Geweldig!!

Super service en versturen telkens super snel!!!

Helemaal top !

Snelle levering.

kapot

snelle levering alleen is de vaper kapot hij laad niet op komt niet verder als 3%

snelle levering!

duidelijke website, snelle levering!

Zoals altijd snel geleverd

Alles is naar wens verlopen

Snel en volledig

Alles was op voorraad en snel geleverd. Precies wat ik zoek, niet meer en niets minder. Het bestellen via de website gaat ook probleemloos. Net als andere webwinkels niet alles wat ik zoek, maar dat is ook ondoenlijk, gelukkig het meeste wel.

Erg goed

De bestelling nog niet binnen

Bestelling nog niet binnen

Geweldig zoals altijd!

Ben weer erg tevreden over de levering en AraMax is mijn favoriet

Super zaak

Altijd goede betaalbare producten Snelle levering Super

Super goede en snelle levering.

snel geleverd en netjes verpakt

Gewoon goed zeker aan te raden

Alles op tijd binnen heel tevreden

Helemaal tevreden.

Gewoon super, om acht uur savonds besteld de volgende dag in huis

Website super makkelijk bestellen, makkelijk betalen en super snel bezorgd

Snelle bezorging

Volgens beschrijving

Snelle levering!

Srop.met die onzin..wil gewoon dampen en geen gelul

Heb een tering hekel aan dit soort onzin..wil gewoon dampen en verder geen gedoe...dus stop met deze onzin. En ja...alles is bullshit wat de regering wil en doet dus stem of haga..bbb of iets wat het zooitje zittende gespuis doet verdwijne.. en nog 1 ding... als vanelle zwaar goed voor je zou zijn dan stopte ik direct met dampen.... Overigens ben ik ervan overtuigd dat dampen geen gezondheidsschade veroorzaakt.. kijk maar eens op youtube vaping demestified! Groetjes, Ton

Zeer solide bedrijf

Ik ben zeer tevreden. Goede service snelle levering en bekwame verkopers

Snelle levering , goeie verpakking netter dan bij andere winkels waar ik eerder disposities heb gekocht Heel tevreden echt aanrader

Weer super

Snelle levering,juiste producten,ja nieuwe smaakjes proberen. Weer heel tevreden.

Super correct

Snelle levering goed verpakt! Niks op aan te merken!

Top lekker snel geleverd eerste bestelling was er na 1 werk dag al de tweede bestelling na 2 werkdag

Snel en makkelijk

Precies zoals je het verwacht

Helemaal goed

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].