Zeer duidelijke en vriendelijke ervaring

Communicatie zeer duidelijk en vriendelijk, ik wist gelijk wat ik kon verwachten en waar ik aan toe was tav bestelling. Heel fijn!

Goede service en snelle levering

Bij NL damp en falcon pijp besteld. Ik had hierover een vraag welke snel per mail werd beantwoord. De volgende dag werd de pijpbezorgd. Een dag later een extra kop besteld ( een beetje dom dit niet in 1 x heb gedaan achteraf) eveneens de volgende dag bezorgd. Enige puntje is dat ik mij afvraag waarom een pijpenkop van 4 x 4 cm. Verpakt moet worden in een doos van 20 x 15 x 6 cm. Lijkt mij wat overdreven.

Goede ervaring, zeker aan te raden

Ik heb enkele keren besteld via NLdamp (voordat de vape ban in ging) en ben zeer tevreden. De klantenservice is fijn, ik kreeg snel en duidelijk antwoord op m'n vragen. Als er problemen waren, werd hier ook naar gekeken. Uiteindelijk een bestelling gedaan op 20-12 (verzendtijd was toen 1-2 weken). Rustig gewacht en af en toe geinformeerd. Toen duidelijk antwoord gekregen over de verhuizing van de fabrikant en dat mijn bestelling er zsm aan zou komen en dat was ook zo. Toen een van de vapes het niet bleek te doen was het super gemakkelijk om een garantie aanvraag in te dienen en deze is professioneel behandeld. Zeker een goede website/verkoper met duidelijke informatie & goede klantenservice!

Altijd fijne service en communicatie!

Voor het verbod meermaals online besteld, levertijd liep logischerwijs op richting het einde van het jaar maar hier werd via de website helder over gecommuniceerd. Eenmaal een kapotte vape ontvangen, dit is snel en netjes opgelost. Ook in de winkel in België goede service.

Bijna 4 weken aan het wachten

Nogsteeds niks. Bestelling gedaan van bijna 150 euro. Krijg steeds een automatisch bericht terug ...

Niks ontvangen

Ik heb op 17 december besteld en nog niks mogen ontvangen. Begrip voor drukte en met feestdagen, maar dit is belachelijk!!!

14 december besteld en nog niks ontvangen

Ik heb 14 december besteld en nog niks mogen ontvangen . Lang gewacht met deze review maar na zo lang moeten wachten en op de site reclame maken voor snelle levering en ook nog is dikke verzendkosten te hebben betaald. En vanaf nu 0 , 0 reactie vanuit NL damp klantenservice heb ik dit toch gedaan . Los het op of stort mijn geld terug zou ik zeggen .

Lange levering

Toen ik bestelde stond erbij dat er een levering van 1 tot 3 werkdagen was. Inmiddels wacht ik 6 werkdagen op mijn pakket en nog steeds niks gehoord. Erg teleurstellend en kan niet begrijpen dat het zo lang moet duren..

Helaas veel te lange levertijd.

Zou binnen 1-2 werkdagen verzonden worden Gisterochtend om 10 uur besteld nu 22.30 en nog niet verzonden. Nu moet ik Dalijk alsnog ergens anders gaan halen. Als ik dat geweten had had ik toch maar beter zelf kunnen halen. Dalijk zit ik alsnog zonder helaas

Opgelost

laat maar

most horrible online shopping experience!

first of all,very slow delivery!i ordered 4 vapes on sunday it comes on the next Friday however on the website they promise you they will deliver between 1 and 3 working days! secondly after 5 days waiting they delivered me wrong product!i ordered two times strawberry ice but what i received is only strawberry i sent email afterwards and until today nobody respond me! will never use this website anymore!

Slow shipping, avoid

Website promise for shipping is untrue, can take 5 working days to be shipped, order elsewhere.

Bizar lange levertijd.

Langer dan een week wachten tot een bestelling verzonden wordt, echt belachelijk. Eens, maar nooit meer.

constant problem with post.nl

The package was ordered on Tuesday from two companies. the first one came after two days and from NL Damp still nothing. I won't order from them anymore

Gewoon prima

Gelukkig kan ik de producten die ik zocht hier nog bestellen. Netjes verpakt en tijd van bezorging zoals aangegeven.

Nvt

Erg lange wachttijd

14 Aug besteld zou 17 geleverd worden. Nu hoor ik vertraging post nl. Ik krijg mijn andere pakjes netjes op tijd binnen. Deze niet. Laatste keer besteld hier.

Pakket niet aangekomen

Pakket is er na 1 week nog niet, bovendien is het volgens de klantenservice geduld hebben.

Normaal gesproken goed.

Grappig dat ik een mail krijg terwijl ik de bestelling nog niet binnen heb. Ik ben deze keer dus minder tevreden want ik weet niet wanneer ik mijn bestelling kan verwachten!

Goed geregeld.

Ik bestel er volgende keer weer.

snel geleverd

snel geleverd discreet verpakt keurig

Nergens meer vloeistof te bestellen! Jullie helpen me ik ben niet mobile helaas. Nou ik bestel weer bij jullie!

Helaas is deze bestelling nog niet bezorgd.

De kwaliteit van de producten is prima, maar misschien kunnen jullie uitzoeken waar deze bestelling blijft. Bij de app van PostNL staat deze bestelling bij hen nog steeds als niet ontvangen.

Ik wacht al 6 dagen op mijn bestelling

Ik bestel nooit meer wat bij NLDamp, veel beloofd en niets nagekomen. Ik kreeg afgelopen dinsdag een mail dat mijnpakket verstuurd werd, maar volgens post nl is alleen het ticket uitgeprint, het is nu zondag en is nog steeds niet het pakket bij post nl aangeboden. Ik bestel 10 flesjes per week en daarbij de accessoires, maar nooit meer bij NLDamp!! U moest zich schamen!!

Helemaal goed

Snel en goed

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].