Laden reviews...
3.282 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen tonen de beoordelingen een positieve winkelervaring. Klanten waarderen snelle levering, nette verpakking en ruime keuze. Het retourproces verloopt meestal soepel en het personeel wordt als behulpzaam ervaren. De algemene stemming in de feedback is zeer positief.
Online door goede foto's en omschrijvingen keuzes kunnen maken. Levering geheel volgens plan en mooi verpakt. Pasvorm en artikelen exact zoals beschreven. Perfect!
Ger
Spijkenisse
Het was slechts een overhemd van Eterna.( helaas niet meer op de markt). Kan niet veel mee mis gaan.
Hans
Hofman
Service is goed. Levering is zorgvuldig ingepakt voor verzending.
Martin
Wormerveer
Uitstekende verpakking en snelle levering.
Ferhat
Hengelo
Snelle levering van een mooie broek in de sale !
Jeroen
Vessem
Het is fijn dat jullie mauwlengte 7 hebben daar ben ik heel blij mee. 1 puntje is dat het wel fijn zou zijn om ook bij elke maat de lengte van de blouse te beschrijven. Zo weet je zeker of de lengte ook goed is.
Coen
Ede
Drie maal kort achter elkaar kleding besteld. Alles verliep soepel en correct. Opvallend is de stijlvolle verpakking. Je krijgt geen pakket, maar een kado bezorgd.
Piet
Heerhugowaard
Mooi snel en perfect verpakt ook zeer netjes
Rachel Meershoek
's-Gravenhage
Zoals de vorige keren niets op aan te merken top
Miep Snepvangers
Barendrecht
Snel geleverd !
Dick
Rotterdam
levering en kwaliteit conform afspraak
Sander
Vlijmen
Jim
Heffernan
Ben heel tevreden met de service van Schulte. De zending was, zoals steeds, heel secuur geselecteerd en verpakt.
Jan
Hoofddorp
Alles vlot geleverd zoals ze beloofden
folly
Bant
Snelle en nette levering en goeie kwaliteit
Sebastiaan
Soest
Het is niet even makkelijk mooie kleren van goede kwaliteit voor mijn (grote) man te vinden. Ik kwam Schulte toevallig tegen, ik zocht een vest voor hem van wol en een waterdichte jas. Het vest bleek van goede kwaliteit te zijn, precies wat ik zocht. Ook de jas is mooi en van goede kwaliteit. De mevrouw aan de telefoon was erg behulpzaam en ze beantwoorde keurig mijn vragen ook per mail. Ik ben echt erg blij met deze winkel en de aankopen.
Lucia
Lelystad
Goed kwaliteit kleding met een prima prijs verhouding. De levering is altijd correct
Albert
Weert
Prima assortiment, ook voor de wat minder vaak voorkomende maten.
Ron
Heiloo
Prachtig linnen overhemd in een hel goede kwaliteit voor een prima prijs
Hans
Hoorn
Duidelijke website, veel keus, goede hulp met maten en tabellen. Heldere bestelprocedure, keurige en vlotte levering. Kortom: Tevreden klant.
13 September 2026
K.Groenevelt
Amsterdam
Prettig bedrijf duidelijk in afhandeling van mijn opdracht!
13 September 2026
Rob Hoevenagel
Haarlem
Prima service, snelle levering.
W
Sanders
Top Qua assortiment
Bram
Almere
Zoals altijd zeer tevreden over wat Schulte te bieden heeft en over de leveringssnelheid.
Jan
Nieuw-Vennep
duidelijk en goede service.
G Verbiest
Heerhugowaard
Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.
Hoofdstraat 106-110
2181 EG Hillegom