Klaar en duidelijk, goed bediend.

Alles klaar en duidelijk, en mooi bediend.

Snel en netjes!

Keurige, snelle en complete levering

Mijn favoriete winkel

Uitgebreid assortiment voor heren van diverse leeftijden. Voor mij persoonlijk als oudere is er altijd iets passend. Dat is ook het bijzondere van deze winkel.

• Kwaliteit

Bestelling leverde geen enkel probleem op en was snel bij mij binnen. Poloshirts zijn prima

• Kwaliteit

Bestelling keurig en tijdig geleverd.

moeizaam je product vinden

Bij de meeste kleding webshops, dus niet alleen Schulte, is het geen fijne customer experience om je gewenste product te vinden. Heb je eindelijke je product gevonden, is de maat niet beschikbaar, soms staast er een aanduiding bij een product die onbegrijpelijk is en niet goed wordt uitgelegd, zoals -X of -U Wat bij het ene merk ruim valt, valt bij het andere merk krap, een "slim-fit" overhemd of polo blijkt gewoon "recht" te zijn. Er is een grote slag te slaan in veel betere keuzehulp in maatvoering en pasvorm, in de vorm van meer gedetailleerde maattabellen die zijn opgesteld vanuit echte metingen. Heel veel werk voor de webshop dus, maar dat gaat zich terugverdienen door minder retourzendingen. Dan hoef je ook niet 5 kledingstukken te bestellen om er weer 3 terug te sturen...

• Kwaliteit

Snel , goed en vakkundig.

Gewoon goed.

• Kwaliteit

Zeer snelle levering en keurig verpakt. Bij retour ook snelle afhandeling.

• Kwaliteit

Degelijk materiaal en perfect pasvorm

Altijd op tijd geleverd en al verschillende bestellingen gedaan.

• Kwaliteit

Top aanbod met perfecte bezorging

Stad en land afgezocht voor kleding in mijn lengte maat. Via een tip kom ik bij Schulte Herenmode terecht. De keuze is reuze en prachtige kleding gevonden. Blij mens.

Leveren wat ze zeggen

Geleverde producten zijn altijd Top en netjes ingepakt. Daarbij zeer snel geleverd en service om ze terug te sturen is duidelijk uitgelegd.

• Kwaliteit

Mooi aanbod tegen scherpe aanbiedingsprijzen

Schulte Herenmode bied een mooi en uitgebreid aanbod luxe herenkleding tegen regelmatig scherpe aanbiedingsprijzen. Alles is te vinden op een overzichtelijke site, eenvoudig te bestellen en is netjes geleverd op de afgesproken dag.

• Kwaliteit

levering conform afspraak en verwachting

Levering van schoenen en riem was uitstekend. Keurig verzorgd

• Kwaliteit

Mooie kwaliteit, en snelle bezorging

Wat een ruime keuze aan herenkleding en prachtige kwaliteit. De bezorging was ook nog eens snel. Ik bestel zeker meer!

Keurig verzorgd

Het pakket is keurig ingepakt en de bestelling ziet er perfect uit! Dank!!

Mooie broek

Prima webwinkel

prima website met ruim assortement, goede prijs en snelle levering

• Kwaliteit

De bestelling werd snel geleverd. Moest het helaas retour zenden omdat het product niet helemaal in de smaak viel. Retour gezonden en het werd supersnel afgehandeld . Ook mijn geld zeer snel retour geboekt. Helemaal top.

Goed.

Prima bedrijf. Goede Service. Hartelijk dank.

• Kwaliteit

Precies het artikel wat ik zocht! Goede kleur,perfecte lengte(in de winkels vaak niet!) en bovenal snel en keurig verpakt verzonden!!

• Kwaliteit

Keurig verpakt en snel geleverd

Goede kwaliteit en goede levering

• Kwaliteit

Uitstekende prijs/kwaliteit. Zeer goed zittende broeken en makkelijk in onderhoud.

• Kwaliteit

Altijd mooie producten die je ergens anders niet vindt.

Ze doen wat ze beloven en hebben een mooi assortiment.

Mooi werk

Prima, op tijd, mooi verpakt en makkelijk te retourneren

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.