bestelling

een foutje verkeerde adres op de verpakking ben zelf moeten uit zoeken waar mij pakket zich bevond ik heb het juiste adres door gegeven maar de verzender heeft het verkeer adres op het pakket geplaatst zodat de bezorger nooit tot bij aan de deur geweest heb wel drie bij post NL gebeld en de hebben mij gezegd het geleverd wordt op Nieuwstraat 35 Heusden-Zolder maar ik woon in de Kiewitstraat 35 heb tegen post NL gezegd en dag daarna hebben het pakket geleverd die pot in Houthalen en ik ben het daar gaan afhalen Groeten

• Kwaliteit

Buitengewoon goede aflevering van zomerjas

Zomerjas werd heel goed geleverd incl hanger en travelbag. Keurig gedaan.

• Kwaliteit

Voor grote mensen een uitgebreid aanbod.

Fijn winkelen in grote maten.

• Kwaliteit

Ruime keuze in grote maten en prima kwaliteit

Men heeft een ruim aanbod aan kleding voor mensen met een grote maat (ook van bekende merken). De kwaliteit is goed. Als je iets besteld via de webshop wordt dit conform opgave geleverd en is het stevig verpakt. Ook retourneren is gemakkelijk. In de winkel wordt je prima geholpen.

• Kwaliteit

Gewoon goed in alle opzichten

Gewoon goed in prijs kwaliteit en levertijd

geweldig

2x colbert gekocht op tijd geleverd, maar vooral zo goed verpakt, keurige doos en ook nog eens in een kostuum-hoes.

Goede kwaliteit !

Goede kwaliteit, snel geleverd

• Kwaliteit

A merken in grote maten, top verpakt en snel in huis

Top ervaring, kom zeker (weer) terug

• Kwaliteit

Prima bedrijf met goede service

Had een paar schoenen besteld. Helaas waren ze te groot en hadden ze mijn maat niet meer. In de doos zat een handige bon waarmee ik de schoenen gratis terug kon sturen. Na ontvangst van de retourzending werd het aankoopbedrag binnen de kortste keren teruggestort op mijn rekening. Prima service!

Fijne webshop!

Voor de 2e keer iets besteld bij deze webshop. Heel netjes in doos verpakt.

• Kwaliteit

Positief. In het verleden minder.

In het verleden onderbroeken die vlug inscheurden. Net geen garantie meer. Ook geen tegemoetkoming.

Alles wordt goed geregeld

Snelle levering van de producten

Snel geleverd.

• Kwaliteit

Keurig gecommuniceerd en verzonden, mooie kwaliteit kleding!

Keurig gecommuniceerd en verzonden.

• Kwaliteit

Uitstkende kwaliteit. Past prima.

Snel geleverd. Mooi verpakt.

• Kwaliteit

Snelle en correcte levering!

100% vertrouwen in Schulte Herenmode. Mooie collecties en geweldige service!

Komt afspraken na

• Kwaliteit

Heel fijn en correct bedrijf.

Eindelijk een bedrijf wat heel goed met haar klanten omgaat. Alles super geregeld!

• Kwaliteit

Goede keuze en snelle levering

Mooie merken

Correct en snel

Goed en snel geregeld

Simpel, goed, snel

Prima service, mooi verpakt, levering zou iets sneller kunnen

Goede webshop

Mooie polo besteld, snel geleverd! Heel goed verpakt in een prachtige doos. Super!

duidelijkheid en snelle levering

zie hierboven

• Kwaliteit

Ik kan nu geen juiste beoordeling geven, bestelling is niet geleverd.

Mijn ervaring berust op aankopen in het verleden en die was altijd zeer positief. Wel vond ik het erg fijn dat de klantenservice van Schulte me informeerde over de mogelijke oorzaak van waarom deze keer mijn bestelling retour gestuurd was. Blijkbaar heeft vervoerder personeel dat hun werk niet zo serieus neemt. Ik vind het bovendien te betreuren dat de retourzending niet in goede staat is aangekomen bij Schulte.

• Kwaliteit

bestelling netjes ontvangen, was helaas veel te klein, voor het retourneren zaten er formulieren bij, geld werd netjes terug gestort, zeer goede ervaring met schulte

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG