Goede kwaliteit, blijft mooi ook na vele wasbeurten. Maat klopt. Levering prima
Duidelijke site, snelle levering
de buitengewoon snelle service en aflevering van het bestelde zijn absoluut vermeldongswaardig EN aanbevelenswaardig. Geen enkele negatieve ervaring met de producten. In tegendeel!!!!!
De polo's van Pierre Cardin zijn van zeer goede kwaliteit. Voekt lekker aan en zit perfect.
Mooie snelle website met meer dan voldoende keus. Het is de tweede keer dat ik een aankoop doe en ben zeer tevreden, snelle levering en wat ik heb besteld is prima in orde en in een mooie verpakking aangeleverd,
Weer mooi overhemd toegevoegd aan de Uitgebreide collectie van mijn man! Superblij mee! Leuke modellen mooie stoffen! Aanrader
Ruime keuze, makkelijk bestellen en geen gedoe met retouren.
Met mijn lengte (216cm) blijk ik bij Spierings in het geheel niet bijzonder. Veel keus bleek er te zijn wat, mede door de prettige en deskundige adviezen, al snel tot een succesvolle aankoopervaring leidde.
Ruime keuze, snelle verzending na retourzending direct het geld retour gestort. Een zeer goede service, dat is prettig winkelen.
Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en ben steeds goed op de hoogte gehouden van de status. Ook het retourproces voor een van mijn bestellingen verliep soepel en de terugbetaling werd snel geregeld.
hoge kwliteit goede pasvorm
Goed assortiment en met aantrekkelijke acties.
Snelle en correcte levering. Net retourbeleid. Kortom top.
Pas recent de website gevonden met mijn favoriete broekenmerk. Duidelijke presentatie met echt alle nodige informatie per product. Eerste bestelling gedaan, die werd netjes bevestigd en snel en keurig geleverd. Ik blijf me alleen erover verbazen dat de betaling niet in de factuur kon worden vermeld, dat is toch niet zo moeilijk?
Het kledingstuk was keurig verpakt in de doos.
Niemand bij ons in het gezin kan bij Schulte achteraf betalen, dat vinden wij erg jammer !! Volgens Riverty ligt dat niet aan hun !!
Dank u voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat niemand in uw gezin via Riverty kan betalen. Om gebruik te kunnen maken van de optie voor achteraf betalen via Riverty, is het belangrijk dat het factuur- en bezorgadres overeenkomen. Mogelijk gaat er iets mis tijdens het invullen van de gegevens. We raden aan dit te controleren bij het plaatsen van een nieuwe bestelling. Mocht u weer een bestelling willen plaatsen en hierbij tegen problemen aanlopen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.
Goed snelle levering naten kloppen.
Snel en goede levering
Eenvoudige bestelprocedure. Geleverd conform de geplande termijn. Goed verpakt.
mooie spullen alleen per mail soms lastig om te bestellen. de site waar ik nu de overhemden op heb besteld ging weer goed
Veel keuze van grote maten van de betere merken. Veel artikelen op voorraad en snelle levering. Ook retourneren snel en simpel geregeld.
Snel geleverd.
Niets op aan te merken. Coulant,,Mooi assortiment, uitstekend verpakt. Molto bene!!
De service was prima; ook bij de vraag naar maten kreeg ik een vlot en correct antwoord!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG