Niet voor herhaling vatbaar

Ik kocht een polo voor vaderdag. Deze bleek vlekken te hebben. Teruggestuurd en nieuwe besteld. Toen kreeg ik een mail dat de polo die ik kocht, betaalde en waarvan ik een bevestiging kreeg, toch niet beschikbaar was. Ter compensatie kreeg ik een kortingscode voor 5 euro korting, binnen de week te gebruiken. Ik probeerde de code voor identiek dezelfde polo in een andere kleur, zelfde bedrag, zelfde korting maar kon de code toch niet gebruiken. Wat een redenering... een kortingscode geven die je niet kunt gebruiken om identiek hetzelfde product te kopen waarmee het misliep langs hun kant. Dat kan je beter niets geven lijkt mij.

Vlotte levering

Ruime keuze Vlotte levering

Alleszins tevreden

Bestellen, betalen en ontvangen, alles loopt op rolletjes, compliment!

Geweldig! Topper!

Geen enkele opmerking over verloop aankoop, eerlijkheid website, snelle levering, mooie stevige verpakking en last but not least de kwaliteit van het product. Voor ons een ontdekking. We komen zeker terug.

• Kwaliteit

Prima producten en een zeer snelle levering.

• Kwaliteit

Bestelling, levering is allemaal naar wens verlopen!

Prima en snel

Zeer snelle levering en juiste levering informatie

Snel en goed

Goed en netjes

Kwaliteit met redelijke prijs

Kwalitatief goede producten met een redelijk tot goede prijs. Snelle leverantie. Top bedrijf.

Snel geleverd! Retouneren is hier ook geen probleem. Super

• Kwaliteit

vlotte levering, mooie producten en perfecte retourafhandeling.

zie boven in één zin

• Kwaliteit

Bestellen,verwerken,bezorgen van kwaliteits producten is top.

Prima geholpen

Pantalon besteld, helaas was de kleur niet naar wens. Retour gestuurd, ging prima, had snel mijn betaling retour. Alles positief.

Vlotte en correcte verzending

• Kwaliteit

Hebben nog wel de kleding die ik zoek in mijn maat

Ik heb maat (S) en is niet overal makkelijk te verkrijgen, maar bij Schulte wel verkrijgbaar en dan ook nog vaak in de aanbieding.

Als vanouds.

Goede prijs/kwaliteitverhouding, zorgvulig verpakt en snelle verzending. Duidelijke site met goede maattabellen.

De juiste merken.

Het is een prettige zaak.

• Kwaliteit

Snel en keurig verpakt geleverd

Door het ontbreken van de toevoeging aan het huisnummer verzocht de bezorger dit aan de afzender te melden

Snelle en goede levering

Schulte heeft een aantrekkelijk en uitgebreid assortiment. De levering van de gekochte kleding gaat snel en volgens afspraak.

Mooi shirtje

Alleen slechte ervaring met Post NL

Geweldig product

In mijn woonplaats Harderwijk was mijn maat niet voorradig en gelukkig kon ik bij Schulte slagen.

• Kwaliteit

Altijd mooie kleding goede service en snel geleverd

Prima voor mij vast adres

Wereldzaak

Ongelooflijk assortiment en afspraak is afspraak.

• Kwaliteit

Goede levering en mooie producten

Super mooie Polo, mooi op tijd geleverd

• Kwaliteit

Keurig verpakt. Snelle levering. Kan niet beter 'm.i.

Zeer correct in alle opzichten

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.