Groot assortiment tegen een concurrerende prijs.

• Kwaliteit

Uitstekende service, kwaliteit en prijs-kwaliteit

Uitstekende, service, kwaliteit en prijs-kwaliteit

Redelijk

Veel geld voor het bestelde

• Kwaliteit

Kwaliteitsvolle kleding snel en keurig ingepakt bezorgd.

Altijd prettig om bij Schulte te bestellen. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment waar je uit kunt kiezen. Artikelen zijn makkelijk te bestellen en worden binnen twee dagen bezorgd. Kortom een fijn bedrijf met nog ouderwetse service. Een aanrader dus.

zeer tevreden

Ik heb twee maal een artikel verkeerd besteld , heb toen een zaak in Lisse gebeld , zij hebben mij goed geinformeerd ,over wat ik moest bestellen , dus ik ben zeer tevreden , ook over het terugsturen

• Kwaliteit

Grote modieuse keus in diverse merken

Snelle levering, makkelijk met eventueel retour zendingen.

Zeer positief

Schulte verzorgd de bestellingen prima Website is zeer toegankelijk Bestellingen via PostNL bedroevend Ik ben steeds thuis maar de bestelling wordt op een verzamelpunt afgegeven Volgende keren maar via DHL proberen

slecht

9 polo's aangeschaft voor € 139,- per stuk. Ontvang ik de polo's thuis met een prijs label met daarop € 119-. Voel me dan toch wat belazerd voor € 180,- (9x€ 20,-)! Jammer, zeker ook gezien de ordergrootte had enige korting op zijn plaats geweest in plaats van meer facturen dan op de prijs labels van de polo's vermeld staat...

Gewoon goed

• Kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit en mooie verpakking.

Goede snelle levering, maten komen overéén. Goede kwaliteit en niet echt belangrijk maar mooie verpakking.

Tevreden

Duidelijke communicatie over het traject van bedtelling en afhandeling

!00%

100%

• Kwaliteit

Internet shop, op de hoek vd locale winkelstraat!

To the point firma. Al jaren lang klant en nimmer gedoe. Afhandeling retouren en credit betaling zeer rap. Tevens een wisseling vd maat. In mijn ogen ruime Paul & Shark collectie(!++) Zeer tevreden. Gevoel van locale winkel op de hoek vd straat!

Snel en goed.

Mijn bestelling is supersnel afgeleverd, bijzonder goed verpakt. Product voldoet perfect aan de verwachtingen. Al met al een dikke 10 waard!!

Pergect

Netjes verpakt snelle verzending duidelijke omschrijving van het gekochte product

• Kwaliteit

De kwaliteit is prima en de afhandeling ook. Ik heb nog niet veel ervaring met dit bedrijf, maar tot nu toe ben ik zeer tevreden, ook met de verpakkingen Ik blijf klant

• Kwaliteit

Alles op tijd in prima kwaliteit.

• Kwaliteit

Mooie kwaliteit en keurig geleverd

Na bezoek en aankoop in winkel in Noordwijk werd ik zeer gecharmeerd van het merk New Zeeland. Dit gaf me het vertrouwen om de volgende aankopen online te doen. Ik werd niet teleurgesteld.

• Kwaliteit

Goede afhandeling en prima spullen!

Prima website

Ik voel thuis om hier in de toekomst verder te winkelen.

Top Leverancier

Goede kwaliteit prijs verhouding en snelle levering

Goed site. Met duidelijk foto’s

snelle nette levering

zeer goed

goede service en veel goede merken en variatie

• Kwaliteit

De service staat hoog in het vaandel bij Schulte herenmode. Jeanet hartelijk bedankt voor alles.