Snel en overzichtelijk

Snelle aflevering. Goede verpakking. In een woord uitstekend!

Goede informatie over alles

Snelle, goede service !

Snelle service, altijd een complete levering. Erg blij mee !

Topservice!

Helaas had ik problemen ervaren met een eerder gekochte esigaret. Hierop had ik al een nieuwe ontvangen. Deze gaf helaas ook weer problemen maar er werd met me meegedacht en men begreep dat ik géén vertrouwen meer had in dat merk. Na opnieuw invullen van de garantieaanvraag kreeg ik keuze uit 2 merken en na enkele dagen ontving ik een nieuwe. Top service!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Slecht

1 artikel ontvangen ipv 3 die ik had besteld

Altijd super

Super snelle levering en goede producten

Super service

Bestelling snel geleverd ondanks de drukte bij jullie

Het is een goede smaak

Voor iemand die haast geen gevoel in de handen heeft is Mijn ervaring is dat je de flesjes beter open kunt krijgen En de smaak is ook prima

Super snelle levering.

Al meerdere malen besteld bij jullie,wat ik besteld had is ook geleverd. Volgende dag al in huis.

Altijd netjes geregeld,en op tijd binnen

Netjes verzorgd en snel binnen.

Uitstekende service

Vriendelijk, snel en goede kwaliteit van het product

Perfect en heel snel geleverd

Perfect en heel snel geleverd

snel en netjes

Prima webwinkel met correcte afhandeling en levering.

Reeds enkele malen besteld en steeds prima afhandeling en snelle levering (dag nadien). Ik hoop dat jullie nog lang mogen bestaan, je verdient het.

Goed alleen pakketje kwam 1 week later aan

Ik had enkele vragen over een product en werd erg goed geadviseerd! Al met al een hele fijne webshop!

vlug, altijd in orde

Snelle levering. Wel jammer dat de prijzen zo snel omhoog zijn gegaan, als ik het wist kon k nog inkopen voor de verhoging. Voor de rest heel fijne service

Lekker dampen

Alleen jammer dat het straks niet meer mag. Eindelijk iets gevonden wat fijn en lekker roken is en de regering bepaalt voor mij dat het niet meer mag

uitstekend

Niets negatiefs te vermelden. Snelle, gratis, verzending en ruim assortiment voor een degelijke prijs.

Top snelle levering

Snelle levering netjes verpakt Zelf een verkeerde besteld wou crystal munt erbij bestellen per ongeluk andere merk besteld.. Volgende keer zelf beter opletten ! Retour zenden kost dan meer dan product lol.

Altijd goed

Maakt niet uit wat ik bestel, het is altijd prima in orde bij ontvangst. Klopt ook altijd. Duidelijke websi.

Jammer

Vozol is mijn favoriet onder de disposable vapes, helaas heb ik ( omdat er weinig voorraad is online) nu eenmalig een andere smaak gekozen. Helaas was de smaak niet de beloofde gruit smaken maar een enorme verbrande smaak die alsmaar erger werd erg stonk. Ik vind de garantie procedure die je moet doorlopen om een paar wegwerp vapes te retourneren / geld terug te krijgen enorm ingewikkeld. Verder is mijn ervaring altijd erg goed geweest.

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].