Goede kwaliteit

Snel en goed.

Snelle levering, en goeie kwaliteit!

Producten snel ontvangen

Goeie service

Fijn en snel geholpen, alleen jammer dat er geen brede keuze is aan vinyl kleuren

Wederom weer goede service

Verbeterpunt blijft de verzendkosten. Misschien kunnen klanten die met regelmaat kopen het vezendkosten stukje afkopen?

Alles snel en corrrect ontvangen. Kleur zoals als aangegeven op de side.

Prima service!

Ondanks dat ik het na 15 uur besteld had werd het toch dezelfde dag verzonden. Ik kreeg bovendien een mail met uitleg en tips over de snijplotter die ik had besteld.

Uitstekende kwaliteit en kennis van zaken.

Vriendelijk, hulpvaardig, uitstekende kwaliteit, meedenken.

Nog nooit problemen gehad. Altijd netjes en snel verzonden.

Service prima uitstekend

Zeer tevrede

Zeer tevrede

Snelle levering, goede service, zeer hulpvaardig. Perfect.

Na levering zat ik met een paar vraagjes. Ik werd telefonisch zeer geduldig geholpen. Er werd een oplossing voor mijn "probleem" gezocht zonder daarbij te proberen mij een duurder toestel aan te laten schaffen. Blij dat er nog van dit soort betrokken bedrijven bestaan.

Fijne service en snelle levering

Oplossing gericht Snelle afhandeling en levering

Alles naar wens

Goede kwaliteit artikelen en snel geleverd

Geweldige service

Nog niet eerder meegemaakt. Bestelling beschadigd, stuur een foto en krijg nieuwe toegestuurd. Zeer tevreden met deze service.

Zeer goede ervaring, professioneel !

Met alle vragen kun je bij hun terecht en ze doen dan hun best om je op de beste manier te helpen!

Super service !

Zeer snelle levering ! Super kwaliteit en als je vragen hebt antwoorden ze meteen.

Super service en snel gelverd

Heb donderdag een pers gekocht. Kreeg op vrijdag een mail dat ze de pers tussen 12.05u en 13.05u gingen leveren. Awel de koerier stond om 12u al aan mijn deur. Vroeger dan verwacht. Dus ik zeg TOP SERVICE. Zeker voor herhaling vatbaar.

fijn contact en snelle levering

ik had problemen met 3d flex. heb nu andere besteld en die was al de volgende dag binnen.

Ze ziin erg behulpzaam en duudelijk.

Ik had een vraag gesteld over sublimeren via mail en kreeg eigenlijk echt snel reactie terug. Daarna heb ik ze gebeld en heb een zeer informatief gesprek gehad. Ik vond het geweldig.

Zeer snelle en correcte afwikkeling

Mijn bestelling werd conform afspraak op een snelle en adequate manier afgeleverd.

Vlotte levering

Goed overzicht om te bestellen, vlotte bestelling en levering. Producten proper verpakt.

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.