Erg tevreden

Zeer tevreden over de services, ik had kapotte mokken ontvangen en na een belletje werd dit heel goed opgelost.

Vriendelijk

Creaplot, laagdrempelig, behulpzaam, vriendelijk. Duidelijke website

een firma met een super goede service

een firma met een super goede service

In deze corona periode,waar je bij alles online lang moet wachten. Behalve bij jullie.

Super goed

Super Mooie producten . Ik ben zo in mijn sas met de turbo flex .. geweldig . Al mijn scan n cut produkten koop ik bij creaplot.

prima!

Mijn bestelling was niet compleet en dat is heel snel en goed opgelost!

fijne spullen, helaas niet heel stevigverpakt

fijn dat er contact opgenomen werd over de levering, omdat 1 item niet voorradig was. de rest alvast vooruit gestuurd. helaas zat de doos slecht dichtgeplakt, waardoor de doos een stukje open was, maar ook de artikelen in de doos aan de binnenkant aan het tape vast zaten. de brochure is daardoor beschadigd, maar gelukkig de artikelen niet. volgende keer misschien iets zorgvuldiger verpakken?

Snelle levering. Alles heel correct verlopen

Snelle en correcte levering

Snel geleverd, keurig verpakt.

Voor de eerste keer dat ik hier iets heb besteld. Is snel en prima verpakt geleverd. Zeer tevreden.

Slecht

Pakketje was wel snel verstuurd alleen nooit aangekomen maar wel in de trace code word er gezegd dat hij bezorgd is maar niks. En dan ook nog eens compleet dicht dus niemand te bereiken. Had al gelijk gemaild maar tot heden geen reactie

Fijne webwinkel en snelle levering

Goede service en kwaliteit

Ben zeer tevreden over de producten en diensten en snel service

Zelfs bij vakantie toch een vriendelijke mail terug gekregen! En gelukkig alles nog op tijd voor de kerst binnen!

Snelle service en super kwaliteit

Duidelijk en vlot.

De website is duidelijk en overzichtelijk. Betaling via creditcard zou ook zonder PayPal mogelijk moeten zijn. Levering was zeer vlot, ondanks de kerststukje.

Kwaliteit materiaal minder dan verwacht

Mondkapjes binnen gekregen sublimatie kwaliteit was erg slecht voor de prijs geen rek in en niet goed verpakt . Kon de klacht niet neerleggen ivm gesloten

Zeer correcte en vlugge levering!

zoals omschreven snelle levering

Snelle en perfecte levering

Netjes op tijd verstuurd. En bij vragen reageren terwijl ze gesloten zijn

Ben heel content. Snelle levering. Ik zal zeker in de toekomst nog bestellen .

Fijne service

Goede materialen , fijne service. Heel leuk om online iets te bestellen en zo snel in huis te hebben!

Primq

Mijn ervaring was prima. Al kan ik nergens facturen vinden van wat ik besteld heb. Ik krijg wel orderbevestigingen maar facturen niet, helaas. Misschien komen die nog...

super snelle levering

super snelle levering

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.