Fijne, goede en snelle service

Bedankt mooie en fijne materialen en voor snelle verwerking.

Snelle verzending, prima service!

Bestelling werd volgende dag al bezord, via mail op de hoogte gehouden en ook de handleiding werd direct na de bestelling gemaild.

Ik ben weer snel geholpen

Snel en goed

Snelle bezorging en artikel perfect aangekomen

Prima goed en snel

Levering volgens afspraak. Wel moeilijk om vanaf scherm een identieke kleur te kunnen bepalen.

Goede kwaliteit voor scherpe prijs

Voor het eerst vinyl en turbo flex hier besteld. Vinyl nog niet gebruikt, maar de flex werkte erg prettig. Supersnel verzonden en ontvangen. Ik ga hier zeker nog eens bestellen

Snel en goed

Alles wordt heel snel en goed geleverd. Mooi/goed ingepakt.

Heel goeie service..kwaliteit en vlotte levering

Helemaal top

Nadat er contact geweest is een bestelling gedaan. Alles werd netjes en snel geleverd. Eerst een test gedaan met hoeveel laagjes etc en dat zag er veelbelovend uit. Nu bezig voor het eggie en het begint erg mooi te worden!

Super service

Was iets fout gegaan met de bestelling. Super gelijk dezelfde dag opgelost.

komt welin erg grote verpakkingen

ik bestelde een accesorry voor een brothersnijmachinr.’Werd bezorgd in een gigantische doos.Papiervrrspilling.In een gewattterde kleine enveloppe had het prims verstuurd kunnen worden.

Fijne service

Heel fijne service, er is ook gedacht om even een berichtje te sturen als een besteld product later geleverd wordt.

Heel vlot en correct

Er ontbrak een besteld artikel maar dat werd onmiddelijk rechtgezet. Heel tevreden!

Prima bedrijf

Heel attent, staan altijd voor je klaar.

Snelle verzending en kwaliteitsproducten!

Creaplot verkoopt perfecte kwaliteit producten. En verzenden snel! Ook zonder KVK inschrijving kan je hier materiaal bestellen voor belettering! Iedereen kan hier terecht!

Goed materiaal , snel geleverd , goede website.

Materiaal was goed aan te brengen en na verwarming trok het goed strak aan.

matig tevreden

als ik iets bestel en ik informeer telefonisch en krijg te horen dat het desbetreffende artikel op voorraad is verwacht ik dit ook geleverd te krijgen. na een week telefonisch contact opgenomen blijkt het bestelde artikel niet op voorraad te zijn. even een bericht sturen of bellen is dan blijkbaar te veel gevraagd, echter ook wij hebben afspraken gemaakt met onze opdrachtgevers en kunnen deze niet na komen wat zeer slecht is. dus een klein belletje of mailtje kan wonderen verrichten en maakt het zaken doen iets makkelijker en plezieriger ook al is het artikel dan niet direct leverbaar maar kunnen wij onze opdrachtgevers ook een eerlijk antwoord geven.

Aanrader!

Ik bestel mijn materiaal voor de plotter altijd bij Creaplot. Ik ben zeer tevreden! Goede kwaliteit, snelle levering, maar ook bij vragen staan ze voor je klaar! Aanrader!

Snel en eenvoudig

Ruime keuze

Heel fijn bedrijf

Wordt altijd fijn geholpen. Snelle afhandeling van bestellingen en ook af te halen

Kwalitatief goede producten, klantenservice top!

Vriendelijk en snel contact, ik kon het de volgende dag ophalen!

Foli stond niet op de site

Folie stond niet op de site via de email contact gehad en werd gelijk geregeld handmatig dat ik toch de goede kleur binnen kreeg echt super bedank voor jullie hulp daar nog voor

Ruime keuze en goeie service

Ruime keuze en alles gevonden wat we nodig hadden. Tevens goeie service en prijs/ kwaliteit verhouding

Geweldige service

Fijn dat de mogelijkheid tot afhalen er is. Genoeg keus uit materiaal.

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.