Eerste keer een aankoop gedaan en helemaal tevreden!

Omdat de mobiliteit van mijn echtgenoot slecht is en het belangrijk is dat kleding goed past heb ik bij Schulte digitaal besteld. Na dat ik eerst nog telefonisch contact heb gehad omdat de maattabel me niet genoeg informatie gaf heb ik de bestelling gedaan. Op hun advies hebben ze , het ging om een jas, 2 maten gestuurd en daar hebben we een keuze uit gemaakt. De rest van de bestelling paste prima. Héél fijn om te ervaren dat het zo nog kan!

Prima.

Prima.

goede omruilgarantie

groot assortiment

• Kwaliteit

Snel geleverd, goede service, groot assortiment

• Kwaliteit

Prima, goede collectie en goede service

Prima, goede collectie en goede service. Ruime collectie lengtematen in de broeken en overhemden. Een van de broeken moest ik helaas terugsturen omdat de pasvorm voor mij niet goed was. De retourzending werd ook goed verwerkt. Met goede instructies en retourlabel.

• Kwaliteit

Goede kwaliteit en geleverd volgens afspraak

Uitstekende (tussen)jas van Gant. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

• Kwaliteit

Totaal tevreden. Tot aan de verpakking toe.

Een prachtige broek voor een mooie prijs. Heel tevreden mee

top

Goede site, mooie kleding en betrouwbare levering.

• Kwaliteit

Snelle levering voor scherpe prijs

Een paar dagen na de bestelling kwam het bestelde deel al binnen geheel volgens afspraak. Keurig verpakt met ook nog eens gratis retour mogelijkheid!

Verkeerde productinformatie

Door verkeerde productinformatie online niet de passende maat kunnen bestellen. Retourprocedure prima, dus ondanks dat het tegenviel alsnog een voldoende.

• Kwaliteit

Bestellingen worden snel geleverd. Verkeerd bestelde artikelen kun je gemakkelijk retourneren, het betaalde gels staat snel weer op jouw rekening.

• Kwaliteit

Grote keuze en topkwaliteit !

De Tenson jas die ik bestelde is van topkwaliteit en zulks tegen een correcte prijs. De levering ervan gebeurde zeer snel en correct. Kortom, ik ben zeer tevreden en kan dan ook Schulte Herenmode van harte aanbevelen !

• Kwaliteit

Schulte Herenmode is in alles kwaliteit

Met name de goede filters op de website is een voorbeeld voor andere internet aanbieders

Keurig bedrijf

Wat een prachtige broek. Niet precies wat we zochten maar toch zijn we er heel blij mee.

• Kwaliteit

mooie overhemden voor een goede prijs

Overzichtelijke website met goede foto's en informatie over de maten, beschikbaarheid, en kortingen.

• Kwaliteit

Snelle levering en prachtige kwaliteit.

• Kwaliteit

Goed, voldoende aanbiedingen en keuze! Levering en verpakking keurig!

• Kwaliteit

Mooie kwaliteitskleding. Netjes verpakt en snel verzonden. Helemaal top.

Blij mee, maar….

Geef mij als vaste klant eens wat aandacht.

perfect

Goed verzorgde bestelling; mooie kwaliteit

Uitstekende online shop

Zeer vlot en professioneel. Goede communicatie en retourproces eenvoudig en vlot. Dat is fijn winkelen! Als je eenmaal weet welke maat je van een bepaald merk hebt is online winkelen superfijn. Schulte herenmode weet hoe het moet!

Top website .

Lekker vlotte site ,hoop keuze .

Uitstekende kwaliteit en service

• Kwaliteit

Ik heb precies ontvangen wat ik heb besteld.

Goede kwaliteit!

Mijn inkomen via internet zijn (nog) zeer beperkt en kan dus geen beoordeling geven over zaken waar ik geenervaringen mee heb.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG