Een goede prijs/kwaliteitverhouding en snel en goed bezorgd.

Normaal koop ik niet snel kleding via internet, maar de site van Schulte Herenmode is duidelijk en helder. Het zoeken naar wat je nodig hebt gaat eenvoudig en snel. Hoe de bestelde kleding bezorgd wordt is met respect voor de kleding op zich maar ook voor mij als klant.

• Kwaliteit

Snelle levering en zeer mooi verpakking .

• Kwaliteit

Prima service: 1e broek paste uitstekend, 2e probleemloos omgeruild.

Als gezegd: 1e bestelling was een do ker rode pantalon. Bij het aantrekken voelde ik al: prima!. Bij de 2e bestelling (ander merk) was dat helaas niet zo. Kosteloos retourneren was direct in orde. Schulte wordt mijn vaste leverancier, als ze niet oppassen (:-))

Geweldige versturing

• Kwaliteit

Uitstekende service, goed product, prima levertijd, uitmuntende verpakking.

Optimale ervaring!

• Kwaliteit

De maat was te klein, maar kon het zonder problemen retourneren. Hulp van heel aardige mevr.

1e keer dat ik iets online bestelde, verkeerde maat maar kon het zonder problemen retourneren, kreeg hulp van heel aardige behulpzame mevrouw

Goed voor elkaar.

Alles netjes verpakt in een stevige doos. Op tijd geleverd

• Kwaliteit

Al jarenlang vertrouwd kopen bij deze online winkel

Goede website en correcte service

Keurig en super netjes

Super netjes verpakt en verstuurd en goede kwaliteit

Super & snelle service

Eenvoudig bestellen en uitgebreide keuze. Tenslotte ook nog een goede logistieke afhandeling van de verzending. Waar vindt je dat vandaag nou !!!

Problem

Dear, The three pants were to short. I would like to send them back,but the barcode for return is not readable .(to pale) by the scanner of the shop. Could you send me by mail a new barcode. As soon as we receive it,I will order larger pants. Thank you very much Robert Snoeck

Prima leverancier

Goed product, faire prijs als je vergelijkt met andere aanbieders (w.o. ook buitenlandse shops), snelle levering, goede info tijdens bezorgproces: alles deugt!

Keurig geleverd

Prima hemd voor een goede prijs

Geweldige snelheid en service

Snelle afhandeling van de bestelling en eventuele retourzending. Veel keuze, breed assortement.

• Kwaliteit

Eerste maal besteld en zeer tevreden. Mooie en stevige verpakking. Top

Perfecte service en klantvriendelijk

Had een verkeerde kleur besteld. In overleg met klantenservice geretourneerd en opnieuw besteld. Na 3 dagen stond het bedrag weer op m’n rekening, een dag ervoor was de goede kleur reeds ontvangen.

Snel geregeld

Snel geregeld, verzending mooi verpakt en keurig op tijd.

• Kwaliteit

Top keuze, top bezorging, top service, top winkel.

Uitstekend op alle vlakken

• Kwaliteit

Goede aanbieding en mooie verpakking

Ik heb een jas gekocht met een aantrekkelijke korting, die werd geleverd in een stijlvolle en luxe doos.

Zeer goede ervaring

Hoewel ik de bodywarmer 3 keer moest bestellen omdat de maat niet klopte, ben ik super tevreden met het product, de verzending, de retour. Alles erg snel. Fijn bedrijf.

De service van Schulte Herenmode is absolute kwaliteit

Al jaren koop ik mijn colberts bij Schulte Herenmode. Bestellingen worden goed geleverd, en bij de behandeling van een retour is de afwikkeling echt geweldig.

• Kwaliteit

Geweldige zaak , super webshop, snelle levering, ook afhandeling bij retourzending snel en vlot afgerond. Alleen de productinformatie kan heel wat beter! Heb zelf al jaren XL , bestel ik een Bugatti vest XL (ruime pasvorm, staat er bij product informatie ) kreeg het vest niet eens dicht!,

prima kwaliteit

alles perfect verzorgd en verstuurd

Prima alles goed geregeld

• Kwaliteit

Top winkel/webshop met super service

In de winkel top service en via de website super snel en erg netjes geleverd! Echt top en zeker een aanrader!

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.