Filtre

Prima product

Goede mooie heren badjas, snel verzorgd geleverd.

• Kwaliteit

Snel geleverd tegen een goede prijs.

Eenvoudig zoeken, snelle levering, goed verpakt en goede prijs.

• Kwaliteit

Geweldige jas. Lekker warm. Goede kwaliteit en gewoon op tijd bezorgd. Top!

Geweldige jas. Lekker warm. Goede kwaliteit en gewoon op tijd bezorgd. Top!

Eén en top

Schulte is een verademing voor de lange man!!

• Kwaliteit

Mooie kleding voor zakelijk en casual gebruik. De website toont duidelijke foto's van de produkten, bestellen gaat snel en eenvoudig. Verder wordt je netjes op de hoogte gehouden wanneer de levering is.

Snel en kwaliteit

Mooie trui( kwaliteit) snel geleverd

• Kwaliteit

Prima producten geleverd volgens afspraak

4 Broeken besteld van verschillende merken. Alle 4 een goede pasvorm voor een acceptabele prijs. Levertijd was geheel volgens verwachting zoals gecommuniceerd.

• Kwaliteit

Heel fijn om mijn veruit favoriete spijkerbroeken zo eenvoudig online te kunnen kopen.

Goede ervaringen

Goede kwaliteit

• Kwaliteit

Hele goede winkel met kwaliteit! Snelle service en correcte weergave op internet

Perfect! Mooie kleding en uitstekende service! Exclusieve verpakking!

• Kwaliteit

Goede producten, heldere communicatie, snelle levering

Fijne broeken

Zit goed; past goed; niet te duur

Perfecte service

Product snel verzonden. Perfect verpakt. Helaas bleek het de verkeerde maat (gekozen, niet verzonden) maar snel de juiste maat besteld en makkelijk retourneren.

jammer dat de direct geretourneerde jeans niet is terugbetaald tot nu toe 17-02

de levering is prima snel, jeans was een maat te groot , de volgende dag geretourneerd en een maat kleiner aangeschaft, ook deze was er snel 9draag ik inmiddels) nu nog even de retour netjes afwerken,

als gewoonlijk prima levering

mijn ervaring is prima

Het product was keurig verpakt en op tijd bezorgd.

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering en zeer netjes verpakt. Aanrader!

Wederom prima service & producten

Vaker besteld en wederom prima producten en snelle levering. Niets op aan te merken. Wat mij betreft een aanrader om kleding te bestellen

Gehele proces (bestellen-afleveren) loopt gesmeerd

Gehele proces (bestellen-afleveren) loopt gesmeerd

• Kwaliteit

Alles was goed. Alleen de maat 3Xl was in dit geval net te klein. Gelijk contact opgenomen met de winkel in Hillegom. Maat 4XL was aanwezig in de winkel. Maandagmiddag de toegezonden 3XL in de winkel omgeruild voor de 4XL. De drieXl in de winkel achtergelaten. De 4XL afgerekend in de winkel. De reeds betaalde jas 3XL zal op mijn rekening worden teruggestort.

zoals besteld.

goede kwaliteit en snelle levering.

• Kwaliteit

Minder als wat ik gewend was

Brax broek jeans besteld broek en maat in overleg met telefoniste Na drie dagen bericht dat deze niet meer leverbaar was Wel was dit model in een ander stof(donker blauw) wel leveren . Broek besteld . Dit was niet de broek die ook voor ogen had en deze zat veel gestreken opde boven benen Broek retour gestuurd (Moet nu nog wel gecrediteerd worden Ik ben nu ruim 2 weken verder en heb nog steeds niet de broek die mijn voorkeur heeft Ik draag dit model al enkelen jaren. En Schulte kan mij niet aan het fijne model jeans helpen Erg jammer.

• Kwaliteit

Ledub overhemd besteld, snelle en correcte levering, aanrader

• Kwaliteit

Snelle levering en in goede orde ontvangen

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG