Top service en top presentatie

Winter jas besteld en was binnen 3 dagen geleverd en de wijze hoe de jas verpakt was met in een aparte stof hoes eromheen inclusief kleding haak , heel verzorgd allemaal , nog nergens meegemaakt wat mij betreft een nieuwe standaard van presentatie, top! Helaas heb ik de jas zelf wel getourneerd aa gezien de pasvorm niet helemaal naar wens was.

Snelle, correcte levering

De levering was snel en correct. Alleen de terugkoppeling over de retourzending is er niet. Punt van verbetering wat mij betreft.

• Kwaliteit

mooie kleding die ik graag draag en bij mij past

Ik heb nu 2 keer iets bij jullie besteld. Maar tot nog toe perfect. Goede kwaliteit en goede service.

snelle levering en goede Klantvriendelijkheid

Prima site, prima levering

Het maken van een keuze gaat goed, ook van de maat. De levering is zeer vlot. De geleverde spullen waren van de kwaliteit die ik verwachtte.

Prima prijs- snelle levering

Prima assortiment, goed geprijsd en snel geleverd.

Snelle levering top

• Kwaliteit

Bestelde geleverd, kan iets sneller

Kan niet beter.

Schulte kleding ALLES perfect snelle levering, perfecte verpakking, fijne en lange omruiltijden, snelle retourbetaling. Meer valt er niet te zeggen oh ja een ding, VOORBEELD VOOR DE MEESTE ANDEREN.

• Kwaliteit

Snelle levering, in een mooie verpakking

Duidelijke site om te bestellen. Snel geleverd en netjes verpakt. Retour zending ook goed geregeld.

• Kwaliteit

Snel en zeer nette levering

Zeer goed bedrijf en wordt keurig Verzonden. Goede kwaliteit en zeker betrouwbaar.

• Kwaliteit

Een uwer medewerksters telefonisch goed geholpen.

goed product

Short

Good

• Kwaliteit

We kregen niet de beloofde korting

Net boven de dure vesten stond € 25= korting, nu wordt er geschermt met de algemene voorwaarden.

Goeie prijs/product/kwaliteit

Geweldig.

Snelle levering en indien niet goed geen gezeur.

Ruime keuze goede verzending

Enige nadeel blijft het verhogen van grote maten, is onterecht omdat de kleine maten geen mindering ontvangen!! Daarbij wordt dit ook gedaan bij de selectie grote maten!! Stap hier gewoon van af en u hebt aan mij een betere en meer tevreden klant.

beter kan bijna niet

alles is goed geregeld zowel bij aankoop als retour zenden

Zeer netjes

Zeer chique verpakt, met een hoes erbij voor om de jas! Service is dat!

Alles gaat zoals beloofd

Prettig.

Zeer prettig en snelle levering besteld artikel.

• Kwaliteit

Goede service en prima prijs-kwaliteitsverhouding

Mijn bestelling werd snel geleverd en het bestelde vest was in het echt nog mooier en beter dan op de foto. Alleen de terugstorting van het betaalde bedrag voor het vest met de verkeerde maat laat nog op zich wachten.

• Kwaliteit

Trui besteld de eerst volgende dag was hij er al en perfecte materialen

• Kwaliteit

Goede website en correcte informatie

Helemaal goed!

Vanaf het moment van bestellen t/m de levering. alles conform afspraak! Prima ervaring, ga zo door!

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG