Geweldig bedrijf

Vriendelijk personeel en prima service

Batterij heel snel leeg

In de twee keer dat ik besteld heb heb ik 3 keer een vaper al na een paar uur kunnen weggooien, voor de rest snelle en nette bezorging.

Altijd een fijne webwinkel met prima service en snelle levering!

Prima fijne winkel en ouderwets goede service. Een ongelooflijk gemis nu de regering het verbod door de kerk heeft gedrukt. Een webwinkel zoals NLdamp is zo ontzettend welkom voor mensen die geen vape winkel in de buurt hebben.

Maar ik heb terug gestuurd wanneer krijg ik me geld terug gestort Ik bestel al zo lang bij jullie altijd keurig Perfect

Zeer goede webshop super

Super goede webshop snelle levering jammer dat ze in denhaag dit kapot maken ze bemoeien zich overal mee

Ik heb 2x besteld bij jullie en ik was tevreden

Veel keus in alles, mooie site . En snel ontvangen

Uitgebreid assortiment, vele keuzes tabaksmaak

Snelle levering prima product

Snelle levering prima product Blij mee

Supersnelle levering!

Vandaag besteld, 2 dagen later in huis. Fijne website met een ruim aanbod. Echt balen dat de smaakjes eruit moeten.

Top Bedrijf!

Fijne website. Heldere informatie!

Netjes discreet top

Betrouwbaar en groot assortiment.

Snelle service en lekker veel keus. Goed verpakt en pakje past in de brievenbus. Ideaal.

Erg netjes en goedkoop.

Ik heb een aantal dingen besteld. Heb ze vervolgens keurig verpakt gekregen. En alles correct. Ik vind het jammer dat het in Nederland verboden word. Ik hoop dat er nog wat gedaan kan worden , zodat we in ieder geval online kunnen bestellen en opgestuurd kunnen krijgen. Verder wens ik jullie heel veel succes in België. Groetjes Sandra

Toppie

Snelle service, alles goed ingepakt.

Even niet tevreden

Bij 2x bestelling, nu een doos van 10 stuks vapers waar niks in zit. Heb inmiddels al een mail gestuurd, maar nog geen respons van u.

Heel fijn

Fijn in de hand en de smaken zijn top!

Snelle levering keurig verpakt.

Gewoon goed

Snel binnen

Ookal hebben ze het druk, Ik had mijn bestelling heel snel binnen.

Zoals altijd goed en snel

Alle smaken die we dit keer geprobeerd hebben smaken goed behalve de Raspberry ripple icecream daar vonden wij totaal geen smaak aan zitten.

Goed en snel bezorgd

Helemaal tevreden bestel volgende keer weer

Duidelijke website. Snel binnen. Heel erg jammer dat jullie over een paar weken moeten stoppen.

Top die e- sigaretten.

Ik damp nog tot 1 juli en dan stop ik.

moest wel lang wachten deze keer

De bestelling ging zoals altijd snel, helaas hebben we 1 week moeten wachten, dat in tegenstelling tot de andere keren dat we een bestelling hebben gedaan. Gelukkig hebben we het kunnen redden anders hadden we naar de winkel in de buurt moeten gaan om een paar flesjes te kopen. Begrijp wel dat jullie het druk hebben, maar toch.

Prima !

De bestelde spullen zijn keurig aangekomen, alleen de vm18 clearomizer kan ik niet mee worden nog. eerder een vaporesso gehad die zeer goed beviel. Maar deze kan ik nog niet aan wennen, snel verbranden en niet de smaak beleving die ik anders altijd heb. de MOD ben ik zeer tevreden mee. vr gr Hans

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].