Al 2 vipes die nog niet voor de helft vol was 1 bij de eerste dag al leeg

De tweede , twee dagen gebruik zeer zeker niet geen 6oo puf

Heel goed bevallen makkelijk te bestellen en snel verstuurd, en heel netjes geholpen aan de telefoon.

Alles naar wens

Meer dan goed !

Ondanks drukte , snelle verzending. Beetje jammer is dat sommige dingen ook via de brievenbus verzonden hadden kunnen ipv pakketpost.

Hele goede (web)shop

De site is zeer overzichtelijk, overal een duidelijke beschrijving bij de producten. De bestelling wordt snel en netjes afgehandeld en verzonden. Dikke pluim voor NLDamp

Overzichtelijke site. Snelle levering

Voor het eerst slecht!

Altijd goed maar 2 van de 5 die ik heb gekocht was lek of deed helemaal niks! Dus viel heel erg tegen. Heel jammer dat de 0.0 nicotine slecht was. Normaal met Vozol of Lost Mary nooit last van!

Alles netjes en snel geleverd

Hebben veel soorten in de 0mg vapes.

Het was goed je konde zien waar je bestelling wah en als het laat kome kan je vragen of krijg je berigt

Gewoon super!

Ongelofelijke snelle levering alijd, goed verpakt, en makkelijke betalingmethodes

Netjes geleverd

De bestelling was onbeschadigd geleverd. Netjes verpakt.

ik heb hele goede ervaringen met jullie, alles atijd mooi op tijd. Gr Jolanda

top

maar wat ik minder top vind .. is dat ik na 1 juli niet meer kan bestellen . is dat echt zo of is er nog een optie dat dat niet doorgaat .

Snelle levering. Honey crunch is echt mijn favoriet

Goed als altijd

Snel

Overzichtelijke webshop en snelle levering

Zoals altijd zeer tevreden

Ik ben heel erg tevreden over de levering van m’n spullen, m’n zus trouwens ook! Ik bestel altijd voor ons beide en baal heel erg dat het afgelopen is!

Super fijne e-sigaret fijne en lekkere smaken. Super goeie service zeer te vrede. Had het eerder moeten weten.

Correct behandeld

Alles was ok maar een bestelling van 10 e sigaretten kan heel goed als brievenbuspakje worden verstürd. Goedkoper voor jullie en makkelijker voor mij

Ik wil af en toe, vooral op een rustmoment ‘s avonds, mijn dampertje kunnen gebruiken. Inmiddels met 0 % nicotine dus hoe moeilijk is dat??? Na afgekicickt van sigaren… inmiddels ben ik bijna 8 jaar een niet-rokende roker, dankzij het substituut van een damper!

De bestelling was snel bezorgd, alles netjes verpakt. De prijzen zijn aantrekkelijk. Ik vind het persoonlijk ook heel fijn dat er met Klarna betaald kan worden. Jammer dat ik binnenkort op pad moet om deze producten te kunnen kopen.

Geweldig netjes en correct

Niet te duur een uitgebreid assortiment aan smaakjes alleen jammer dat de shake en vader er niet meer is....maar goed er is nog genoeg om uit te kiezen.

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].