Laden reviews...
3.229 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen tonen de beoordelingen een positieve winkelervaring. Klanten waarderen snelle levering, nette verpakking en ruime keuze. Het retourproces verloopt meestal soepel en het personeel wordt als behulpzaam ervaren. De algemene stemming in de feedback is zeer positief.
Duidelijke website, je kunt wat je zoekt snel vinden, levering gaat vlotjes en altijd op tijd. Veel aanbiedingen. Ruime keuze.
JP
Utrecht
Duidelijke website prima produkt en snelle en goede afhandeling Broek past perfect
Paul
Wassenaar
Goede kwaliteit, top verpakking en snelle levering. Ik ben er blij mee. Telkens weer. Dank.
Jan
Amsterdam
Binnen afgesproken termijn mooi verpakt mijn kleding binnen gekregen. Niks op aan te merken
Francois
Pijnacker
Mooie polo.Leuke kleur.Apart knopendetail
Margot
Gronsveld
mijn ervaring was goed.
henk hja
malden
Alles correct.Goede aflevering. Netjes verpakt.kortom oké. Mooie kleding met klasse.
Martha
Weert
Goede merken, fijne selectie mogelijkheid op de website. En prima service. Tevreden ook met de gekochte spullen.
Rob
Rotterdam
Duidelijke website, op tijd geleverd tegen een goeie prijs
Michel
ROERMOND
Jolien
Zonhoven
Op de website kun je goed zoeken en kiezen. Daarbij heeft Schulte leuke aanbiedingen tegen aantrekkelike prijzen. De levering geschiedt binnen 1 á 2 dagen, en retourzenden super simpel (al heb ik daar geen gebruik van hoeven te maken).
Ben
Bergen op Zoom
Ik shop graag bij Schulte herenmode om het assortiment en de prijs. en natuurlijk de goede service.
D
Tilburg
Mijn lievelings leverancier.
Irina Groeneveld-Apuhtina
Sneek
Mijn witte Cardin broek is superzachte en past perfect!!!
Pascal
Maldegem
Bestelling van 2 overhemden waren heel snel in huis. Helaas éen terug gestuurd voldeed niet mijn verwachting. Eenvoudige retourzending en wederom snelle afhandeling met terugbetaling.
John
1185MV
Uitstekende kwaliteit, alles prima geregeld.
Tony
Rotterdam
Bedankt !
Roberto
Papendrecht
Meerdere keren besteld inmiddels. Goed assortiment, prima prijs en snel en goed verpakt verstuurd. Aanrader!
Ruud
Helmond
Ik koop veel kleding bij Schulte. Vaak online. Toch kom ik liever in de winkel.
Martijn
Noordwijk
Snelle en betrouwbare service en altijd een kwaliteitsproduct.
Alfred
Hilversum
Shorts bermuda grijs en groen van Gardeur niet prettig in het dragen. Te dun en te vormloos.
Beveelt niet aan
Klaas
Andijk
Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.
Hoofdstraat 106-110
2181 EG Hillegom