Een vraagje ivm mijn bedrijf. Normaal kan ik mijn btw nr noteren en ben ik taxfree zoals bij andere nederlandse bedrijven. Ik ben van België.

goed en super snelle levering

binnen 1 dag binnen super ook met Afterpay geeft je een geweldige gevoel

Zoals altijd super!

Snelle levering, volgende dag in huis.

Goede En zeer snelle service

Heel klantvriendelijk Top shop!!!

Alles naar wens, geen opmerkingen!

Idem vorige.

Snelle , nette service.

Tot nu toe altijd snelle levering en vragen worden snel en goed beantwoord. Kortom heel positief.

Snel en netjes !!

Snel en netjes geleverd !!

Snel geleverd. Wel handig om een volg nummer te sturen zodat ik weet wanneer mijn pakket krijg. Nu was ik niet thuis omdat ik van niks wist.

alees prima geregeld

Uitstekend bedrijf

Klantvriendelijk. Nemen altijd de tijd voor je.

Prima kwaliteit ontvangen

Heb tubitherm flock besteld, prima op tijd en kwaliteit gekregen. Netjes verpakt.

Geweldig!

Snelle levering, vriendelijke klantenservice.

Super service!!

Super vriendelijk te woord gestaan, snel geleverd en alles helemaal TOP!!

Snelle levering. Goede spullen en fijne website.

Snelle levering. Goede spullen en fijne website. Ik raad deze website zeker aan bij andere mensen . Hulp in Facebook groep Is ook top !

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit snelle levering

Toppie

Toppie snel geleverd zoals altijd

Gewoon goed

Goede en duidelijke website. Snelle levering van de producten.

Kwaliteit goed en snel

Net als onze vorige bestelling super snel. Goed verpakt en de producten van goede kwaliteit voor een hele nette prijs. Niet alleen een shop maar ook goed advies. Inmiddels ons vaste adres voor plotterspullen geworden.

Eenvoudige bediening maar voorstel instellingen qua bedrukken stof niet altijd optimaal

Heb bij bedrukken verschillende opties moeten toepassen qua instellingen (druk, temperatuur en tijd). Voorstel op jullie site is niet juist voor polyester. Proefondervindelijk heb ik de instelling gezet op 130 graden, tijd 8 seconden, druk medium en 4 seconden napersen. Verder ben ik zeer tevreden met de apparatuur.

Perfect zoals altijd

Perfect. Snel geleverd. Zeer tevreden

Werd goed te woord gestaan

Werd vriendelijk geholpen en goede advies en uitleg gehad

Snelle en duidelijke service

Snelle service en deskundig

Goede adviezen gekregen over te gebruiken materialen i.c.m. bepaalde apparatuur en stoffen. Snelle levering. En er werd ook niet moeilijk gedaan m.b.t. omruilen/naleveren toen er een product net niet helemaal goed was.

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.