stipt zending, beantwoordt aan de bestelling

Mooie promotie op kwaliteitskleding

• Kwaliteit

redelijk eenvoudig te vinden wat ik zoek en voortreffelijke uitvoering.

Ik bestel met plezier.

Boven verwachting

Betrouwbaar bedrijf met prima kwaliteit. Echt een aanrader.

• Kwaliteit

Ik had zo mijn twijfels.

Op 19/12/2024 daar een kasjmier winterjas gekocht. Ik had zo mijn twijfels. Het is een heel mooie en ook warme jas, maar hij is ook erg duur. Gelukkig had ik een financiële meevaller, anders was hij waarschijnlijk retour gegaan.

Retour code onleesbaar!

Kan broek niet retour zenden. Geprinte retourformulier niet leesbaar bij nlpost!, Slordig!,

Fijne zaak

Gewoon goede service en een fijne zaak

• Kwaliteit

Prima service en snelle levering

Zie hierboven

Snel en Goed

Eenmaal iets gezocht met Google dan kun je er niet meer omheen, zijn op social media zeer actief. Snel en goed geleverd !!

Een mooie herenzaak

Heb er regelmatig wat besteld, de levering is vlot en keurig verpakt. Ik heb kort geleden een paul en shark trui besteld. Deze was niet naar mijn wensen maar ik kon hem gemakkelijk retourneren. Ik kom vast wel een keer terug.

• Kwaliteit

Mijn bestelling kwam op afgesproken datum aan in de wel bekende prachtige verzorgde verpakking.

• Kwaliteit

Altijd goede aanbiedingen en snelle levering.

• Kwaliteit

Hi, The cotton of the Ralph shirt I bought had tiny damages, the sizes were like tiny dots. In the picture it looked nicer.

• Kwaliteit

Keurig snel geleverd en netjes verpakt

Snelle levering en keurig verpakt

Kwaliteit

Schulte herenmode beveel ik aan voor de prijs en kwaliteit verhoudingen.

Prima service qua verzending

Helaas was de maat een H-model en dus voor mij te groot. Via klantenservice en mevrouw van de webwinkel nog uitvoerig gezocht naar alternatief. Helaas niet meer voorradig. Zending teruggestuurd en nu wacht ik nog op terugboeken van de betaling. Zal wel goed komen!

Super klantenservice

Kwaliteitsproducten aan een schappelijke prijs, snel geleverd, overzichtelijke website, makkelijke afhandeling van de bestelling

Super service en kwaliteit

Foutje, onmiddellijk opgelost

Bij de zending ontbrak een bestelde artikel. Hiervan melding gemaakt bij de klantenservice. Binnen een dag was het missende artikel geleverd met de welgemeende excuses. Een goede en betrouwbare leverancier leer pas kennen als iets fout gaat. Schulte, jullie zijn met vlag en wimpel geslaagd.

• Kwaliteit

Mooie trui van Gant gekocht.

Mooie trui besteld en ontvangen. Bruine trui van Gant mt L. Ik ben slank, 1.86 en 84 kg. Valt als regular fit maar past goed. Hou zelf meer van slim fit. Wel een mooie en goed uitziende trui.

Een prettige herenmodezaak

Steeds wanneer je daar wat koopt, on line of in de winkel, blijkt on line alles te kloppen en een goede weergave te zijn van de werkelijkheid. In de winkel word je prettig geholpen. Men neemt alle tijd voor je en men probeert je niets aan te smeren. De klant is hier nog echt koning.

• Kwaliteit

Prima service ook geen probleem bij retourneren

Mooie manchetknopen!

Vlotte levering en product komt overeen met de afbeelding op de website.

Prachtige producten

Te weinig aandacht voor “grotere” maten . Indien deze zijn “uitverkocht” Dan kun het als kleinere kort gebouwde man vergeten ! Jammer hoor!

Snelle levering, mooie verpakking

Website is overzichtelijk, levering snel. En het kledingstuk kwam in een mooie sjieke doos, voelde als een cadeautje om uit te pakken.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG

0252 - 700 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire