Mooie kwaliteit goede pasvorm Niet goedkoop maar dat weet je als je het besteld Zeer tevreden
Snelle levering,hele fijne service en is zeker voor herhaling vatbaar om weer een order te plaatsen.100% tevredenheid
Online een winterjas besteld bij Schulte. Deze werd netjes verpakt, in een stevige doos geleverd. Er zat zelfs nog een kleerhanger bij en de jas zat netje in een hoes met rits die ik mooi kan gebruiken als je jas van de zomer de kast in gaat.
Mooie producten voor goede prijzen. Snelle levering met goede communicatie.
Na besteld te hebben, heb ik 3 weken moeten wachten op het antwoord dat de bestelling niet door gaat. Daarop heb ik een nieuwe bestelling geplaatst 1000215603. Daar hoor en zie ik, na 1 week, ook niets van. Zal wel weer moeten vragen waar het product blijft. Ik heb wel een korting gekregen, waarop ik moest bellen om deze overgemaakt te krijgen. Het een en ander getuigt niet van een exclusieve herenzaak. Onderstaande beoordeling geldt alleen voor het product.
Vlotte bestelling
Prettige ervaring in de contacten met de medewerkers als ik vragne heb over aanwezigheid van kleding en maten en altijd bereid om bij afwezigheid van een artikel te onderzoeken of zij er alsnog aan kunnen komen.
Snelle levering van kwalitatief mooie herenmode, slaag iedere keer weer dankzij de uitgebreide keuze.
Het geleverde kledingstuk was keurig en zorgvuldig ingeplakt en was bovendien van zeer goede kwaliteit. Helaas paste het kledingstuk niet en was niet kleiner leverbaar. Ook dit werd correct afgehandeld.
Fijne winterjas gekocht. Correcte maat. Snelle levering. Goed verpakt.
Goede hulp in de winkel deze week, na bezoek met order ter plaatse nog een tweetal online bestellingen gedaan van 4 artikelen, waarvan 1 artikel werd geretourneerd. Hierdoor werd in deze order het drempelbedrag voor de herfst korting niet gehaald. Enigzins bekrompen dat deze dan in zijn geheel vervalt.
Bestelling werd vlot verwerkt en keurig verzonden.
Prima ervaring bij bestellen van extra lange trui. Produkt goed, levering in orde en de verzendverpakking is klasse! Prachtig en inventief vormgegeven gekleurd karton. Zeer duurzaam. Een verademing in vergelijking met al die slordig in half papier, half plastic met veel plakband verpakte pakketten, die je soms van andere firma's ontvangt
Al mijn broeken koop ik bij Schulte online. Er zijn nooit problemen ook niet met retouren. Een zeer betrouwbare internetwinkel die alle broeken heeft die mij passen (ik ben 2.04 meter lang). Alleen maar complimenten dus.
Erg goed
Mooie producten goede communicatie
Helemaal prima. Snel goed... Top dus
Ik shop bij jullie online gezien ik niet in de buurt woon. En dit gaat altijd goed.
Schulte herenmode staat voor kwaliteit en maakt dit ook waar
Winkelen bij Schulte is altijd 100 punten. Of je nu fysiek in de winkel bent of in de webshop ... alles ademt klantgerichtheid en kwaliteit. De service is onberispelijk goed. Daarnaast een heel groot aanbod in kleding en maten. En daarom in het plaatje compleet en de ervaring altijd perfect.
Wat een prachtig mooie winkel, wat een assortiment, wat een kwaliteit, en wat een deskundig en uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel, een absolute aanrader, en zeker voor de wat grotere/grotere maten!
De bestelde Portofino wollen winterjas is echt heel mooi. De pasvorm is perfect. De bestelling via Schulte verliep prima. Geleverd met een mooie beschermhoes voor opbergen in de zomermaanden.
Ben heel tevreden over deze zaak, ze hebben kwaliteit en goede service hoog in het vaandel staan, dat merk je. De verpakking is daar al een goed voorbeeld van, prachtige stevige doos waar alles in geleverd wordt en het wordt niet in een plastic zak gepropt! Chapeau!!
Alles wat ik bestel bij Schulte is van goede kwaliteit .
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG