Laden reviews...
3.215 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen tonen de beoordelingen een positieve winkelervaring. Klanten waarderen snelle levering, nette verpakking en ruime keuze. Het retourproces verloopt meestal soepel en het personeel wordt als behulpzaam ervaren. De algemene stemming in de feedback is zeer positief.
Veel keus op een zeer overzichtelijke web site met zeer ruime keuze uit modieuze artikelen.
10 July 2026
Willem
AXEL
fantastisch gèholpen
10 July 2026
Piet
Berg en Dal
Onthoud mijn maten ter controle wanneer ik inlog.
Ruud
Malden
Snel geleverd en voor een concurrerende prijs. Maat was direct goed.
Jack
Noordwijkerhout
Duidelijke website en veel keuze. De kleding werd goed verpakt geleverd. Alleen de levertijd is wat lang. Voor de duurzaamheid was het wel jammer dat de bestelling in 2 momenten een dag na elkaar werden geleverd.
Willem
Breda
Voor de 2 e keer besteld en dik tevreden
Corine
Leerdam
De keuze in het assortiment t/m betalingskeuze is in 5 minuten gereed en ontvangst van gekozen korte broek was binnen 3 dagen, dus zijn we heel tevreden.
Hans
IJSSELSTEIN
Mooi en goed kledingstuk , voldoet aan dat wat ik voor ogen had en de levering is gegaan zoals ik al omschreef. Keurig en netjes.
Frederick
Enkhuizen
Alles is in orde
Jan
Fijnaart
Snelle levering zeer goede kwaliteit en zeer vriendelijke bediening telefonisch.
Willie
Spaubeek
Fijn bedrijf, snelle levering, goede kwaliteit
AR
Montfoort
Ja, zoals ik gewend ben van jullie. helemaal goed, zo doorgaan zou ik zeggen.
Robert Visser
Veghel
Altijd kon ik vinden waar ik naar zocht en de artikelen kwamen keurig verpakt in uitstekende staat.
Janneke
Tilburg
goede kwaliteit en snelle service. ook bij retouren een goede en snelle verwerking.
Rengert
Zoetermeer
Ik heb een zwembroek van Boss online besteld voor een scherpe prijs. De zwembroek werd op tijd geleverd en voldeed volledig aan de beschrijving. Dat is dus prettig online shoppen :-)
Patrick
Arnhem
Mooi verpakte doos en proper geleverde producten tot hiertoe ben ik tevreden…. TOP
Marc
Kontich
Leuke korting, kleding van goede kwaliteit en snelle levering in ook nog eens een mooie doos, daardoor opnieuw een paar items besteld, petje af voor dit bedrijf.
Hennie
Amsterdam
Waar je op kunt rekenen
Annet
Almelo
goede schoen met prima pasvorm, ben tevreden over dit artikel.
Gerard
Amstelveen
Mooie merken en goede pasvormen.
Van Duijn
Katwijk
Mooie en ruime collectie herenkleding. Snelle levering in mooie verpakking.
K Huber
Mijdrecht
Jean-Pierre
Belgïe
Nvt
Carol
Venlo
De korte broeken van Portofino en Mens zijn van goede kwaliteit en passen goed. Prijs is redelijk.
Cor
Voorhout
Bestelling meteen volgende dag geleverd. Prima kwaliteit, helaas maat te klein. Retour ging ook zonder problemen, vrijwel meteen geld terug gekregen. Echt top dus!
Ellen
Someren
Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.
Hoofdstraat 106-110
2181 EG Hillegom