• Kwaliteit

Alles weer correct verlopen.

Bestel al jaren spullen bij Schulte dat zegt voldoende.

• Kwaliteit

Zeer tevreden met de producten uit de bestelling

Snelle leverening - prima afhandeling - mooie producten

Alles netjes geregeld.

Altijd keurig verzorgd en op tijd

Altijd keurig verzorgd en op tijd

• Kwaliteit

zeer goed qua assortiment en adviezen

Ook via webshop prima service

Snelle,duidelijke afhandeling van retourzending

Snelle,goede service en afhandeling van (retour) verzending

Heel goede ervaring.

Ik bestel nu ongeveer 2 jaar via hun website. Altijd keurige bezorging binnen een paar dagen. Prima want voor mij hoeft het niet morgen binnen te zijn. Ruime tijd om de spullen bekijken en te passen. Retour sturen eenvoudig. Betalingen ook erg makkelijk. Dus overall een prettig bedrijf om te winkelen.

• Kwaliteit

ontvangen wat ik besteld had, in een mooie, grote doos; ik had de juiste maat gekozen

Snelle levering ze

zoals altijd perfect

Wat kan ik nog meer zeggen/schrijven. de website van Schulte Herenmode werkt perfect, het bestellen ook en het afleveren ook! wat wil een man nog meer?

Uitstekend!

Goede kwaliteit kleding en mooie prijzen

geweldig

Altijd snel geleverd en in 1x goed ! Absolute top collectie, en gewoon een feestje om iets uit te zoeken.

Mooie collecties

Uitgebreide beschrijving van het aanbod. Goed in beeld gebracht. Bestelling uitstekend verzorgd. Retourzending ook keurig afgehandeld.

Fijne zaak !

Al jaren bestel ik naar tevredenheid kleding bij Schulte. Correct, betrouwbaar, kwaliteit en klantgericht.

Goede kwaliteit en snel

Na de bestelling was het er best snel en ook goed verpakt. Enerzijds is het gratis terugsturen als mocht blijken dat het niet is wat je ervan verwacht een prettige mogelijkheid, anderzijds wordt daardoor veel onnodig gekocht en weer teruggestuurd met behoorlijke gevolgen die onwenselijk zijn. Wat mij betreft zou het goed zijn als bij het terugsturen de verzendkosten zouden worden gedeeld tussen verkoper en koper. Het brengt wat administratie met zich mee, maar kan volgens mij best goed en redelijk automatisch worden geregeld. Het zou het nodeloos kopen en terugsturen behoorlijk kunnen helpen beperken. Dit zou ik als aanbeveling willen meegeven.

fijne winkel

steeds weer bij een bestelling word ik blij verrast: mooie kwaliteit tegen goede prijs. Groot assortiment en met veel keus

Service is goed

Onlangs 4 broeken gekocht, maar helaas model vond ik niet mooi. Maar de snelle levering en retour afhandeling was uitstekend. Ik zal hier zeker nog kleding kopen

Modieuze betrouwbaarheid

Altijd aanbod en snelle correcte levering

• Kwaliteit

Netjes ,op tijd en goed product

alles wat ik tot nu toe heb besteld is altijd keurig afgeleverd , in goede verpakking en ziet er altijd netjes uit. laatste bestelling klopte niet helemaal en weer terug gezonden de zelfde dag en het retour bedrag binnen enkele dagen weer op eigen rekening heel tevreden

Mooie broek

Snel geleverd goede kwaliteit

• Kwaliteit

Snelle bezorging & goede kwaliteit!

Altijd zeer tevreden over de algehele orderverwerving. Erg verzorgd en ook nu pakket weer snel in huis. Aanrader!

• Kwaliteit

Snel,goed verpakt goede prijs kwaliteit

Gewoon perfect

• Kwaliteit

Mooie kleding. Keurige en snelle levering.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG