Accurate snele levering
Hi Henk, Dank je wel voor je review. Groetjes team Creaplot
Het bestellen ging heel makkelijk. De webshop is overzichtelijk en de bezorging was heel snel. Dit was mijn eerste bestelling bij Creaplot en ben zeer tevreden.
Hoi Hoi, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen een leuke review achter te laten, dank je wel! We zien je graag een volgende keer terug :) Groetjes team Creaplot
Product zeer snel en netjes verpakt. Super bedrijf
Kwaliteit van de producten zijn hoogwaardig.
Hi Carina, Hartelijk bedankt voor je review! Tot een volgende keer :) Groetjes team Creaplot
Mooi product, goede prijs en de volgende dag al in huis. Top!
Hoi hoi, Fijn dat uw bestelling de volgende dag al in huis was! veel plezier van de bestelde producten. Groetjes team Creaplot
bestelling snel bezorgt. geen problemen en een goed product
Goedemiddag Harrie, erg bedankt voor uw positieve review! Groetjes team Creaplot
Een goede snelle levering, mijn bestelling was niet compleet. Maar dit werd meteen opgelost de dag erna als nog opgestuurd. Goed en betrouwbaar
Hoi hoi Dorrie, Vervelend dat je bestelling niet in 1 × goed geleverd was maar fijn dat we het zo snel konden oplossen. Heel erg bedankt voor je review en tot een volgende keer :) Groetjes team Creaplot
Zoals beschreven zijn de artikelen. Snel en goed verpakt geleverd
Hi Annie, heel erg bedankt voor je goede review! Groetjes team Creaplot
Vandaag bestellen en de volgende dag in huis
Hoi, hartelijk bedankt voor je positieve review! Groetjes team Creaplot
goede ervaring met het bestellen en een snelle levering. producten zijn van goede kwaliteit!
Hi Ivan, Hartelijk bedankt voor je review! Groetjes team Creaplot
De producten zijn zoals ze staan beschreven. Snel bezorgd en netjes verpakt. Niks geen beschadigingen! Aanrader.
Hoi hoi, Wat fijn dat alles snel en goed is aangekomen! Bedankt voor je review. Groetjes team Creaplot
Ik vind de webshop overzichtelijk en de mensen bellen je persoonlijk, ga zo door, toppie
Hi Petra, Super bedankt voor je positieve review! Daar worden we blij van en doen we het voor :) Creatieve groetjes, team Creaplot
Goede kwaliteit. Jammer dat er af en toe de levering wat lang duurt. Maar verder too een aanrader
Hi Freddie, Wat vervelend dat je bestelling niet altijd op tijd is, als dit telang duurt, kunt u altijd contact opnemen met ons via [email protected]. Wel heel erg bedankt voor uw positieve review!
top snelle levering
Hoi Marcel, Fijn dat je de bestelling snel hebt ontvangen! Bedankt voor je review :)
Als ik eens wat bestel, dan is het netjes en stevig verpakt. En een snelle levering.
Hi Priscilla, Dank je wel voor je review! daar worden we blij van :)
Een snelle en zeer goede service
Hoi hoi, Super bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo een positieve review achter te laten :)
Goed verzorgd, op tijd geleverd
hi, Super bedankt voor je positieve review!
laatst een sublimatie printer gekocht . had er een klein probleempje mee . creaplot heeft het keurig opgelost in een snel tempo . blij met mijn printer . voor de gene die hem wil kopen een aanrader en hij spiegeld zelf de afbeeldingen erg makkelijk !!!
