Levering duurde erg lang

Leuke handleiding gekregen van creaplot zelf. De pers nog niet getest...

Alles prima!

Snelle levering en goede service

Zeer snelle levering. Goed prijs kwaliteitsverhouding

Ik ben absoluut enthousiast

Gewoon geweldig ,, geweldige service, geweldige beschrijvingen en goederen 1 A .. Snelle verzending .. Zeer tevreden .. Altijd blij

Goedkope webshop en spullen goed en snel binnen

Prima. Zou hier vaker bestellen.

zeer goed vriendelijke telefoniste

heb er de laatste week veel bestelt kreeg alles op zeer korte termijn binnen voor mijn was het de eerste keer dat ik daar wat bestelde maar ze hebben er een klant bij bedank voor de goede klant vriendelijkheid

Mijn product werd snel geleverd, helaas was het beschadigd en moest je heel veel kracht zetten om het te openen, dit stond nergens in de gebruiksaanwijzing.Contact gehad en er werden diverse optie’s geboden,prima service. Jammer dat producten al beschadigd uit de fabriek komen en dat de gebruiksaanwijzing niet compleet is, creaplot mocht het vervolgens weer oplossen en dat deden ze prima

Snelle service!

Creaplot heeft een overzichtelijke site. De kleuren van de flex komen goed overeen met de kleuren op het beeldscherm. De flex is van goede kwaliteit. Snijdt en pelt perfect. En blijft goed zitten na bedrukken.

Stickers zijn perfect

Ik ben heel tevreden over de stickers alleen jammer dan het niet mogelijk of stickers om maat te bestellen die ik nodig heb

Prima !!

Niet te duur, snelle en nette levering !!

Niks te klagen

Vriendelijk en snelle service

Altijd vriendelijk en behulpzaam via de mail, snel antwoord en snelle levering. Zeer tevreden!

Gebeld met vragen en kreeg gelijk goed en duidelijk antwoord.

goede producten, goeie omschrijving op de website

Snel. Geleverd

Bedankt voor de goede afhandeling

Mooi assortiment en snel in huis

Tegek

Heel mooi alleen het transportbedrijf dpd is waardeloos

Snel en netjes geleverd

Onze eerste bestelling was snel en netjes geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Super bedrijf

Super bedrijf met super producten alleen jammer dan mijn bestelling niet compleet was op 1 kleur zelfklevende vinyl na Maar dat was ook begrijpelijk met zo een grote bestelling Gelukkig kreeg ik een hele vriendelijke dame aan de telefoon en het werd meteen na gestuurd Veder perfect zal zeker vaker bestellen Toppers ga zo door

Super! Snel en goed!

snel, goed, niets op aan te merken in negatieve zin, alleen maar lof!

Vlotte levering en perfecte service.

Had laatst een opmerking over de afmeting maar die is naar grote tevredenheid opgelost. Heel netjes

Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering in België, Geen minpuntjes

Snelle levering, prima!

Zie boven!

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.