Prettige zaak

Kwaliteit in kleding - in levering alles klopt En dat vindt ik heel fijn zeker in deze tijd

Gewoon prima

Datgene wat je besteld wordt ook geleverd volgens afspraak en komt in België gewoon volgens afspraak..

Uitstekend!

De hemden zijn geweldig en functioneel. Bij toiletgang blijft het hemd op z'n plaats of kan iets opgerold worden, heel praktisch Echt een aanrader!

Komen afspraken na.

Nooit geen problemen als het iets later komt wordt je goed op de hoogte gehouden, Zeer tevreden.

Nog geen ervaring maar heb er nog 1 besteld 10

Heb er nog 1e besteld via mijn vrouw A.bulthuis Huisjes. Ik geef een 10 mooie kwaliteit en snelle levering!!

• Kwaliteit

Veel keus, correcte prijsstelling en goede service

Grote collectie met top merken, goede website die alles duidelijk toont en perfecte afwerking van de orders. Ik koop al jaren bijna uitsluitend van Schulte

• Kwaliteit

zelfde kwaliteit als bij eerdere aankopen.

correct, tijdig en goed van kwaliteit.

Fijne winkel

Het enige minpuntje op site van de winkel komen de kleuren niet overeen met de kleuren van de fabrikant.

vakmannen

Prima service door zeer ervaren vakmensen met zeer ruim assortiment aan keuzes.

Prima bedrijf

Heeft in de collectie wat ik graag draag en komt de afspraken na.

snelle levering, mooie jas

mooie jas

Goede verwerking bestelling

Topbedrijf,echt persoonlijke service

Leuke grote matenkleding,goede prijs,kwaliteitsverhouding,topservice,ook bij terugsturen,blij dat ik ze online ontdekt heb

• Kwaliteit

Ik hoef geen e-mail van jullie.... want mijn man is klant ik heb alleen een overhemd voor hem besteld.... Verders prima goeie klantenservice Henny Bunschoten

Snel en netjes geleverd

Goede kwaliteit broeken en snelle levering.

Super.

Beste, Overzichtelijke webshop, snelle verzending en uitstekende verpakking, nogmaals, super.

Positief

Goede keuze en snelle levering

geweldig tevreden

de juiste maat, prima kwaliteit, mooie kleur en snel geleverd!!!

Mooie producten

De broeken passen perfect en zijn exact wat ik bestelde.

Goede producten en levering

De website biedt een keur aan producten. Ik was op zoek naar een riem en daar gebben ze er veel van. Zo veel dat het een echte zoektocht is om er een te kiezen. Op mijn vraag over het product kreeg ik snel antwoord maar wel met een artikelnummer dat niet overeen kwam met het door mij bedoelde en opgegeven artikelnummer. levering was correct maar wel verlaat, overigens met aankondiging. product is van hoge kwaliteit en voldoet uitstekend aan de verwachtingen en dat tegen een scherpe prijs.

• Kwaliteit

Prettige zaak, mooie kwaliteit kleding.

Weer iets besteld bij Schulte Herenmode. Als altijd goede kwaliteit kleding en vlotte levering.

Casa Moda overhemd.

Vlotte levering ern afhandeling. Product zoals beschreven.

Blijft prettig winkelen

Levering is constant goed (op tijd, goed verpakt, conform bestelling). Prijs/kwaliteit is en blijft in verhouding!

Goed zoals altijd.

Makkelijk bestellen met goede informatie op de website betreffende de item die je bekijkt en mogelik bestelt. Artikelen worden snel verzonden.

Heel fijne webshop

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.