Laden reviews...
3.220 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen tonen de beoordelingen een positieve winkelervaring. Klanten waarderen snelle levering, nette verpakking en ruime keuze. Het retourproces verloopt meestal soepel en het personeel wordt als behulpzaam ervaren. De algemene stemming in de feedback is zeer positief.
Vlug en netjes verpakt binnen gekregen
Carl van Erp
Oss
Voof het eerst iets besteld maar de info is top. Wanneer het pakje onderweg is krijg je daar gelijk beticht van.
Maria
Bunschoten
Keurig verpakt en ook op tijd.
Tiny
Abbekerk
Top.
Vito
Voorhout
Ik koop al jaren bij Schulte Herenmode en altijd tot volle tevredenheid. Retourzendingen, zijn er niet veel geweest, worden snel afgehandeld. De uitvoering van de stoffen en kleuren wijken nog wel eens af van de werkelijkheid.
Erik
‘s Gravenhage
Gerard
Ermelo
Snelle service, mooie polo's en regelmatig mooie acties!
Henk-Jan
Nijmegen
Perfecte verpakking, geweldige kwaliteit in lange maten tegen zeer redelijke prijs. Ook de retour mogelijkheid werkt zeer accuraat!
Jan
Heeze
Makkelijk te bestellen en prompte levering
Pieter
Dordrecht
De bestelling werd snel en keurig bezorgd.
Nelly
HORSSEN
Je bestelling altijd netjes en snel in een mooie doos met kledingzak geleverd
C
Stolwijk
Keurige aflevering , super , alleen jammer dat polo te klein was
Rob
Appingedam
Ik had iets besteld en een paar dagen later zie je dat de prijzen zijn aangepast. Men komt je niet tegemoet om de prijs aan te passen!
Beveelt niet aan
Pauliene
Ambt Delden
De artikelen zijn inmiddels afgeprijsd omdat er nog maar enkele stuks op voorraad zijn. Uw maat is helaas niet meer beschikbaar. Daarom kunnen wij de prijs niet aanpassen.
Wanneer een artikel na aankoop wordt afgeprijsd, zijn wij niet verplicht om het prijsverschil terug te betalen.
Het kaartje van het poloshirt is verwijderd en het artikel is gespoeld. Daardoor kunnen wij het niet meer als nieuw verkopen en helaas ook niet retour nemen. Dit hebben wij eerder aan u uitgelegd.
Wij begrijpen dat dit voor u teleurstellend is, maar hopen op uw begrip.
Prettig online shoppen en daarom koop ik regelmatig bij Schulte
Berrie
Maarssen
Altijd prima. Mooie kwaliteit in vele maten. Vlot bezorgd en retour geen probleem.
Henk van Truijen
Grootschermer
Goed bedrijf. Aan uw medewerkster meegedeeld dat ik uitsluitend bij Schulte online koop en nog een webwinkel. Nergens anders. Nooit problemen, tot nu ( dit antwoord heeft u nog nooit eerder gevraagd, wel toevallig!!) Betaalde bestelling moet ik afhalen 6 KM van huis dat is te gek. De afspraak is altijd: thuis bezorgd. Problemen met uw bezorger ( neem een ander, gooi ze er uit) zijn mijn problemen niet. U spreekt in het stukje proza hiernaast over persoonlijke service en maatwerk, dus laat maar zien en maak het maar waar.
Beveelt niet aan
A.J. de Wijze
ZEEWOLDE
Gerco
Nijmegen
Kwaliteit voor betaalbare prijs, zeer nette verpakkingen altijd en alles goed en snel geleverd.
Johan Janssen
WINSUM GN
Al meerdere malen kleding gekocht Snelle levering En heel keurig verpak. En verzonden. Ik kan Schulte Herenmode. Voor iedereen Aanbevelen !!
Gerrit
Oldebroek
Daar is alles mee gezegd! Dank daarvoor.
Harry
Kaatsheuvel
Mooi assortiment in de winkels en via internet. Fijn dat er winkels bestaan die niet alleen kindermaten verkopen, maar ook de volslanke medemens netjes over straat laten gaan. Je kan het klaar laten leggen. Het is eenvoudig om te retourneren, de communicatie is uitstekend. Overal is aan gedacht en de service is echt subliem. Enorm tevreden over Schulte Herenmode.
Remco
Bunschoten
de juiste maat en zorgvuldig verpakt in een mooie doos en kledinghoes
Peter
Alphen aan den Rijn
Paul shark
René
Vlaardingen
Verschillende artikelen in verschillende maten besteld, snel ontvangen en soepel proces bij retourneren.
Peter
Rotterdam
Uitstekende website inclusief top service
Hans
Vlaardingen
Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.
Hoofdstraat 106-110
2181 EG Hillegom