Ik ben mijn scan n cut cm 300 aan het uitproberen maar ik ben niet tevreden!
Ondertussen hebben wij elkaar gesproken en is alles in orde! Heel veel plezier met de machine. Met een creatieve groet, Team Creaplot
Heel tevreden van de service van Creaplot. Snelle levering, super klantenservice.
Thnx Sally!
Voor mijn snijplotter folie besteld. Makkelijk via de website en al de volgende dag geleverd. Top.
Bedankt Rob!
Snel en correct
Bedankt voor de review Dirk!
Ziet er goed uit. Ben benieuwd hoe het er straks uit ziet.
Bedankt voor jouw review Wilma!
Veel keus op de site. Gelijk zichtbaar of het op voorraad is. Goede prijs en snelle levering.
Bedankt voor jouw review Peter!
Gemakkelijke webshop om te bestellen. Ik mis wel hier en daar wat info over de producten. bvb de dikte van bepaalde folies enzo ... Zeker een site om aan te raden. Is ook goed van prijs in vergelijking met gelijkaardige shops.
Bedankt voor de review en de tip Wouter, we gaan hier mee aan de slag!
Bedankt voor de review Pascal!
materiaal is goed goede prijzen en snelle levering
Bedankt voor jouw review Johan :)
Snelle bezorging
Thnx!
Snel afgehandeld, goed product en goed verpakt. Bestelling netjes op tijd geleverd. Aanrader
Bedankt voor jouw review Hannes!
Snel geleverd. Mail gestuurd met een vraag direct antwoord.
Graag gedaan Bunyamin, bedankt voor jouw review!
NVT
Bedankt Peter!
Thnx Rian!
Makkelijk te bestellen Duidelijke omschrijvingen op de website Kreeg een mailtje voor de bevestiging van de order, later volgde een mail dat de bestelling afgewerkt was, maar een verzendbewijs en een track en trace link kreeg ik niet. De volgende ochtend nog geen mail met gegevens betrekking de levering dus er zelf een mail achteraan gestuurd hier werd snel op gereageerd met (alleen!) De track en trace link. Ik zou hier wel wel weer op nieuw bestellen. Ze hanteren goede prijzen en ben tevreden over de geleverde producten.
Hi Maayke, Bedankt voor jouw review! Er zijn wat problemen bij DPD waardoor de track and trace codes niet altijd aankomen. We zijn hier mee bezig en ik hoop dat dit z.s.m. opgelost is. Heel veel plezier van de producten :) Met een creatieve groet, Michiel
Ik ben tevreden just spijtig dat ik niet meer aan de slag kan met afterpay dat vindt ik een nadeel
Hi Marc, Bedankt voor jouw review! Inderdaad jammer dat Afterpay voor jou niet goed werkt. Het komt wel eens voor dat Afterpay de transactie blokkeert, waarom dit is hebben wij helaas geen invloed op en krijgen wij ook geen toegang toe. Wat je nog zou kunnen proberen is contact op nemen met Afterpay, die kunnen jou aangeven waarom het niet werkt. Met een creatieve groet, Team Creaplot
De zen ding zag er keurig uit
Thnx Sjoerd!
Probleem super goed opgelost bedankt voor het terug bellen 👍🏼 Zal zeker vaker bestellen.
Hi Lydia, helaas was jouw email met de foto's bij ons in de spambox beland! Gelukkig hebben we zojuist even contact met elkaar gehad en de boel op kunnen lossen. Het ontbrekende product komt er z.s.m. aan. Heel veel plezier van de producten! Team Creaplot
Originele beoordeling
Prima op tijd met bezorging maar niet alles zat erbij. Gebeld foto’s gemeld maar niks meer gehoord 😞het gaat niet om zoveel artikelen maar toch jammer.
Snelle levering, echt super goed
Thnx Appie!
Vlot verloop bij het retourneren met persoonlijk contact
Fijn! Bedankt voor jouw review Rutger!
Mijn ervaringen met creaplot zijn alleen maar positief!
Bedankt Esther!
Probleem zeer goed opgelost. Top bedrijf
Fijn dat we het probleem op hebben kunnen lossen :) Bedankt voor je review!
Originele beoordeling
Had al meerdere bestellingen ontvangen en goed ontvangen. Ik zou afgelopen zaterdag een pakket ontvangen maar helaas niks. Hopende maandag. Ik kreeg zondag te zien op track en tracé dat er niks afgeleverd was, en op maandag stond er afgeleverd om 10.19. Ik ben in de buurt gaan vragen, maar niks. Ook geen briefje in brievenbus, ik naar jullie gebeld en zouden het uitzoeken. Woensdag nogmaals gebeld, en mevr zei we onderzoeken het nog. Wel jammer nog niks gehoord Andere bestellingen erg tevreden over, dan *****voor jullie
Mijn bestelling is supersnel geleverd, 's avonds besteld en de dag erna al in huis. Er was bij mij een "foutje" in de bestelling geslopen maar dat is super goed opgelost.
Bedankt voor jouw review Carina :)
Snelle service! Er bleek een product niet op voorraad meer te zijn. Werd netjes gebeld en verteld dat ze het product niet meer hadden. Ze hadden nog wel andere maten. Gelijk opgelost zonder problemen. Pakketje volgende dag in huis!
Bedankt voor je review Thirza, fijn dat we het op hebben kunnen lossen :)
Producten zijn top kwaliteit en een snelle levering!
Bedankt voor je review Chris :)
Storkstraat 24
3905KX Veenendaal
Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.