Zeer goede ervaring

Hoewel ik de bodywarmer 3 keer moest bestellen omdat de maat niet klopte, ben ik super tevreden met het product, de verzending, de retour. Alles erg snel. Fijn bedrijf.

De service van Schulte Herenmode is absolute kwaliteit

Al jaren koop ik mijn colberts bij Schulte Herenmode. Bestellingen worden goed geleverd, en bij de behandeling van een retour is de afwikkeling echt geweldig.

• Kwaliteit

Geweldige zaak , super webshop, snelle levering, ook afhandeling bij retourzending snel en vlot afgerond. Alleen de productinformatie kan heel wat beter! Heb zelf al jaren XL , bestel ik een Bugatti vest XL (ruime pasvorm, staat er bij product informatie ) kreeg het vest niet eens dicht!,

prima kwaliteit

alles perfect verzorgd en verstuurd

Prima alles goed geregeld

• Kwaliteit

Top winkel/webshop met super service

In de winkel top service en via de website super snel en erg netjes geleverd! Echt top en zeker een aanrader!

• Kwaliteit

Fijn om te winkelen retour label is aanwezig bij de zending

Fijne afregeling

• Kwaliteit

Fantastisch, snel en geweldig assortiment.

Erg fijne en plezierige service, snel in levering en retournering. Bovendien hebben ze een geweldig assortiment.

• Kwaliteit

Disclaimer: ik kom soms tegen dat kledingmaten niet overeenkomen. Verschil in broeken maat 36x36 en jassen maat 57. Dat vind ik lastig. Voor de rest geen opmerkingen.

• Kwaliteit

Mooie jas en netjes verpakt in een prachtige doos met klerenhanger

Snel en correct

Snel en correct, ook bij retourverwerking

Fijne winkel.

Een uistekende kledingzaak.

• Kwaliteit

Netjes geleverd, kwaliteit naar verwachting.

Netjes op tijd geleverd, kwaliteit naar verwachting dus tevreden klant.

andere stof

Gezocht onder lamswollen truien. Een uitgezocht. Een kunstof trui gekregen.

• Kwaliteit

Een betrouwbare service waar ik graag opnieuw bestel

Bij Schulte Herenmode bestelde ik nieuwe onderbroeken en alles werd snel, netjes en helemaal volgens verwachting geleverd – een betrouwbare service waar ik graag opnieuw bestel.

• Kwaliteit

Ze hebben hier ook lengtematen! 102, 106, 110...

Ik heb hier een mooie jas van Camel Active gekocht in lengtemaat 102. Was gunstig geprijsd door Black Friday en werd supersnel verzonden. Voor een heel lange en slanke man zoals ik zijn die lengtematen een uitkomst. Anders moet ik XXL of zo kopen. Dan zijn de mouwen wel lang genoeg, maar zwem ik erin... Bedankt dus Schulte

goede en snelle service

goede en snelle service

Goede snelle levering

Zie boven. Maat ook goed

• Kwaliteit

Snel en goed geleverd. Maar ik wordt wel een beetje tureluurs van de vele reclames die ik nu krijg op google.

Alles paste.

• Kwaliteit

Door bewuste merkkeuze en bedrijfsvoering een goede leverancier

Schulte Herenmode voert kwalitatief goed merken. Ze hebben altijd een grote keuze in Paul & Shark truien. De verzending is altijd zorgvuldig en snel. Ik ben een heel tevreden klant, die terugkomt!

Hele goede service!

Hele goede service. Ik raad Schulte herenmode aan.

• Kwaliteit

Keurig verpakt en snelle levering.

Goede website. Artikelen worden snel geleverd en mooi verpakt

Geweldige service

Mijn ervaring met Schulte Herenmode is geweldig. Heb daar winterjassen online besteld en uiteindelijk een keus kunnen maken. De winterjassen waren zeer goed en mooi verpakt. Alleen dat al straalt kwaliteit uit. Verschillende betaalmethodes zijn beschikbaar en gratis retourneren. Verder wordt alles goed, duidelijk en snel verwerkt. Zowel met levering als retournering. Een dikke pluim verdient Schulte Herenmode.

Klantgericht en vriendelijk

Ik had de verkeerde jas gekozen. Samen de juiste jas gekozen en besteld. Ook de retour was snel en probleemloos

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.