Mooie broek

Prima webwinkel

prima website met ruim assortement, goede prijs en snelle levering

• Kwaliteit

De bestelling werd snel geleverd. Moest het helaas retour zenden omdat het product niet helemaal in de smaak viel. Retour gezonden en het werd supersnel afgehandeld . Ook mijn geld zeer snel retour geboekt. Helemaal top.

Goed.

Prima bedrijf. Goede Service. Hartelijk dank.

• Kwaliteit

Precies het artikel wat ik zocht! Goede kleur,perfecte lengte(in de winkels vaak niet!) en bovenal snel en keurig verpakt verzonden!!

• Kwaliteit

Keurig verpakt en snel geleverd

Goede kwaliteit en goede levering

• Kwaliteit

Uitstekende prijs/kwaliteit. Zeer goed zittende broeken en makkelijk in onderhoud.

• Kwaliteit

Altijd mooie producten die je ergens anders niet vindt.

Ze doen wat ze beloven en hebben een mooi assortiment.

Mooi werk

Prima, op tijd, mooi verpakt en makkelijk te retourneren

• Kwaliteit

Zeer duidlijke websie. Besteling, levering en tijd toezeging klopt. Mijn complimenten voor verpakking Dit lijkt normaal, maar is een positieve uitzondering. Kortom prima!

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.

• Kwaliteit

in een fijne omgeving,prettig winkelen.

ik was in Noordwijk, wat ik zocht was niet in de winkel. Nordbeck,had wel een oplossing.Via een briefje,met jiuste maat en artikelnummer het hemd online gekocht. TOP behandeling!

Was snel afgeleverd. Heel mooie broek. En goede maat

Snelle levering!

Mooi Cavallaro polo, super kwaliteit. Blot geleverd!

Goeie kwaliteit

Een mooie zomerjas. Goeie kwaliteit en pasvorm . Prijs was ook goed.

• Kwaliteit

Uitstekende kwaliteit, fijn draagcomfort en snel bezorgd.

Uitstekende service!

Het door mijn bestelden artikel was niet naar ons zin. Het was een jeansbroek in de kleur wit. Maar de voering van de broekzakken bevat een zwart printje en dat was door de broek te zien. Wij gebeld met de service afdeling, en die kwamen met een alternatief. Er werd goed met ons mee gedacht. En wij zijn erg tevreden met het alternatief!

• Kwaliteit

Prima assortiment en snelle levering

Fijne online omgeving en snelle verzending

• Kwaliteit

Fijne winkel met hulpvaardig personeel.

Wij werden super prettig geholpen. De kwaliteit van de kleding is 100%. Kleding wordt vermaakt en opgestuurd naar huis. Fantastische service.

• Kwaliteit

Uitstekende producten en snelle levering

Uitstekende producten voor een juiste prijs en snelle levering Min punt is toeslag voor grote maten

Super winkel

Jas kwam in een prachtige hoes/doos. Het leek wel een cadeau. Heel blij met de aankoop

Bovengemiddeld

Groot assortiment. Kwaliteit. Prima site. Zeer professioneel.

Alles goed geregeld en volgens afspraak

Alles goed geregeld en volgens afspraak

• Kwaliteit

Ik koop al jaren bij hen. Dat zegt genoeg!

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.