Geen betere herenmode winkel kunnen vinden. Via webshop alles perfect. Niet goed makkelijk retour en snel geld terug.

Snel levering mooie kleding

• Kwaliteit

Ik kan kort zijn. Goede prijs/kwaliteit, snelle levering en uitstekende service!

• Kwaliteit

Schulte is aan te bevelen!

Snel handelen

Helemaal top!

Zo'n fijne online winkel perfecte service. Uitgebreide betaalmogelijkheden. Niet moeilijk forn over retourneren. Echt geweldig!

snelle levering van kwaliteitsprodukten

Vrijwel alles op voorraad, correcte prijzen;, breed assortiment, snelle levering

geweldige service

Mijn bestelling werd snel en keurig netjes verpakt geleverd.

• Kwaliteit

Snelle levering en kwaliteit kleding

Koop sinds kort m'n kleding bij schulte. Soms bestel ik de verkeerde maat. Kan je gewoon terug sturen. Je aankoop is binnen 1 week weer op je rekening. Klantenservice goed bereikbaar en behulpzaam en vriendelijk.

• Kwaliteit

goede ervaring met aankopen of retour zending!!

ben al jaren klant en zeer tevreden.

helemaal TOP

Helemaal top

• Kwaliteit

altijd goed echt . daarom kom ik er al jaren kleding kopen .

Goed assortiment

Snelle en correcte levering

helemaal goed!!!

goed verpakt, ook makkelijk om te retourneren?

• Kwaliteit

Veel keuze in kwaliteits overhemden in lange maten.

Voor het eerst bij Schulte besteld. Ruime keuze en voor mij als 2m lange man is mouwlengte belangrijk. De overhemden zijn erg mooi en de verzending was goed en netjes verpakt.

Snelle service.

Snelle service en ruime keuze.

• Kwaliteit

Geweldige collectie en fijne mensen.

Top collectie en bedrijf!

Super verzorgde levering

3 overhemden gekocht. Snel geleverd in een super nette verpakking. 1 hemd paste niet en retour gestuurd. Alles daarvoor werd meegeleverd. Dat gaat echt niet overal zo klantvriendelijk.

• Kwaliteit

Snelle en geweldig verpakte leveringen

Deze webshop maakt zijn belofte waar met een snelle levering die ook nog eens heel goed verpakt is. Verder keuze uit een zeer ruim assortiment en snelle terugbetaling bi retourzending.

perfect

op de behandeling is niets aan te merken. Alles perfect afgelopen.

• Kwaliteit

Veel op voorraad, ruime keuze !

Beste altijd mijn jeans broeken bij Schulte herenmode. Deze zijn altijd op voorraad en worden de dag na het bestellen meestal al thuis bezorgd. Goed verpakt en keurig verzonden. Ben heel tevreden met Schulte Herenmode.

• Kwaliteit

Duidelijk, snel, gewoon top!

Zeer prettig.

Snelle levering, netjes verpakt en goede kwaliteit

Snelle levering, netjes verpakt en goede kwaliteit

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.