Prima kwaliteit. Nette bezorging.

Goede pasvorm, en mooie kwaliteit

Geweldig en top service

zeer goed

prima afhandeling van mijn bestelling

• Kwaliteit

Nette broek en netjes op tijd geleverd

• Kwaliteit

Mooie website en keurige levering van het produckt

Aantrekkelijk winkelen online.

geweldig

Alles goed afgewerkt dit was de eerste keer, de maat was te groot en nieuwe besteld , volgende dag de goede maat, week ter na geld terug gestort perfect gereld.

Opnieuw uitstekend

Keurig en op tijd afgeleverd, inhoud perect.

Tot nu toe ok.

Ik heb deze bestelling geretourneerd en hij is al een paar dagen geleden bij U retour gekomen maar het zou mooi zijn als dat vortaan even met een mailtje bevestigd zou worden.

Erg goed

Netjes behandeld

• Kwaliteit

Zeer tevreden over de service van Schulte

Ik ben zeer tevreden over de levering van mijn nieuwe jas. De snelheid van de verzending is vlot en mooi verpakt. De prijs is ook prima Het brengt net dat beetje extra luxe. Ik ga hier zeker wel terug komen.

• Kwaliteit

Uitstekend proces en service, alles klopt. Het is alleen voor mij erg lastig de juiste maat te kiezen, gezien de variaties in slim fit ed. De twee overhemden die ik gekocht bebt passen niet. Wel mijn maat maar te strak.

Uitstekende verpakking,Snelle levering

Uitstekende verpakking,Snelle levering

• Kwaliteit

Fantastische service en goede website

Alles goed geregeld

Service Top

Alles was weer super goed geregeld, en een snelle levering.

Heel wisselde klantenservice

Broek besteld van zelfde merk (Meyer) in zelfde maat (58). Valt veel te klein uit, dus stuur ik retour. Is al 5 dagen geleden, totaal geen bericht over mijn retourzending. Vreemd. Intussen mbhv klantenservice een nieuwe broek besteld. Zou er nog 1 zijn. Snel besteld, vervolgens blijkt de voorraad op de site niet blijkbaar niet correct, want er is nog steeds niets verzonden. Ik stuur een mail naar klantenservice of ik de korting op mijn geretourneerd bestelling (10€) nog kan gebruiken. Ik hoor niets meer. Nu maar hopen dat ik het geld van de retourzending terugkrijg en mijn betaalde bestelling ontvang. Qua communicatie valt er erg veel te verbeteren !!!!

• Kwaliteit

Prima collectie, rustig thuis bekijken en bestellen, snel in huis.

Ik vond Schulte jaren geleden omdat mijn jeans niet meer in een winkel in mijn stad te koop was, maar via de site van Schulte wel te krijgen was. En nog steeds is. En ook andere kleding die de moeite waard is. Ontspannen vanachter je laptop door de collectie heen gaan. En de service is uitstekend.

Letterlijk :Uitstekend!

Ik heb recent geprofiteerd van online sale van William Lockie truien ( meteen 3 stuks gekocht). Uitstekende prijs en verpakking van trui die telkens binnen 2-3 dagen werd bezorgd. Houd me aanbevolen voor meer van dergelijke acties!

• Kwaliteit

snelle levering en zeer netjes verpakt

Snel antwoord op mijn vraag bij klantenservice, en jas verpakt in mooie beschermhoes en in eenstevige doos

• Kwaliteit

Serieus bedrijf met top assortiment

Ook bij een " klacht" zit de firma Schulte in de meewerkstand en heeft een passende oplossing aangedragen en verzorgd

• Kwaliteit

Duidelijke website, gemakkelijke bestelling, goed product, correcte en snelle levering. Via deze website een mooi vest besteld en ontvangen.

Tevreden

Tevreden

Geweldige levering

Ben erg blij met jullie zaak , Artikel wordt met “zorg verstuurd” en de aflevering komt al snel aan de deur . Dank voor de prima service

Prima ingerichte website

Snel bestelproces, en snelle levering met betaling achteraf, wat wil je nog meer

In een woord....TOP

Gemakkelijk te bestellen . Achteraf betalen . Ook het ruilen voor een andere maat ..was geen probleem en ging snel . En niet te vergeten..vertrouwd !

• Kwaliteit

Simpel bestellen en snel geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd. Prettige website.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.