Top service!!

Nadat mijn pakketje zoek was geraakt (bij de postbezorger) is er gelijk een nieuwe toegestuurd ! Top service

snelle service

snelle levering, en niets kapot aangekomen! prijs kwaliteit perfect!

Doorzettingsvermogen gevraagd

Wil je met de snijplotter gaan werken, dan lukt dat niet zomaar in één keer. Er zijn veel filmpjes die je op weg helpen. Daarnaast ga je dingen ontdekken zoals: recht invoeren, mat vaak schoonmaken, zelf ontwerpen, zorg dat er papier om je ontwerp zit, zodat de machine niet vanaf de zijkant van het papier snijdt en zo meer van dat soort ervaringsfeitjes. Als je doorzettingsvermogen hebt, dan is dit een fijne machine. Het zou fijn zijn als de mat stukken goedkoper zou zijn, dan zou ik de machine nog vaker gebruiken.

Perfecte service en kwaliteitf

Product vlug ontvangen, goed verpakt en goede kwaliteit. Top...

Vlugge levering

Groot gamma aan producten vlugge afhandeling van de bestellingen

Geen ene reactie van creaplot

Bestelling was snel verzonden, echter maakte DPD er een zooi van en moest ik van DPD via de verzender informeren waar m’n pakket was.. helaas geen enkele reactie van creaplot… na veel moeite er achter gekomen waar het pakket was.. heel jammer !!!! En als je de reviews leest over DPD is dit ook niet positief.. misschien toch als Creaplot er overna denken om iets anders te doen! Want via DPD laten leveren doe ik niet meer en dus ook niet meer bij jullie bestellen

50/50

Mijn ervaring is goed behalve een ding.. Ik werd niet verwittigd dat een product nog niet in voorraad is. Het was een nieuw product en mocht blijkbaar nog niet op de webshop staan. Ik had een mail gestuurd en kreeg maar geen antwoord totdat ik gebeld had, maar dan waren we al een week verder.. helaas.

Super en duidelijk

Duidelijke en vriendelijke uitleg. Snelle reactie Kwalitatieve producten

Prima producten

Twee soorten flexfolie besteld. Keurig verpakt en op tijd geleverd. De kleur van één van de twee is iets afwijkend dan ik verwachtte maar uitstekend bruikbaar. In de toekomst bestel ik zeker vaker.

G

Mooie produkten en snelle service

Persoonlijke benadering

Bovenstaande vind ik heel belangrijk!

Altijd goede service

Geen opmerkingen

prima snel geleverd

snel geleverd en ook prima klanten service Enigste min puntje vind ik dat de klanten service slecht bereikbaar is als het druk is

Snelle levering. Tot nu toe zeer tevreden met mijn aankoop

Na vergelijking met overige leveranciers toch voor Creaplot gekozen voor wat betreft de apparatuur.

Service is top

De service van creaplot is echt super. Snel geholpen, ook al snap je het niet in 1 keer. Ze blijven vriendelijk... Ik kan sommige dingen alleen niet zo makkelijk vinden op de site. Maar verder is het top. Goed materiaal!

Goede prijs/ kwaliteit verhouding en duidelijke webshop

Aanschaf van scan n cut machine sdx1200. Goede prijs/kwaliteit verhouding t.o.v. andere aanbieders. Overzichtelijke webshop en snel geleverd .

Creaplot is super; leverancier DPD verwarrend

Heel goeie ervaring met Creaplot. Heel duidelijke website met veel informatie, ook voor iemand die nieuw is in snijplotters, sublimatieprinters of transfereerden. Één kleine tip: laat een ITer even de responsiveness van de site nakijken. Er gebeuren soms rare dingen. Één minpuntje niet gelinkt aan Creaplot zelf: de levering door DPD was heel verwarrend waardoor ik op een bepaald moment niet meer wist waar mijn pakket nu was. Uiteindelijk teruggevonden bij de parcel delivery shop. Maar algemeen: een heel goede ervaring!

Snelle levering!

Wist niet dat de zaak gesplitst was

Zeer snelle levering

Toppie

Top services

Perfect . Zeeer goede services .

Bestelling en levering snel en correct

Zie boven

Super service Zeer snelle levering Mooie kwalteit van producten. Jammer dat er geen shop in belgie is.

Prima, op 1 maar

Prima webwinkel. Snelle levertijd. Vond het alleen raar dat ik een mail kreeg dat de bestelling afgehandeld was terwijl ik nog niks in huis had. Paar uur na die mail kreeg ik pas de mail van dpd. Dus zodoende wist ik dat het op de post zat.

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.