Zowel in de winkel als online uitstekende service.
snelle levering en TOP service.
Snelle levering. Kwaliteit producten. Stevige verpakking, zodat het gekochte product keurig netjes aankomt. Klantvriendelijke webshop
Wat is het heerlijk om vanuit je leunstoel een favoriete trui te selecteten die vervolgens een paar dagen later aan huis wordt bezorgd.
Bestel al jaren bij Schulte , mooie collectie grote maten en snelle levering . Ook bij retour duidelijk en snelle terugbetaling
Tot de volgende keer, met extra dank.
Naar tevredenheid
Afspraken worden nagekomen. Goede kwaliteit met goede prijsverhouding
Snelle bezorging. Kwaliteit. Mooi en goed verpakt. Duidelijke communicatie. Van harte aanbevolen en heb al vaker bij jullie besteld. Nooit teleurgesteld.
Man heeft jas (merk: Airforce) gekocht, niet heel goedkoop, wel goede kwaliteit tot nu toe; hij bevalt heel goed en is lekker warm.
Groot assortiment voor een goede prijs en snelle levering
Prachtige kwaliteit ribcord broek Meyer
meermaals trui besteld en altijd goed product snel en adequaat geleverd.
Colbert besteld. Werd zeer netjes in een hoes geleverd. Heel goed.
Bij Schulte een winterjas besteld en deze werd zeer snel geleverd en bovenal ook nog in een prachtige verpakkingsdoos met kledinghanger en jasbeschermhoes erbij! Ook zaten alle documenten als factuur en retourformulier er allemaal keurig bij. Kortom, ook al had ik hem zelf betaald, hij kwam aan als cadeau. Mijn Elvine Winterjas zit heerlijk en was blij dat zij hem nog in mijn maat hadden. Kortom deze zaak beveel ik zeer zeker aan.
Goede kwaliteit prijs verhouding en mooie aanbiedingen. Goed verpakt en snelle levering
Goede service met kennis van hoogwaardige producten. Heldere communicatie en diverse betaalopties.
Zoals hoger aangestipt heb ik de stof van hetgeen ik aankocht niet kunnen zien noch voelen. Inherent gevolg is dat ik iets totaal anders aangekregen heb van hetgeen ik beoogde. Voor mij dus een foute koop
Bedankt voor uw bericht. Wij begrijpen dat het lastig is om de stof te beoordelen bij online aankopen. Dat is inderdaad een nadeel van online winkelen, omdat u de stof niet kunt voelen zoals in een van onze winkels. Mocht u twijfelen over een product, dan bent u van harte welkom in een van onze winkels om de stof te bekijken en te voelen. Onze medewerkers helpen u daar graag verder. Bij vragen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 0252-700276. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00-17:00 uur.
Weer net zo tevreden als voorgaande keren.....
Colbert besteld is precies zoals omschreven geleverd in een mooi kledingzak netjes in een doos
Snelle levering goede kwaliteit Goed verpakt en mooi product.
het artikel viel in kwaliteit tegen. retour gezonden op 7 januari retour gezonden, is op 8 januari door u ontvangen. Nu is het 14 januari en het geld is nog steeds niet terugontvangen
Bedankt voor uw review. Retourzendingen worden bij ons binnen twee weken na ontvangst verwerkt, zoals ook vermeld op onze website. We zien dat uw retour op 8 januari door ons is ontvangen en op 15 januari is verwerkt. Dit valt binnen de genoemde termijn van twee weken. Inmiddels heeft u hiervan een bevestiging ontvangen. Mocht u nog vragen hebben, dan horen we het graag.
Ruime keuze en kwaliteit en mooie aflevering
Materiaal wordt goed verpakt, instructies zijn duidelijk, retourneren is ook goed geregeld… kortom een goed bedrijf!!
Veel keus ook in maten met extra lange mouwen
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire