Super service, goede kwaliteit

Ik koop hier regelmatig. Altijd tevreden, goede service, mooie producten.

Goed en snel

Mooi overhemd besteld. De extra lange mouwen zijn ook lang. De lengte is ook extra lang. Mooie stof , zeker de prijs waard. Heel blij mee.

• Kwaliteit

Snelle levering, netjes verpakt en mooie colbert

• Kwaliteit

Mooie jas en super verzending

De jas is nog mooier (kleur, voering, afwerking) dan ik verwachtte. En de manier van verzenden is super: snel, degelijk verpakt en nog een beschermingshoes als extra!

Kwaliteit.

Ik bestel via de webshop de overhemden voor mijn man. Met 3 -4 werkdagen product keurig verpakt in huis . Omruilen of retourneren ..... Geen probleem. Goed en betrouwbaar is mijn ervaring.

• Kwaliteit

Snelle levering in mooie verpakking

Ben tevreden over het product en de kwaliteit.

• Kwaliteit

Heb een goede en snelle service ervaren.

Bestelde trui werd keurig verpakt in goede staat ontvangen. Had per abuis een te grote maat besteld. Het terugsturen en de terugbetaling ervan gingen per omgaande. Alles prima en vlot verlopen. Reden om nog eens terug te komen. Dank!

• Kwaliteit

Goed werkende website, snelle reactie bij retourzendingen. Helaas lukte het niet om de juiste schoenen te vinden, omdat de halve maten vanaf maat 44 niet worden aangeboden, ik merk juist dat 44,5 de juiste maat is voor mij. Maat 44 bleek te klein, 45 was duidelijk te groot.

• Kwaliteit

Snelle levering in keurige verpakking

Goede website met duidelijke omschrijving van het artikel. Snel geleverd en mooie verpakking en goede kwaliteit

Koop bijna alles bij Schulte

De meeste kleding koop ik bij Schulte. Betrouwbare levering, goede kwaliteit, redelijke prijzen. Goede retour mogelijkheden als iets een keer niet staat of niet past. Een verbeterpunt: ik kocht laatst een jas. Daarbij kreeg ik hoes en een hangertje. Die ik meteen weg gooi omdat ik dat niet nodig heb. Suggestie is om dit optioneel te maken om zo verspilling te voorkomen. En misschien zelfs een paar euro korting te kunnen geven.

• Kwaliteit

Ben al jaren klant bij Schulte herenmode ben zeer tevreden snelle levering en de kwaliteit is perfe

Mijn ervaring met Schulte Herenmode is zeer goed

Zeer ruime keus!

Mooie collectie en ook voor de grote maten voldoende keus.

Uitstekend bedrijf

Prachtige service, prima kleding en prima afspraken. Gewoon de beste van Nederland

• Kwaliteit

Snel, efficient en goede website.

Snel geleverd in een mooie doos incl. retourlabel met instructie. Geld ook met paar dagen teruggestort. Meteen de juiste maat besteld en tevens nog in xtra lleur etbij. Goede service!

Geweldige webshop!

Makkelijk zoeken. Besteld En snel geleverd!

• Kwaliteit

Makelijk om te retourneren en te bestellen overzichtelijk

Kwaliteit in alle opzichten

Zoals gebruikelijk weer diverse basics besteld. Zoals altijd keurig op tijd bezorgd en inhoudelijk alles degelijk verpakt. Kleding kwalitatief prima in orde. In alles een betrouwbare leverancier.

• Kwaliteit

Perfect verpakt. Snelle verzending. Retourafhandeling goed en snel.

• Kwaliteit

Goede communicatie en snel geleverd.

• Kwaliteit

Zoals altijd weer snelle correcte levering

Mooie goed te bedienen site. Snelle en correcte levering.

zeer tevreden

oerfect geregeld. bestelling was goed verpakt en was er op tijd.

overzichtelijke site

mooi kleding, alleen moet je soms een week of langer wachten voordat het binnen is, en de site is niet actueel, komt voor dat je de producten koopt en betaald en dan de volgende dag hoort dat het er niet is en je later je geld retour krijgt.

• Kwaliteit

Mooie mode van goede kwaliteit en goed maatsysteem

Opvallend is de mooie verpakking. Wat een handig ontworpen dozen, die ook gemakkelijk retour te sturen zijn. Alles is keurig verzorgd. Het is niet goedkoop, maar wel topkwaliteit.

geweldig

keurig ingepakt snelle levering

• Kwaliteit

Keer altijd weer ........

...................................................................................................................................................

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG