Laden reviews...
3.228 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen tonen de beoordelingen een positieve winkelervaring. Klanten waarderen snelle levering, nette verpakking en ruime keuze. Het retourproces verloopt meestal soepel en het personeel wordt als behulpzaam ervaren. De algemene stemming in de feedback is zeer positief.
Ik heb een zwembroek van Boss online besteld voor een scherpe prijs. De zwembroek werd op tijd geleverd en voldeed volledig aan de beschrijving. Dat is dus prettig online shoppen :-)
Patrick
Arnhem
Mooi verpakte doos en proper geleverde producten tot hiertoe ben ik tevreden…. TOP
Marc
Kontich
Leuke korting, kleding van goede kwaliteit en snelle levering in ook nog eens een mooie doos, daardoor opnieuw een paar items besteld, petje af voor dit bedrijf.
Hennie
Amsterdam
Waar je op kunt rekenen
Annet
Almelo
goede schoen met prima pasvorm, ben tevreden over dit artikel.
Gerard
Amstelveen
Mooie merken en goede pasvormen.
Van Duijn
Katwijk
Mooie en ruime collectie herenkleding. Snelle levering in mooie verpakking.
K Huber
Mijdrecht
Jean-Pierre
Belgïe
Nvt
Carol
Venlo
De korte broeken van Portofino en Mens zijn van goede kwaliteit en passen goed. Prijs is redelijk.
Cor
Voorhout
Bestelling meteen volgende dag geleverd. Prima kwaliteit, helaas maat te klein. Retour ging ook zonder problemen, vrijwel meteen geld terug gekregen. Echt top dus!
Ellen
Someren
Ik bestelde een olymp overhemd. Het was een prachtige overhemd en de bezorging was prima. Helaas was het mijn man veel te groot en heb ik het retour moeten zenden.. Dat vond ik spijtig, maar volgende keer beter.
N.P
Alphen a d Rijn
Uiterst plezierige (online) winkel. Makkelijke website, veel merkartikelen snel leverbaar, heldere communicatie, goede verpakking, veel keus ook als ze SALE hebben. Gratis verzending en gratis retourneren. Dus ik ben vaste klant want heel tevreden
Nol van Beurden
Amstelveen
Alles was prima en snel geleverd.
Bart
Ootmarsum
Tijd in het buitenland gewerkt, terug in Heemstede weer bij mijn vertrouwde en prachtig verbouwde Schulte. Geholpen door Mario cs, vakkundig prachtige collectie....da's pas echt thuiskomen. Henry
Henry
Heemstede
Duidelijke website, je kunt wat je zoekt snel vinden, levering gaat vlotjes en altijd op tijd. Veel aanbiedingen. Ruime keuze.
JP
Utrecht
Duidelijke website prima produkt en snelle en goede afhandeling Broek past perfect
Paul
Wassenaar
Goede kwaliteit, top verpakking en snelle levering. Ik ben er blij mee. Telkens weer. Dank.
Jan
Amsterdam
Binnen afgesproken termijn mooi verpakt mijn kleding binnen gekregen. Niks op aan te merken
Francois
Pijnacker
Mooie polo.Leuke kleur.Apart knopendetail
Margot
Gronsveld
mijn ervaring was goed.
henk hja
malden
Alles correct.Goede aflevering. Netjes verpakt.kortom oké. Mooie kleding met klasse.
Martha
Weert
Goede merken, fijne selectie mogelijkheid op de website. En prima service. Tevreden ook met de gekochte spullen.
Rob
Rotterdam
Duidelijke website, op tijd geleverd tegen een goeie prijs
Michel
ROERMOND
Jolien
Zonhoven
Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.
Hoofdstraat 106-110
2181 EG Hillegom