correcte verzending

Bij creaplot verzenden ze het pakket in goede orde. Ikzelf heb in de buurt een mindere ervaring met DPD maar dat kan ergens anders beter zijn. Al met al is de service van creaplot zeer goed te noemen. Top dus.

Top !!!

Fijne website goeie uitleg en service is top snelle bezorging en als je er niet uitkomt via de mail binnen 24 uur antwoord.

Goed spul

Snelle levering.

Een goede eerste ervaring

Ik had nog nooit eerder besteld hier, maar uitstekende service. De volgende dag direct in huis. Ik ga hier zeker vaker bestellen. De automatische pers bevalt heel goed !

Super service!!

Heel tevreden! Mijn bestelling was helaas niet volledig. Dadelijk contact en de dag nadien alles geleverd!! Zeker aan te raden site !!

Prima vlugge verzending

Altijd top

Makkelijk bestellen, betaling gaat altijd goed en netjes geleverd. Producten zijn kwalitatief goed. Ben zeer tevreden over creaplot!

Vlotte service

Vrijdag besteld en zaterdag geleverd. Fijn. Alleen stom dat we voor een klein aankoopbedrag veel verzendingskosten moeten betalen. Deze bestelling kon ook in een enveloppe verzonden worden.

Snel, accuraat en goed

Snelle levering, goede producten

Tevreden

Tevreden snelle levering

Ssss

Snelle afhandeling en verzending

Perfect geregeld! kleine opmerking: bij de verzending was geen track&trace beschikbaar.

heel goed

Vlotte service

Vlot geleverd en bij vragen heel snel antwoord.

Gewoon hartstikke tevreden over levering en de snelheid.

Ben gewoon tevreden over de informatie die ik kreeg toen ik belde en over de snelle levering van mijn bestelling.

Zoals altijd is de bestelling netjes en super snel bezorgd.

Mijn ervaring is heel erg goed

Leuk en behulpzame personeel.. Ze helpen je snel en vriendelijke..

Alles is vlot verlopen

Wij hebben alles snel en goed ontvangen

Een snelle en duidelijke webwinkel

Hele goede ervaring

Snelle service prima geholpen

Doorverwezen naar Creaplot door Signseen. Snelle reactie en na mijn bestelling een zeer snelle levering. Dus zeer tevreden

supersnelle levering

tevreden met de snelle levering

Gewoon goed!

Snel geleverd zoals altijd. Product is super!

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.