Laden reviews...
3.224 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen tonen de beoordelingen een positieve winkelervaring. Klanten waarderen snelle levering, nette verpakking en ruime keuze. Het retourproces verloopt meestal soepel en het personeel wordt als behulpzaam ervaren. De algemene stemming in de feedback is zeer positief.
Makkelijk bestellen
Jacques
Den Haag
Snelle bezorging, keurig verpakt. Mooie pantalons voor goede prijs.
Hans Zwart
Assendelft
Mooie aanbiedingen tegen hele nette prijzen. Mijn bestelling werd keurig verpakt bij mij bezorgd thuis. Ik ben enorm tevreden en ga zeker vaker iets bij Schulte bestellen in de toekomst.
Henk Wijnsema
Delfzijl
Komen afspraken na!
Bert
Lunteren
Fijne service, snel
menno hueting
's-Gravenhage
Er is een minpunt bezorging is heel matig afgesproken tijd werd In de avond twee uur later niet door post nl maar een particulier Een uur later het tweede pakket dus houdt dit goed in de gaten Begrijp goed dit is niet de fout Bij jullie bedrijf maar post nl maar Jullie zijn de opdrachtgever en dit soort fratsen gaan op den duur toch klanten kosten Met groet
Herman
Oosterhout
Mooie overhemden gevonden, snel bezorgd, echt mooi en net zo als op de site
Egbert
Soest
Gewoon zo als je hoop en wil verwacht van een website Retouren ook supper geregeld
J noordam
SGravenzande
Of ik iet casuals zoek of iets gekleeds dan slaag ik bijna altijd bij Schulte. ik heb een voorkeur voor bepaalde merken en die vind ik bij Schulte herenmode.
Franky Soeterik
Haelen
Zie vorig antwoord
Jan
Woudenberg
ik heb met herenmode altijd goed hoor soms bel ik om aan te geven en soms moet ik het ruilen dat is het ik koop al jaren mijn kledingen bij deze kanjers ook ergens anders koop ik bij hun mijn kledingen prima .
m
utrecht
Veel keuze, mooie kleding,kwaliteit en fijne prijzen ,vooral in de sale en snelle levering.
Corrie
Heerlen
Mooi assortiment,goede merken hele goede service prima prijzen.
P.w roelands
Helmond
Mooi ingepakt netjes in het doos snel geleverd, kwaliteit en informatie over bestelling, komt overheen ben tevreden, zeker aanrader
Sergey
Eindhoven
Als ik zeker wil zijn van snelle levering en goede kwaliteit dan koop ik bij Schulte Herenmode ook al betaal ik dan meer dan strikt nodig.
Geert
Leende
Alles naar wens snelle levering
John
Geleen
Duidelijk en zeer betrouwbaar.
Henk
Zwolle
Mooie kleding en goede service
Richard
Amsterdam
Zoals altijd worden bestellingen bij Schulte keurig verpakt. Ook is de kwaliteit van de kleding top! Ik ben super tevreden.
Leon
Tilburg
Broek besteld, en heel snel en netjes verpakt geleverd! Super tevreden!
Lukas
Hoogezand
50 jaar al klant toen ik nog in Leiderdorp woonde en nu nog steeds vanuit Zaltbommel
Jos Hilverda
Zaltbommel
Prijs kwaliteit klopt. Snelle levering, keurig verpakt en service al jaren lang op orde.
Boudewijn
Bergschenhoek
Kwalitatieve overhemden - gemakkelijk om online te bestellen en zeer snelle verzending en verzorgde verpakking. Top !
Martine
Zedelgem
Het is een prachtig shirt en de levering was ook snel. Heel tevreden.
Yvon
Delft
Prima ervaring - nog maar 2 maal iets besteld - alls is vlot en corrct verlopen - snelle levering - interessant aanbod
Paul
Meise
Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.
Hoofdstraat 106-110
2181 EG Hillegom