Super snelle levering. Keurig verpakt! Heel tevreden

Hele overzichtelijke webshop. Netjes geleverd met gebruiksaanwijzing. Heel fijn!

Een goeie snelle service.

Ik vind de service en levering goed. Word duidelijk op de hoogte gehouden waar pakket zich bevind en onderweg is naar aflevering adres. Was niet thuis op moment van levering maar duidelijk via de mail op de hoogte gebracht dat ik het bij de buren is afgeleverd.

Goed en betrouwbaar

Zeer duidelijke site Snelle goede levering Gewoon een goede betrouwbare zaak

Prima service..!

Volgende dag thuis werkt echt ..!

Snel en alles super netje geleverd

Duidelijke webshop met heel veel info, super snel en netjes geleverd. Duidelijke email met aanvullende info. Nu nog even mijn draai zien te vinden en alles uitproberen.

Correct

netjes verpakt en snel geleverd

Een fijne snelle service

Snel contact, duidelijk antwoord.

De scan n cut net gekocht maar de toelichting via de telefoon was duidelijk.

Zeer vlotte en snelle levering

Tiptop in orde

Netjes opgelost!

Helaas zat er een beschadigd artikel bij mijn bestelling. Dat kan gebeuren. Na telefonisch overleg even een foto van het beschadigde artikel per mail gestuurd. Volgende dag al een nieuw product gekregen. Snelle service.

Goede En snelle service

Super snel geleverd en een persoonlijke mail

Super snelle service En een fijn persoonlijke mail over iets wat later geleverd werd

Zeer behulpzame klantenservice

Goed bedrijf, behulpzame klantenservice.

Flexfolie calortrans turbo

Is goed om mee te werken alleen een minpunt is dat het los laat

Geweldige kwaliteit

En rap geleverd top !!!!!!

zeer goed

zeer snel en alles netjes geleverd , voor info ff bellen en ze staan je vakkundig te woord

Mijn bestelling is heel snel bezorgd en op de dag dat ik heb gevraagd. Heel fijn.

super web shop

super web schop tijd voor de klant gister bestelling gedaan met vraag of de zelfde dag nog weg kon en ik heb het al in huis

Zeer goede service

Goede en duidelijke begeleiding om juiste snijplotter te kiezen. Mijn defecte snijplotter werd zonder pardon en per direct vervangen. Verzendkosten wat betreft defecte apparaat werden vergoed.

Ik had meer verwacht

Ik had een cursus voor gevordenen en dan zit er echt van alles mensen die hem nog niet eens uit de doos hebben gehad enz En er zijn dingen uitgelegd maar geen tijd om op te persen en nu klopt het patroon niet, jammer want nu kan ik niet meer vragen wat er fout is gegaan. Ik had er meer van verwacht, jammer

Mijn bestelling in goede orde ontvangen, netjes verpakt.

Ik kreeg de bestellingen snel binnen Het materiaal werkt fantastich (flexfolie) Alleen een mini klein min puntje ik had 3 velletjes die scheef afgesneden waren Maar zoals u leest verder geweldig

Bestelling was goed, klantenservice minder

Ik heb een volledig pakket besteld om mokken te sublimeren. Dit pakket kwam snel binnen en het pakket was ook goed verpakt. De printer was duidelijk met de handleiding erbij, alleen de calortranspers was voor mij niet helemaal duidelijk. Toen ik hier informatie over vroeg, kreeg ik een handleiding toegestuurd waar ik niet zoveel aan had (de knoppen op de handleiding waren anders op de pers dan in de handleiding). Toen ik er meer uitleg over vroeg met de knoppen die ik had, kreeg ik geen antwoord meer. Dat is jammer natuurlijk. Al zou er geen andere informatie over zijn, had ik nog wel een antwoord verwacht. Ik heb ondertussen zelf gevonden hoe de pers werkt... De aanbeveling staat dus op ‘ja’ voor het materiaal alleen.

Snel, ter zake kundig

Bestellen is eenvoudig, duidelijk, snelle levering.

Zoals altijd weer alles perfect

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.