Hoi hoi Margaret, Super bedankt voor je positieve review! en heel fijn dat je blij bent met de printer :) Met creatieve groet, Team Creaplot
Originele beoordeling
Koop een dure sublimatie printer van over de 500 euro . Print hij niet goed in het midden , gebeld vragen ze om een foto hoe hij print vervolgens helemaal geen antwoord meer gehad . Dat vind ik echt teleurstellend gaat niet over een tientje
Goedemiddag Margaret, Wij streven ernaar om via mail binnen 48 uur te antwoorden (op werkdagen) en zijn we momenteel nog bezig met jou mail. Wij hebben jouw mail door moeten sturen naar onze collega, zodra we hier een terugkoppeling van heb ontvangen kunnen we je een antwoord geven. We ga er vanuit dat we je maandag een antwoord kunnen geven en dan is dat netjes binnen onze aangegeven 48 uur. Voor verdere vragen kan je contact met ons opnemen via [email protected] Met creatieve groet, Team Creaplot
Ze geven altijd antwoord als ik bel
Hoi Hoi Ans, Super bedankt voor je positieve review! :) Groetjes, Team Creaplot
Snelle reactie
Hi Karin, Hartelijk bedankt voor je goede review :) Groetjes, team Creaplot
Goede kwaliteit snelle levering
Hoi Rick, Hartelijk bedankt voor je positieve review! :) Groetjes team Creaplot
alles was top in orde ,zelfs de nabestelling
Hoi Hoi Mia, Bedankt voor je review! Daar worden we blij van :) Met creatieve groet, Team Creaplot
Correct in prijs snelle verzending
Hoi, Super bedankt voor je positieve review! Met creatieve groet, Team Creaplot
Hartelijk bedankt voor uw review! Met creatieve groet, Team Creaplot
Originele beoordeling
Jullie hebben mijn pakje op zaterdag gestuurd en was de hele dag thuis omdat ik deze verwachtte ! Nadien kreeg ik een mail dat deze aan de dichtbijzijnde punt verstuurd ging worden maar deze is op zaterdag gesloten ! Er is een fout in mijn naam ook ! Mijn naam is Siham El azz'ouzi en jullie hebben een fout gedaan waardoor mijn pakje opnieuw is gestuurd geweest Kunnen jullie aub opnieuw sturen naar 26, JEAN DE LA HOESELAAN 1080 SINT-JANS-MOLENBEEK Er is zeker altijd iemand en ik mag zeker gebeld worden aub 0491893330 Ik heb mijn bestellingen echt dringend nodig aub
Beste, Natuurlijk heb ik dit direct nagekeken en het blijkt dat mijn collega telefonisch contact heeft opgenomen (afgelopen vrijdag 13-01) omdat wij de bestelling retour hadden ontvangen, na mislukte bezorgpogingen. Deze is in overleg dezelfde dag opnieuw verstuurd en zaterdag afgegeven op een afhaalpunt omdat bezorgen niet gelukt zou zijn. Wij hebben als aantekening vermeld dat er iemand thuis zou zijn (dit was telefonisch besproken), dus waar dat mis is gegaan kan ik helaas niet zeggen, volgens de bezorgdienst omdat de afleverpoging niet gelukt is. Omdat u pakket al bezorgd is op het afhaalpunt kan ik hier niks meer in veranderen, deze zal daar opgehaald moeten worden, indien deze niet opgehaald wordt komt deze uiteindelijk retour naar ons. Mijn excuus voor de typfout waardoor 2 letters verkeerd om staan, toen uw bestelling opnieuw werd verstuurd is dit handmatig ingevoerd. Graag wou ik u er nog op wijzen dat dit niet de plek is om uw persoonlijke gegevens achter te laten omdat dit een openbare website is en dus zichtbaar voor iedereen. Als u problemen heeft met een bezorgdienst dient u altijd contact op te nemen met de webshop, dit kan via [email protected]. Uw pakket ligt bij afhaalpunt Elak Electronics, Gentsesteenweg 1269. Volgens Google is dit enkele minuten van uw woonplaats. Hieronder de openingstijden zoals op hun website vermeld staat. Openingstijden: maandag 09:00–18:00 dinsdag 09:00–18:00 woensdag 09:00–18:00 donderdag 09:00–18:00 vrijdag 09:00–18:00 zaterdag 11:00–16:00 zondag Gesloten Met creatieve groet, Team Creaplot
Snel geleverd en goed product
Hoi hoi Peter, Hartelijk bedankt voor je positieve review! Groetjes Team Creaplot
Storkstraat 24
3905KX Veenendaal
Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.