Prima kleding, uitstekende service

Alles goed en perfect geregeld

• Kwaliteit

Ze zijn gewoon geweldig perfect geregeld

Wij zochten een prachtige broek maar hij was te klein dus netjes terug gestuurd en binnen enkele dagen stond het geld alweer op mijn bankrekening dat vind ik top hartelijk bedankt

Nette broek, Pieter normale prijs

Keurig bezorgd in kartonnen doos met retour sticker erbij, zou meer moeten gebeuren

• Kwaliteit

snelle levering, product zoals aangegeven, prima service

snelle levering, product zoals aangegeven, prima service, concurrerende prijs, goede kwaliteit

Vest ziet er goed uit

Een vest gekocht van Camel active ,ziet er goed uit nog niet gedragen ! De levering was snel en goed.

Goede en snelle service.

Ik heb reeds meerdere keren kleding bij Schulte besteld. Altijd goede en correcte service.

Uitstekende spencer

Pracht spencer goede kwaliteit en zeer draagbaar in deze periode dus aangenaam warm.

• Kwaliteit

Mijn jas is netjes verpakt op tijd aankomen.Het maakt je extra blij als je bestelling zo aankomt!

Mijn complimenten!

Hele mooie zaak

Prachtig heren kleding

• Kwaliteit

ruime keus in goede merken / snelle levering

Schulte heeft een prima collectie. Levert snel.

Marino wol trui

Top product en snel geleverd. Kwaliteit, goedenavond en heerlijk warm

• Kwaliteit

Perfecte kleding en uistekende service

De keuze is reuze bij Schulte. Ze hebben voor elke maat en gelegenheid de perfecte outfit. En…voor iedere portemonnee. Als iets toch wat anders uitvalt dan gedacht is de retournering snel en goed geregeld. Dit is mijn online kledingshop!!

Snel het juiste product.

Zie hierboven en, goede en nuttige informatie over de producten en behandeling van het product.

• Kwaliteit

correct op tijd, terug sending gratis tevreden klant

Snel en correct

Maar: Jack werd omschreven als tussen jack, dwz herfst / voorjaar. Is echter een full winter jack. Niet erg maar te warm als tussenjack.

Uitstekende service

Snelle service en goed retour proces

Prima 'tussenjas'

Goede maat; iets te weinig diepe binnenzakken

Geweldig!

Zoals altijd professionele afhandeling ! Duidelijke communicatie over vertraging levering sommige artikelen. Goed verpakt. Top !

een ultieme klantbeleving

Wat worden mijn verwachtingen iedere keer weer overtroffen door Schulte Herenmode, is het het aanbod niet dan wel de acties of de service en klantgerichtheid van de klantenservice, ik zal een ieder die het wil horen vertellen over mijn winkel, zo voelt het als 'mijn' winkel, bedankt weer! XXX

• Kwaliteit

Nette webwinkel met eerste klas merken en snelle levering

Twee pyama's besteld en die werden snel geleverd ,eerste klas producten. voor een nette prijs.

• Kwaliteit

Snelle en correcte levering, gewoon top!

Bestelde goederen zijn snel, correct en (zeer) goed verpakt verzonden.

• Kwaliteit

Super mooie site, heel snel verstuurd

Super mooie site, mooie aanbiedingen en veel verschillende kleding. Fijn verpakkingsmateriaal, en de verzending binnen 1 dagen. Al met al een fijne winkel om kleding te kopen.

alles als gewenst

prima geregeld en verstuurd.

goed en snel

goed en betrouwbaar

Prettige ervaring

Zeer prettige en overzichtelijke website. Ruime keuze en snelle levering

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG