Bij Berden een jas gekocht. Bleken achteraf vlekken op te zitten maar dit was het laatste exemplaar in mijn maat. Omdat de jas zo mooi stond en lekker zat via internet gaan zoeken en terecht gekomen bij Schulte Herenmode. Blijft altijd spannend om voor enkele honderden Euro's kleding te kopen. De site en reviews waren goed dus "de gok" maar genomen. Het feit dat er toevallig een aardige korting werd gegeven hielp ook zéker mee. Resultaat; de jas werd na 2 dagen geleverd in keurige Schulte doos met daarin de jas verpakt in een sjieke kleding hoes. Erg blij met zowel de snelle levering als de wijze waarop de jas was verpakt. TOP SHOP DIE SCHULTE HERENMODE!!!!
Alhoewel ik altijd mijn best doe om te voorkomen dat ik een artkel terug moet sturen, biedt Schulte een uitstekende gratis retourprocedure. Alles is makkelijk en rap geregeld. Mede vanwege deze reden alsook het assortiment koop ik al enige jaren regelmatig iets bij Schulte.
Zeer goede website, ruime keuze, snelle en efficiënte afhandeling.
Echt aanbevolen Goede en snelle service En fraaie spullen
snelle verzending, goede verpakking, aanrader
Ik heb in de afgelopen jaren meerdere producten bij Schulte gekocht. Altijd naar volle tevredenheid. Wordt uitstekend verpakt en snel bezorgd via PostNL . Had nu een winter Jack nodig en vond dit op de site van Schulte.
goed en snel
Ruim assortiment, duidelijke omschrijvingen, snel geleverd
Ruime keuze en voldoende voorraad. Ook snelle levering en snelle afhandeling van retourneren.
Prima verpakt
Correcte en vriendelijke bediening. Mooi assortiment. Goeie service.
Top webshop
Barbour jassen hebben allemaal een naam; Ogston, Corbridge, Duke, Beaufort, Ashby enz, het zijn de verschillende uitvoeringen en modellen. Op de site van Schulte kan geen onderscheid gemaakt, die zegt gewoon waxjas van barbour, daarmee weet je niets, en de foto's kunnen misleiden. Zodoende graag accurate info op de site aub ! Had een nieuwe Ogston gewild, heb een Corbridge ontvangen. Niet erg, kan de Corbridge ook gebruiken, maar exacte info voordien was beter geweest.
Bedankt voor uw review. We waarderen uw feedback en zullen deze intern bespreken. Voor vragen over een artikel kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail op [email protected] of telefonisch via 0252-700276.
Echter de omschrijving van de spijkerbroek vermeldde niet welke pasvorm het was.Daar kwam ik pas achter toen ik het ontving
Bedankt voor uw review. Onder de foto van de broek staat een vlak met 'alle kenmerken'. Hier kunt u altijd de pasvorm van een artikel terugvinden. Bij de door u bestelde broek staat de pasvorm 'slim fit' vermeld. We zien dat u de broek niet heeft geretourneerd, dus we gaan ervan uit dat deze naar wens was. Mocht u nog vragen hebben, dan horen we dat graag!
Mooie overhemden voor mensen met lange armen. Mouwlengte 7. En netjes geleverd.
Bestellen, betalen en bezorgen, top! En goed verpakt.
Goede communicatie, correcte afwikkeling van het hele proces
Top bedrijf op gebied van kwaliteit, service, professionaliteit, Chapeau!!
Snelle service goede producten
Fijne eerste kennismaking Ga zeker nog kijken voor een nieuwe aankoop Doe zo voort goede service
zoals gebruikelijk een zeer goede aankoop omschrijving en afbeelding correct en samenvattend zeer mooi
Kleding van goede kwaliteit en snit tegen betaalbare prijzen in ook een plus-maat.
Snelle levering en een fantastisch mooie overhemd.
Volgens afspraak binnen de levertermijn geleverd. Overhemd was splinternieuw en goed verpakt. Ook met bestellen en betalen geen enkel probleem ervaren. Kwaliteit en prijs in goede verhouding.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG