Snelle en keurige verzending

Snelle verzending en keurig verpakt. Track en Trace code kkeurig op de mail

goede service !!

goede service snel verzending goede prijzen

Snelle correcte afhandeling

Goed verpakt, juist product

top bedrijf

Als ik daar kom altijd mijn maat op voorraad [ een beetje gezet] goede bediening nog ouderwetse behandeling echt goed geregeld mensen met inzicht van kleding!!

Heel goed!

Meerdere keren besteld,mooie kleding goede sevice.

alles fijn

toch een fijne ervaring en bovendien snelle en correcte afhandeling van retourzending Wel vraagtekens bij de korte broek hoe nieuw is nieuw?? verpakking daarvan niet in orde , vlekje rest zag er prima uit en alles goed afgehandeld

Prima geregeld.

Makkelijke website. Snel verstuurd en Makkelijk retourneren.

Goede website, snelle levering 100% tevreden

eigenlijk de service die ik altijd gewend ben, maar dan toch weer heel tevreden

• Kwaliteit

Blij met mijn nieuwe winkel waar ik kan bestellen

Leveren super netjes met de nodige informatie die je nodig hebt . voor leuke aanbiedingen sta ik altijd open .

Top zaak

Snelle levering goede kwaliteit

Goede snelle service

prima snelle service

Plezierig bedrijf met een zeer grote variatie in maten. Snelle levering.

fijne service

Het is wat lastig om een goed vest te vinden voor mijn man dus deze bestelling geretourneerd. Allereerst is de levering er binnen 2 dagen. De verpakking is stevig en netjes. Het retourneren id eenvoudig: het retoursticker zit al in de levering bijgesloten. Niks ingewikkeld met printen of aanvragen van etiketten. Echt, prima berijf.

Snel en goede service

netjes bezorgd goede maten

• Kwaliteit

Leuke jas besteld, helaas te klein en grotere maat niet meer aanwezig. Teruggestuurd en binnen 7 dagen geld weer op rekening

Goede keus

Gaat zo door !!!

• Kwaliteit

Adequate reactie op mijn vergissing

Ik had per ongeluk verkeerde maat opgegeven maar had wel al besteld..Aansluitend een mail gestuurd naar de klantenservice met verzoek te wijzigen. Dat kon blijkbaar niet, maar klantenservice cancelde toen onmiddellijk de bestelling. Gaf daarbij an dat zogenaamd de maat er niet meer was, zodat ik een nieuwe bestelling kon plaatsen.

• Kwaliteit

Zo als altijd klasse van Schulte herenmode

Het is bestellen ontvangen en passen meestal hoeft het niet eens teruggestuurd te worden de meeste keren past de kleding perfect !

Perfecte service

Mooi ingepakt, snelle levering, nette prijzen. Topmerken.

• Kwaliteit

uitstekende service en en ruime keus

Schulte heeft veel merkkleding met maten die je bij andere winkels niet vind. Zelf heb ik een lengte maat nodig, veel winkels hebben dit niet of heel beperkt. Bij Schulte is dit aanwezig. De verzending is altijd heel verzorgd en keurig op orde.

• Kwaliteit

Perfecte en snelle afhandeling van bestelling

Professioneel en betrouwbaar

• Kwaliteit

Ik wacht nog op factuur. Wanneer mag ik deze verwachten

Alles verliep naar tevredenheid. Ik ben alleen nog wachtende op de factuur. Frans Corten Borgshof 8 6067 DA Linne

• Kwaliteit

Prettige winkel met leuke aanbiedingen en assortiment

Bij Schulte hebben ze een mooi assortiment met een diversiteit aan merken. Vaak tegen leuke actieprijzen. Zowel online als in de winkels.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.