Mooie kwaliteit wollen trui van William Lockie voor een goede prijs en in uitstekende verpakking

Mooie kwaliteit wollen trui van William Lockie voor een goede prijs en zoals gebruikelijk bij Schulte in uitstekende verpakking geleverd.

Snel , kwaliteitsvol en efficiënt

Prettig, gevarieerde keuze, binnen de 48 uur verstuurd.

Voortreffelijke service

Makkelijke website, duidelijk in gebruik. Snelle levering, kortom Super!

Een persoonlijke warme begeleiding

Mooie ruime goed ingerichte winkel. Fijne en persoonlijke benadering. Niet opdringerig. Wel goed adviserend.

Dit vest valt mij tegen

Dit vest is heerlijk warm maar het pluist enorm. Ik vraag mij af wat ik ermee aan moet, want iemand omhelzen betekent dat hij/zij ook meteen onder de pluisjes zit. Ook in de kledingkast kan ik hem niet naast andere wollen vesten hangen omdat die dan ook onder zitten. Graag uw reactie! Met vriendelijke groet, John Valkenet

fijne winkel

bestelling, goed verpakt en altijd snel ontvangen.

• Kwaliteit

Mooie materialen. Prijzen voor iedereen. Tijdige levering in een mooie doos. Veel keuze.

• Kwaliteit

goede website, mooie aanbieding, snelle levering

Prima aankoop

• Kwaliteit

Ruime keuze en excellente service

Ik ben reeds langere tijd klant van Schulte Herenmode; het aanbod is zeer ruim - ook veel goede kwaliteitsvolle merken. De levering gebeurt vlot en correct. Een aanrader.

• Kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt. Heren pantalon oke.

• Kwaliteit

Kwaliteit, mooi verpakt en redelijk snelle bezorging.

Fijn dat het goed verpakt wordt verzonden. Kwaliteit van bestelde artikelen altijd prima, helaas moet er regelmatig ook iets terug omdat het niet goed past, te groot of te klein maar dat doet niets af aan de kwaliteit. Prima keuze en goede retourvoorwaarden. Niet goedkoop maar redelijk goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Makkelijk

• Kwaliteit

Snel, precies wat in heb uitgezocht

Easy

Kijken ,klikken ,kopen en werd snel bezorgd in een fatsoenlijke nette doos zoals het hoort .

Zeer goede service.

Na een dubbele bestelling werd ik keurig gebeld en werd mijn fout recht gezet.

Kwaliteit, levering perfect!

Xxxx

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

matig

ik heb mijn bestelling de 11e retour gestuurd en tot heden geen terug koppeling gehad. mvg Edward stuut

Prima levering

Juiste product, snel geleverd, zorgvuldig verpakt

• Kwaliteit

Op tijd geleverd en uitstekende producten

Goede producten voor een goede prijs En op snelle manier geleverd

punctueel

heb eindelijk voor mij het bekende jeansmerk aangeschaft. top kwaliteit

Prettig winkelen

Prettig deskundig en vriendelijk contact

• Kwaliteit

Mijn favoriete Merk herenbroek op voorraad en altijd correct geleverd

Mijn favoriete merk broeken Pierre Cardin is altijd op voorraad. Ook deze keer weer besteld en correct afgeleverd . heel tevreden

• Kwaliteit

Snelle levering, keurig verpakt.

Al een paar keer iets besteld. Levering telkens erg snel en bovendien netjes verpakt. Retourprocedure ook erg simpel met o.a. bijgeleverde retoursticker. Prijs/kwaliteit gewoon uitstekend en veel keus, ook uit "topmerken".

perfect

Goed bedrijf en nooit gezeur

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.