Geweldig!

Via de site een Sawgrass printer besteld en al enkele dagen later geleverd. Héél blij mee!

Goed.

Ene dag besteld ,volgende dag in huis!

Prima producten en zeer snelle levering !

Vinyl besteld, laat zich prima bewerken/ snijden en plakt uitstekend. Op maandag besteld en dinsdag mijn bestelling al in huis.

Enige verbeterpunt is de hoge verzendkost.

Verblindend

Moet nog heel veel leren en oefenen

Ik had meerdere producten besteld op een dag toen hebben zij alles in een paket gedaan en verzendkosten verrekend. Hiervoor krijgen ze van mij een 10

Snelle en goede service

De service is super goed. Dag van te voren iets besteld de dag erna in huis.

Alles netjes en snel geleverd

Al mijn bestelling doe ik bij creaplot

Top bedrijf

Expeditie denkt goed mee.

Al 2 bestellingen gedaan erg snel en goeie kwaliteit zeer tevreden en ga zeker nog vaker bestellen

Snelle levering, blij met de beknopte handleiding.

Goede ervaring tot dusver.

Alles uitstekend. Alleen als je een kleine bestelling doet wat in de brievenbus kan graag wat minder porto.

Slecht

Wat heeft het voor zin om een afleveradres in te vullen, als het pakketje toch naar het factuuradres wordt gestuurd? Mijn bedrijf zit niet gevestigd op het factuuradres en dus kreeg ik mijn pakket een dag te laat.

Super tevreden

Sneel levering en alles op voorrad

Gemakkelijk online te bestellen en snel geleverd.

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Zeer vlotte service! Hier ga ik nog bestellen :)

Keurig verzorgd en op tijd ontvangen.

Wat me wel een beetje tegen valt zijn de bezorg kosten. 6.95€ vind ik erg veel. Voor bedrijven kan dat goedkoper. Dat houd me tegen om kleine bestellingen te doen. Daar door denk ik heel goed na over wat ik waar bestel. Jammer 1 winkel zou zoveel makkelijker zijn. Vooral om dat ik nieuw ben, kom je steeds iets tegen wat makkelijk of leuk is.

Super service

Verkeerd geleverd, super opgelost en snel!

Nette en vlotte bezorging.

Nette en vlotte bezorging

Snelle levering met goede prijs!!

Mooi materiaal met snelle levering. Staat mooi op de auto.

Super service

Super goede snelle service. Aardig personeel.

Snel geleverd goede kwaliteit

perfect

gewoon perfect

Super service

Heb in de namiddag besteld en tot mn grote verbazing de volgende dag al geleverd terwijl op de site stind dat het dan hoogstwaarschijnlijk niet ging lukken om de volgende dag te versturen.

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.