team! Heb geen woorden voor hun service, ben altijd tevreden door hun!

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.