Mooie goed te bedienen site. Snelle en correcte levering.
oerfect geregeld. bestelling was goed verpakt en was er op tijd.
mooi kleding, alleen moet je soms een week of langer wachten voordat het binnen is, en de site is niet actueel, komt voor dat je de producten koopt en betaald en dan de volgende dag hoort dat het er niet is en je later je geld retour krijgt.
Het kan inderdaad voorkomen dat er van een bepaald artikel nog maar één exemplaar voorradig is. Wanneer twee mensen tegelijkertijd of vlak na elkaar een bestelling plaatsen, gaat het artikel naar degene die de bestelling als eerste heeft afgerond. In sommige gevallen kunnen we het artikel nog nabestellen bij de leverancier. Hierdoor laat de levering wat langer op zich wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip. Helaas moeten we soms klanten teleurstellen wanneer een product niet meer leverbaar is. We doen ons uiterste best om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Het aankoopbedrag wordt in zulke gevallen altijd zo snel mogelijk terugbetaald. Onze excuses voor het ongemak.
Opvallend is de mooie verpakking. Wat een handig ontworpen dozen, die ook gemakkelijk retour te sturen zijn. Alles is keurig verzorgd. Het is niet goedkoop, maar wel topkwaliteit.
keurig ingepakt snelle levering
...................................................................................................................................................
Puntje van aandacht: geen track en trace bericht!
Lange levertijd/ Bezorger zegt aan deur te zijn geweest,maar dat klot niet. Moest toen andere dg naar bezorgpunt
Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. We hebben uw bestelling nagekeken en zien dat deze op 9 september is geplaatst en op 10 september door ons is verzonden. Zodra het pakket aan PostNL is overhandigd, hebben wij helaas geen invloed meer op de verdere bezorging. U kunt het pakket altijd zelf volgen via de Track & Trace code die u van ons heeft ontvangen.
Komen afspraak na
Omdat ik al bekend was met mijn maat dankzij eerdere bezoeken aan de winkel in Hillegom, was het online bestellen heel eenvoudig. Het bestelproces verliep soepel, en de levering kwam precies zoals afgesproken. De service is net zo goed als in de fysieke winkel, en ik ben erg blij met mijn aankoop. Zeker een aanrader voor wie een betrouwbare en klantgerichte winkel zoekt!
Pakje kwam netjes ingepakt op de plaats van bestemming
mooie broek voor goede prijs; snel bezorgd alles volgens afspraak; wederom prima service.
Gewoon Top !
Zeer positief.
Shirts besteld bij Schulte. Toffe aanbieding! Levering zoals altijd uitstekend. Erg fijne zaak, kwalitatief gewoon zeer goed.
Mijn bestelling liet wat langer opzich wachten maar werd keurig aangekondigd.
Duidelijke website. Keurige en snelle levering en retour
Mogelijk te retourneren dat is al stuk beter dan suitable.
Maak nu enkele jaren gebruik van dit bedrijf en ben nog altijd tevreden.
perfecte levering volgens afspraak zeer goede prijs kwaliteit verhouding zeer goede verpakking beter als diverse bedrijven kan iedereen deze firma aanbevelen
Snelle levering van de bestelling
Heel tevreden
Uitstekende kwaliteit en aanstekelijke uitstraling.
De door mij bestelde Meyer pantalons werden netjes volgens afspraak bezorgd. Zorgvuldig ingepakt. Duidelijke beschrijving voor eventuele retourzending. Dat was niet nodig. Tevreden met mijn aankoop.
Ruime sortering met veel “grote” merken. Foto’s geven soms niet het juiste beeld van de producten
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG