Alles keurig.verzorgd en netjes op tijd bezorgd niets op aan te merken.

Prima en goed geregeld

Vest besteld werd snel en keurig verpakt bezorgd. Maat is prima we zijn er blij mee

Gewoon goed

Kwaliteit producten is top. Mooi verpakt, snelle levering. Ik ben tevreden.

• Kwaliteit

Goede service. Terugbetaling van teruggestuurde producten zou mijn inziens korter kunnen.

• Kwaliteit

Prima poloshirt voor uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. (Jammer dat er geen aankondigingsmail is geweest hier over)

Zeer tevreden!!

Duidelijk

Duidelijke website met ruime keuze in mooie herenkleding, ook in grote (lengte) maten. Keurig verpakt en bezorgd

• Kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit materialen

Tevreden over de snelle levering en de kwaliteit

• Kwaliteit

Alles wat je hier besteld is van zeer goede kwaliteit en altijd geweldig verzorgt. Wordt snel bezorgt en mooi verpakt.

• Kwaliteit

Snelle levering en keurig verpakt

Mijn bestelling had ik na twee dagen al ontvangen. Keurig verpakt. Alles in orde. Ik ben blij met mijn bestelling.

Betrouwbare service

Goede kwaliteit, ruim aanbod, snelle service, niet goed altijd geld terug.

Goede producten en levering

Fijne website, mooie kwalitatieve kleding, eenvoudig bestellen.

Altijd keurig netjes verzorgd

• Kwaliteit

Een polo besteld, moest van een leverancier komen. Duurde even dus maar gebeld. Schulte informeerde zijn leverancier, weekje wachten en het bestelde werd geleverd. Had meer initiatief van Schulte verwacht.

• Kwaliteit

Fantastisch geholpen met goede materialen

Prettig en goed

Op tijd en gewoon dat wat je hebt besteld: alles voldoet aan de verwachting. De kwaliteit ook van de producten is hoog.

• Kwaliteit

Correcte levering. maar kan ik bij u ook de juiste lengtemaat bestellen.

Artikelen niet zoals besteld

⭐⭐⭐⭐⭐ Ik heb onlangs schoenen en een broek besteld bij Schulte Herenmode. De kwaliteit van de producten is uitstekend en de levering was, zoals ik van eerdere bestellingen gewend ben, erg snel. Wel werden er dit keer schoenen in een andere kleur geleverd dan besteld en ontving ik een andere broek dan op de foto op de website stond afgebeeld. Ondanks deze fouten heb ik ervoor gekozen de bestelling te houden, omdat ik in het verleden al goede ervaringen heb gehad met Schulte en hun service altijd uitstekend is. Juist vanwege de snelle levering en de klantvriendelijke service blijf ik vertrouwen houden in dit bedrijf. Ik hoop alleen dat toekomstige bestellingen volledig overeenkomen met de artikelen die op de website worden getoond en besteld worden. Al met al blijf ik tevreden en zal ik hier waarschijnlijk opnieuw bestellen.

Beide winkels zijn oké!

De fysieke winkel ( Noordwijk) is top als je het over service hebt. De internet "winkel" is oké maar niet te vergelijken met een fysieke winkel.

• Kwaliteit

Hele nette afhandeling van bestellingen

Had wat besteld en is keurig geleverd. Was dik tevreden.

Keuring verpakt goede service

Keurig

Twee polo's besteld en met begeleidende mails van Schulte en PostNL ontvangen in een keurige doos. Beide polo's passen uitstekend.

• Kwaliteit

Schulte is een uitstekende winkel

Ik heb Schulte ervaren als een winkel die zijn afspraak nakomt, snelle levering en terugbetaling. Goede kwaliteit van kleding!! en een mooie verpakking.

Prima sortering lengte maat

Voor mijn keuze gezien lengte maat interessante kleding

Alles zoals verwacht

Heldere website, snelle levering en keurig verpakt.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.