Snelle levering, duidelijke website & correcte info!

Super en snelle bezorging!

Verschillende sites bekeken en Creaplot heeft de nieuwste brother scancut accessoires in huis! Super blij met aanschaf.

Veder een leuke apparaat

Mijn auto matige mes wil niet goed sneden hij gaat overal door heen hoe kan dat zwarte mes

Pakket nog niet ontvangen

mijn ervaring is dat het vaak 3/4 dagen of langer duurt voor het bestelde bezorgd wordt. De laatste bestelling is van 3 dagen geleden en aangezien ik zelden een track and trace code krijg weet ik dus ook niet wanneer de bezorger langs komt. Beetje jammer.... Keurig een mailtje ontvangen met uitleg, zaak opgelost.

Snel ontvangen en netjes verpakt, super blij mee

Alles netjes verpakt en werkt super

Beide keren de bestelling de volgende werkdag al in huis. Alles was netjes verpakt. Wij zijn er blij mee.

Alles in orde

Correct en tijdig geleverd

En goed verpakt

zeer goed

zeer goede hulp bij vragen

Altijd bereid om te helpen bij vragen

Ik had vragen over producten. Dhr nam alle tijd om alles duidelijk uit te leggen!

Snelle levering en goede service

Snel geleverd (wel jammer dat er maar 1 leveroptie is en die redelijk prijzig is). Goede service en goed geholpen via de mail met vragen over de bestelde producten!

Uitstekende service

snel en super levering

vandaag besteld morgen in huis en perfecte levering 5x1 meter besteld en perfect op de rol gekregen

Prima service en snel

Kan niet beter volgens mij.

Geen ervaring

Beste, De service kan ik niet beoordelen. De leverdienst gewoonweg slecht. Mijn pakje zou vrijdag geleverd worden , de pakketdienst is iets voorbij de deur gestopt maar heeft niet aangebeld? Waarop wij naar de dienst zelf gebeld hebben en dit uitgelegd waarbij ze ons belovende dit op zaterdag in het afhaalpunt te bezorgen. Wat niet is gebeurd. Spijtige zaak.

Lekker snel

De bestelling was er de volgende dag al en er zat een handig overzicht boekje bij van die. materialen.

Super snel

Heel tevreden. Was niet de 1e keer dat ik bestelde en zeker ook niet de laatste keer :)

Top online shop

Fijne site en wordt goed en super snel geholpen

Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede service, snelle reacties op vragen

Snelle verzending

De volgende dag al me producten ontvangen, super!

Snel

Opgehaald in Veenendaal, ligt altijd snel klaar

Geleverd volgens afspraak

een aantal producten besteld en die volgens afspraak netjes thuis gekregen

Online duidelijke beschrijving van de producten zodat je weet wat je aanschaft. Snelle bezorging.

Gewoon goed

Dinsdagavond mijn bestelling geplaatst. Donderdagmiddag had ik vanuit de bezorgdienst nog geen track&tracé ontvangen. Creaplot reageerde vrij vlot op mijn mail. Pakketjes netjes ingepakt

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.