ik heb een overhemd besteld met het idee dat dit binnen een week geleverd zou worden. Helaas kwam het pas na 2 weken. Indien ik dit had geweten, had ik het niet besteld. Jammer, ben hierover teleurgesteld. De kwaliteit van het overhemd en prijs is overigens prima.
Bedankt voor uw bericht en het melden van de late levering. Helaas moesten de artikelen vanuit de leverancier worden verzonden, en Casa Moda heeft helaas een langere levertijd dan onze andere merken. Dit heeft helaas tot de vertraging geleid. Onze excuses voor het ongemak en we hopen op uw begrip. Mocht u verdere vragen hebben, staan we natuurlijk voor u klaar.
Geweldig mooie shirts en snelle levering
uitstekend
Schulte heeft een duidelijke website met kwaliteitsproducten. Goede en snelle levering en mogelijkheid om snel te retourneren.
Prima kwaltijd,, goede prijs.
Klasse product en snelle levering !
Ik was op zoek naar een bepaald type korte broek omdat die gewoon heerlijk zit, de kleur die ik wilde was nergens meer op voorraad zelfs niet bij Vanguard, maar wie had hem wel, juist Schulte. Snel besteld dus en binnen 2 dagen had ik de broek in huis. Kortom groot assortiment, snelle levering en goed verpakt. Absoluut een aanrader en 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ waard. Hier ga ik vaker bestellen.
Alleen de achteraf betaling regeling werkt niet
Bedankt voor uw feedback. Achteraf betalen zou normaal gesproken zonder problemen moeten werken als het factuuradres en het bezorgadres gelijk zijn. Mocht u in de toekomst een nieuwe bestelling willen plaatsen en opnieuw tegen dit probleem aanlopen, dan staan we klaar om u daarbij te helpen. We zorgen er graag voor dat alles soepel verloopt. U kunt ons bereiken via [email protected] of telefonisch van maandag t/m vrijdag van 10:00-17:00 uur via 0252-700276.
Mijn meyerbroek werd snel geleverd. Prima broek voor een mooie prijs.
Was heel snel geleverd en het artikel ( zwemshort van Hugo Boss) past perfect
De aangeboden kleding is van fatsoenlijke kwaliteit en de prijs is van goede kwaliteit!!
Prima site voor de man met een maatje meer. Ruime keuze en soms leuke aanbiedingen. Kortom een aanrader!
Mooie polo's, snel verzonden en keurige verpakking.
Dear friends!! Thanks for GREAT service!!
Correcte afhandeling ook als er wordt teruggezonden
Prima kleding, erg ruime keuze ook in grote maten.
ik kan goed slagen bij Schulte voor keuze en grote maten en de aflevering is tijdig en in mooie verpakking.
Product is wat we ervan verwachtten. En keurig verpakt en snel geleverd
Top keuze en prijs/kwaliteitsverhouding. Goede service.
Laatste bestelling ORD124368037 New Zealand viel tegen. 1 hemd met inferieur stiksel (terug gestuurd) andere hemd zeer moeilijk strijkbaar. Voor mij dus geen linnen meer!!
Dank u voor uw feedback en onze excuses voor het ongemak met het overhemd dat slecht gestikt is. Helaas kan dit soms gebeuren vanuit de leverancier, maar dit zou natuurlijk niet mogen. U heeft het overhemd inmiddels retour gestuurd en wij hebben het aankoopbedrag gerefund. Wat betreft het andere overhemd: linnen overhemden kunnen inderdaad wat lastiger te strijken zijn en mogen licht kreuken. Dit is een eigenschap van de stof en draagt bij aan de casual uitstraling van linnen.
onbeschrijfbaar
106-110 Hoofdstraat