Simpelweg uitstekend!

Snelle levering van top kwaliteit producten!

Op vrijdag een machine besteld en zaterdag al in huis. Dat noem ik nou service. Vandaag gebeld met een vraag en ook zeer vriendelijk te woord gestaan. Meegestuurde informatie bij de apparatuur is ook zeer duidelijk. Zeer maar dan ook zeer tevreden.

Altijd goede en snelle levering

Goede snelle levering. Duidelijke communicatie.

Snelle levering en netjes verpakt. Nu voor het eerst een klacht met een product, dus ben benieuwd naar de afhandeling hiervan. Als tip ...leuk spaarsysteem of een keer eens een kortingsactie.

Ik ben erg tevreden, snelle levering, geen gezeur en bij openstaande vragen kan ik gerust bellen en wordt altijd vriendelijk geholpen, wat niet op voorraad is wordt meteen bij besteld.....aanrader

Snel en goed!

Zeer snelle levering en artikelen volledig zoals verwacht. Bedankt voor de goede service!

super

supr opvolging waar je pakje zit ,steeds antwoord op je vragen super geweldig

Creaplot, altijd snel en goed

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: Heb je iets nodig wat ze bij Creaplot verkopen? Haal het dan bij Creaplot. Ik heb er nog nooit problemen gehad. 1x een pakje wat nooit is aangekomen, maar dat werd nadat het retour was ontvangen direct op hun kosten weer opgestuurd. Maar belangrijker, de spullen zijn hoge kwaliteit, op de site staan duidelijke instructies voor zo'n beetje alles wat ik ooit heb besteld. 5 van 5 sterren, wordt van harte aanbevolen.

Snelle leveringen correct

Heb reeds verschillende bestellingen bij hun gedaan. Een paar keer vragen gesteld en steeds op een snelle manier geholpen. Sommige artikels zijn iets duurder dan bij andere maar service moet ook betaald worden

Snel verzending

Product was super snel gekomen. Op het website alles staat netjes beschreven, sommige met video's. Je weet precies wat je koopt en dat krijg je ook maar dan echt het volgende dag nog kan je gelijk aan de slag gaan. Super fijn mijn machines, eerst keer met ze maar ze zijn super goed, qualitiet ook en super fijn om de heledag bezig te zijn. ☺

Snelle levering, prima kwaliteit

Snijplotter besteld en snel geleverd.

Heel erg behulpzaam!!

Ik kwam er niet helemaal uit en ik werd echt super geholpen!! Alles netjes geleverd. Ik ben blij met creaplot!!!! X myriam

Snel, vakkundig, kwaliteit en fijne klantenservice

Zeer snelle levering

Zeer snelle correcte levering

Geweldig apparaat en super snelle levering

Supersnelle levering

Fijn verlopen en snel geleverd en prima kwaliteit.

Fijne 1e bestelling

Fijne manier van bestellen, veel te kiezen

Snel en goed

Altijd snel en goede kwaliteit

Product snel in huis met leuke informatie brochure erbij. Keurig verpakt en verzorgd.

Het was een snelle service dat was het probleem niet. Ik koop hen voor bijna 300 euro en de volgende dag stond die 30 euro goedkoper op de site. Jammer dat het zo moet!

Ik had super snel mijn bestelling. Zelf na verkoop word er antwoord op mijn vragen gegeven dus ik ben super tevreden

Zeer snelle en nette levering

Super. Ik ben blij met een webwinkel die zo snel en netjes levert. TOP

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.