Tevreden

Ik ben zeer tevreden over de mesjes, alleen vind ik 6,95 verzendkosten erg veel voor een pakje wat ook door de brievenbus past. Ik heb 2 mesjes besteld. Deze zitten in een grote doos. Is dit wel nodig? M.v.gr. Maria Seevens

Super snel geleverd en super kwaliteit

Een word super

supersnelle bezorging

snelle bezorging, en kwalitatief producten goede verpakking van vinyl en flex

Alles verloopt altijd correct en snel

Alles goed tot klacht

Printer besteld volgende dag in huis, tot dan snelle reacties op mijn mailtjes, gemiddeld 10 minuten. Printer wordt geleverd werkt niet, mail achteraan gestuurd, 19 uur!!!! Later maar eens gebeld, oh ja ze hadden mail gezien gingen er mee bezig, nu 26 uur later niets gehoord of gezien. Krijgen ze printer terug en koop wel bij ander.

Behulpzaam en mee denkend

Vriendelijk geholpen en goed advies gekregen.

Super!!!goede spullen,goede prijs

snelle levering, en voor vragen kun je altijd terecht

Via messenger (facebook) advies gevraagd en gekregen. Er wordt snel gereageerd en op een fijne wijze gecommuniceerd (met foto voor de kleur). Echt super!

Na telefonisch contact , probleem goed opgelost.

Prima producten met nog heel veel onduidelijkheid

Als je als nieuweling een product aanschaft wil je graag alles weten op een zo duidelijk mogelijke manier. Ik vind persoonlijk dat dit niet het geval is. Ook ontbreken er tools die ik er graag bijbesteld zou hebben. Dat had ik graag vernomen tijden mijn gesprek aan de telefoon. Ik denk dat ik nog maar eens bellen...

Mijn ervaring met Creaplot is positief. De bestelling werd snel bezorgd en was met zorg ingepakt. En Mijn bestelling voldeed aan mijn verwachtingen. Volgende keer zal ik zeker mijn vinyl weer bij Creaplot bestellen.

Geweldig bedrijf

ik heb nooit een probleem gehad bij mijn bestellingen. Bestellingen zijn snel bezorgd, tenzij bezorg bedrijf vertraging heeft.

Snelle correcte levering

Alles naar wens. En snel in huis.

perfecte levering, goede communicatie,...voor hergaling vatbaar...

Zeer goed!

Snelle levering. Netjes ingepakt

Snelle leveringen en degelijk materiaal

Ik heb nog geen ervaring met de geleverde goederen, maar ben tot nog toe heel tevreden over mijn aankoop.

Snelle en goede service

Tijdens telefonische informatievragen snel en goede behandeling en met kennis van zaken.

Super goede service en snelle levering.

Ik had mokken besteld (36) en daarvan waren er 5 kapot bij aankomst. Contact opgenomen met Creaplot en ik heb ze direct gecrediteerd gekregen, super goede service!

Ongelooflijk snelle levering.

Ongelooflijk snelle levering. Alles dik in orde. Een dikke merci!!!

Super fijne hulp

Ze helpen echt super goed en snel!

een prima snelle levering

Snel en netjes

Vandaag besteld en was de volgende dag al binnen.

Vlotte service en mooie prijzen

Zeer snelle levering en ook steeds een snel antwoord op vragen. Kwaliteitsproducten voor een mooie prijs. Ik kom zeker terug voor een nieuwe bestelling!

Perfect!

Directe levering, perfect materiaal. Ik had nog een vraag, direct antwoord wat wilt ne mens nog meer?

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.