Laden reviews...
3.291 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen tonen de beoordelingen een positieve winkelervaring. Klanten waarderen snelle levering, nette verpakking en ruime keuze. Het retourproces verloopt meestal soepel en het personeel wordt als behulpzaam ervaren. De algemene stemming in de feedback is zeer positief.
Mooie kleding voor redelijke prijzen, verzorgd
Eric Groenewegen
Delft
Zeer snel met leveren.
Ineke
Noordwijkerhout
Duidelijke webshop Goede prijs/ kwaliteit verhouding Uitgebreid assortiment Goede en uitgebreide filters
Andre
Heerhugowaard
Duidelijke website met goede filter mogelijkheden en een maat advies wat meestal klopt. Voor het geval dat het niet zo is kan je ze zelfs kosteloos retourneren.
Jan
Hazes
Aantal keren bij de mode winkel wat besteld Met grote voldoening Snelle levering tegen scherpen prijzen.. voor mij belangrijk maar niet het belangrijkste…. De kwaliteit geeft mij de doorslag om bij Schulte te kopen
Rob
Bilthoven
Mooie overzichtelijke website. Kon makkelijk vinden wat ik zocht. Mooie merken en geen goedkope rommel. Snel geleverd en chique verpakt. Echt een cadeautje. Hier ga ik vaker kopen. De fysieke winkels zijn alleen in het westen en ik woon in het oosten, dus is de afstand voor mij helaas te groot.
Hillcrest
Hengelo
Zondag pyjama voor mijn man besteld dinsdag al geleverd.
Maria Wirken-Hupkens
Teteringen
Leuke winkel met interessant aanbod
Klaas Niemeijer
Roden
Op de side makkelijk zoeken, veel keus, goede kwaliteit en snelle levering.
Arie Algra
Drachten
Goede klantvriendelijke webshop. Breed assortiment kleding van goede kwaliteit. Scherpe aanbiedingen. Accurate en snelle levering.
Jacob
Bakkeveen
Niets op aan te merken
Jan
Mijdrecht
Altijd top verzorgd
Ries
Boskoop
goed bedrijf ide zorgvuldig zijn artikelen snel everd in een stevig verzenddoos
Reginald
Borne
De producten worden snel en goed verpakt geleverd. De kleding is van uitstekende kwaliteit
Klaas
Kampen
Na de bestelling binnen 2 dagen binnen. Netjes verpakt
Ed Zoetewei
Spijkenisse
Al jarenlang koop ik prachtige overhemden Voor mijn man bij jullie! Ben er heel blij mee krijg altijd leuke reacties! Hij heeft een hele collectie, goede kwsliteit en mooie pasvorm!
Tilly
Rotterdam
goede kwaliteit
eric hoogterp
leeuwarden
X
André Bouman
Venlo
Goede kwaliteit, duidelijke website en eenvoudig betalen via Riverty
Kees
De Lier
Ben zeer tevreden bestellen en vlug binnen goede service en kwaliteit
Joost
Roosendaal
Zeer snelle levering en verpakking is kwalitatief. Ook makkelijke retourvoorwaarden.
Michiel Korsten
Arnhem
Het assortiment van Schulte is echt groot en de informatie per "kledingstuk" is mooi compleet: je weet precies wat je koopt. Alles wat r na het "uitzoeken" komt, loopt snel en goed. Fijne winkel!
Theo
Roelofs
Royale keuze in kwalitatief goede merken en maten en prima service.
Bert
Zoetermeer
Mooie blouse en snel geleverd
Sonja Van neck
Purmerend
Duidelijke site, snelle levering en heldere communicatie! Het hemd an sich is wat teleurstellend als ‘ceremonieel hemd’ met 150 euro (initiële prijs). Vele draadjes aan knopen en aan de zoom onderaan, beetje zonde, deze slordigheid. Zegt waarschijnlijk meer over het merk wat ik niet meer zal aanschaffen. Jullie doen het goed!
Kate
Tervuren
Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.
Hoofdstraat 106-110
2181 EG Hillegom