Laden reviews...
3.213 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen tonen de beoordelingen een positieve winkelervaring. Klanten waarderen snelle levering, nette verpakking en ruime keuze. Het retourproces verloopt meestal soepel en het personeel wordt als behulpzaam ervaren. De algemene stemming in de feedback is zeer positief.
Thuis passen past niet terug past het wel houden super service
Peter
Dordrecht
Besteld en 2 dagen later geleverd zoals afgesproken. Mooie kwaliteit merken. Goede ervaring.
Rudi
Jespers
Snel en keurig verpakt geleverd
Jos
Maaseik- Belgium
Snelle levering. Niet goedkoop maar mooie shirts.
John
Noordwijkerhout
Verkopen merkkleding, wordt snel geleverd en goed en netjes verpakt! Eventuele retourbon zit al bij levering. Dus geen gezeur zou je iets moeten retourneren met iets zelf printen. Maten komen goed overeen! Zeer tevreden!
Marco
Bunde
Ik heb een badjas polo bear voor bijna 300 euro besteld. De badjas was gewoon in een doos gestopt zonder papier of plastic eromheen en rook zo muf alsof die al jaren in een vochtig magazijn had gelegen. Was niet draagbaar zonder het eerst grondig te wassen
Beveelt niet aan
Hans
Dronten
Axel
Simpelveld
Ik kan hier natuurlijk niet alleen maar heel erg enthousiast zijn maar dat ben ik wel. Er valt gewoon niks te zeuren.
M.C. Verbrugge
Oostzaan
Eenvoudig en duidelijk
Gerald
Genemuiden
Mooie keuze van heren hemden, poloshirts. Snelle levering,
Marian
Landgraaf
Huib
Westkapelle
Keuze is enorm. Levertijd zou iets korter kunnen zijn.
Ruud
Heerlen
Ruime keuze in Paul and Shark producten. Snelle en betrouwbare levering
Martijn
Amstelveen
alles loopt vlot van bestellen, tot levering tot retourneren.
Robin
Sint-Katelijne-Waver
Klasse merken en top service. Altijd bereid om mee te denken als iets net niet helemaal past.
Taco
Hellevoetsluis
Na lang zoeken heb ik eindelijk mooie overhemden gevonden van het merk Portofino. Omdat ik een grotere maat draag, is het vaak lastig om leuke en goed passende overhemden te vinden. Bij Schulte Herenmode is dat gelukkig geen probleem; de keuze is ruim en gevarieerd. In de winkel in Hillegom heb ik al vijf overhemden gekocht. Zo tevreden was ik over de kwaliteit, pasvorm en service, dat ik later online nog twee exemplaren heb besteld. Deze werden keurig en zorgvuldig verpakt geleverd in een mooie doos. Ik ben zeer tevreden over zowel de winkel als de webshop en kan Schulte Herenmode van harte aanbevelen. Een adres waar ik zeker vaker zal terugkomen! Met vriendelijke groet, Edo Hannema
Edo
IJmuiden
Deze korte broek is comfortabel, fijn katoen en heel veel zakken. Echt ideaal voor mij. Mooie blauwe kleur.
J. G.
den haag
Prima verpakt in een stevige doos en product petfect verpakt.
Jan
Heerde
Cor Maas
TERNEUZEN
Walter Jan
Heist
Kwaliteit product: prima Kwaliteit service: prima
Cornelis
Pot
snelle nette levering door Post NL en mooi verpakt en goede kwaliteit
Cees
Den Haag
Ik heb mijn bestelling als heel gemakkelijk ervaren. Ook de bezorging was snel en in een nette doos.
Robbert
Nieuwkoop
Top webshop. Ideaal voor mij zijnde een grotere kerel 1,92 met xxxl maten.
Henny
Enschede
Betrouwbaar en net bedrijf.
Henk
Waalwijk
Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.
Hoofdstraat 106-110
2181 EG Hillegom