Goeie service

Goed!!

Ze waren erg snel met verzenden! Alleen jammer dat er een kapotte tussen zat

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering.

Netjes verpakt en goed afgeleverd.

Snel bezorgd en ook retouren eenvoudig

Ik ben tevreden over de service en bezorging. Toen ik perongeluk iets verkeerd had besteld was retourneren geen probleem.

De website is een beetje onoverzichtelijk maar de rest is top

Altijd goed en tevreden.

Ik ben al langere tijd vaste klant. En dat is niet voor niets. Ik krijg altijd alles wat ik besteld heb, op tijd, goed verpakt tegen een goede prijs.

Snel leeg

Ee staat 750 pufs raar dat hij dan in 2 dagen leeg is

teleurstellend

De beschrijving is werkelijk minimaal, de telefoniste raadde mij aan Iqos zelf te bellen, die mij het systeem uitlegde. Ook hoorde ik dat als ik rechtstreeks bij hen voor 3,95 de sigaret had kunnen uitproberen en dan later voor 29,95 deze had kunnen kopen als hij zou bevallen. Een paar trekjes eruit gekregen, maar hij doet gewoon niets. Is het mogelijk deze te retourneren, alles wat ik zoek is een simpele e sigaret, die gewoon werkt.

Het gaat prima.

Goede en snelle levering.

4 stuks smaken verbrand

Hoi! Ben totaal geen klagend persoon maar had 10x watermeloen besteld en de 1e 4 smaken verbrand. Iets wat niet hoort lijkt me haha

Uitgebreid aanbod en snelle levering

P

Alles compleet en snel geleverd!

Ik bestel regelmatig en heb alleen maar fijne ervaringen. Netjes verpakt, correcte artikelen en snelle levering.

Snelle bezorging

Snel en goed

Duidelijk en makkelijk te bestellen en volgende dag geleverd!

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling en ook met NL Damp!

Geweldige service. Elke keer weer. Jullie zijn toppers.

Doen wat ze beloven

Kocht mijn damp spullen al jaren elders, tot er iedere keer problemen waren met levering. Bij NLDamp nu 2 keer besteld en volgende dag in huis. Top en snel geregeld. Jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij.

Snel bezorg

Artikelen snel bezorgd en voor een goede prijs

Snel en veel keus!

Snelle leveringen veel merken en smaken aangeboden. Super!

Super tevreden

Snelle levering. Goed verpakt. Bijna een 10, maar omdat de pods van "lost vape" niet op vooraad zijn een 9.

altijd netjes op tijd

netjes verpakt , genoeg keuze

Super, en top verzending.

Precies zoals beschreven, snel verzonden en op de hoogte gehouden van verzending. Super!

Zorgloos op tijd nog

Zorgloos op tijd nog

Goede service, prijzen en snelle levering

Snel en makkelijk. Producten waren afgeleverd in uitstekende conditie. Echt een aanrader

Geen fijne e sigaret

Ik moet de coil vervangen maar wat ik ook probeer ik krijg hem niet losgedraaid. Hij zit muurvast

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].