Heel goed.

N.V.T.

goede service

komen afspraken na

• Kwaliteit

Vlotte levering. Goede kwaliteit.

Ronduit perfect!

Mooie producten, goede verzending en duidelijke communicatie. Spullen in mooie verpakking bezorgd. Fijne website. Betrouwbare winkel!

• Kwaliteit

Kwaliteit goed en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Ruime keuze in herenkleding

Ook voor de grotere maten, lange mannen, dikke mannen en zelfs lange dikke mannen is er ruim keus in mooie merken, zoals Gant en Boss.

• Kwaliteit

Weer fantastisch en snel geregeld

Prima betaalbare kleding

Beste service.

Altijd goed

Gewoon goed

mooi overhemd

precies volgens de beschrijving perfect

• Kwaliteit

Prima service en snelle levering

Zaterdag bestelt dinsdag geleverd

• Kwaliteit

Makkelijk bestellen, duidelijke webshop. Mooie produkten en snel en verzorgd geleverd

redelijk

het overhemd maat 41 paste niet, omvang te krap. Een eerder aangeschaft hemd van hetzelfde merk en maat ,P en S paste perfect. Wil wel een ander hemd hebben maar dan in maat L 42 en een ander design

Top bedrijf

Ga zo door

• Kwaliteit

Nog nooit zo enthousiast geweest over een kledingaankoop

Ik geef niet vaak tienen, maar nu wel. Ik ben zo'n 2 meter lang en kan maar zelden voor mij aantrekkelijke overhemden vinden met extra lange mouw. Effen overhemden en saaie patronen lukt wel, maar ik draag liefst kleurrijke exemplaren met fraaie patronen. Vaak koos ik dan voor overhemden bij gebrek aan beter. Afgelopen donderdag stuitte ik op de site van Schulte en daar bleken tientallen zeer fraaie overhemden voorhanden waaronder een flink aantal geheel naar mijn smaak en wensen. Er stond ook: 'bezoek onze winkel', en ik ben vrijdag meteen naar de Winkelhof in Leiderdorp getogen. Daar bleken deze mooie overhemden echter niet voorradig en daarom heb ik later die dag besteld via de website. Vier stuks en maandag al zijn ze gearriveerd. Ze bleken ook in het echt prachtig smaak. Juweeltjes. Nooit eerder ben ik zo enthousiast geweest over een kledingaankoop. Vier voltreffers in één keer. Vandaag meteen ook vier met korte mouwen besteld, want daar zit ook veel moois tussen. Schulte heeft er een heel blije klant bij!

Schitterend overhemd

Polo Ralph Lauren is tijloos

• Kwaliteit

Nog niets gehoord over mijn retourzending

Mijn bestelde broeken bleken te klein. Op de dag van ontvangst 29-09-2025 heb ik ze geretourneerd met de reden van retour en met de vraag de broeken om te ruilen voor maat 52. Nog geen bevestiging van ontvangst van retour, nog geen grotere broeken ontvangen en nog geen geld retour ontvangen. Wat is er misgegaan?

• Kwaliteit

Uitgebreide keuzes! Services zijn prima ! Vlot en eventueel retourneren wordt ook snel verwerkt ! Hele fijne winkel !

Meestal goed

Normaal alles prima in orde, maar laatste ontvangen artikel voldeed niet aan productbeschrijving van 100% KATOEN en heb ik dus ook geretourneerd! HELAAS

Prima goed geregeld

Het bestelde voldeed aan onze verwachting !!!!!

Uitstekend t-shirt

Ik zocht een goed passend t-shirt met een brede ronde kraag. Ook lengte is uitstekend.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.