Zoals gewoonlijk, zeer tevreden

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Prima kwaliteit

Goeie kwaliteit voor een goeie prijs

Uitstekende zaak

Uitstekende zaak zowel de webshop als de fysieke winkel in Hillegom. Meer dan voortreffelijke keuze, zeer veel maten en uitermate vriendelijk en deskundig personeel. Ik kan iedereen de zaak aanraden

• Kwaliteit

Goede wijn behoeft geen krans

Zie boven

• Kwaliteit

Prima keuze, overzichtelijk en vlotte afwikkeling.

Prima keuze mogelijkheden welke overzichtelijk is en vervolgens een vlotte afwikkeling van de aankoop.

• Kwaliteit

snelle levering van mooie kleding

Fijne website. Mooie kleiding en snelle levering in goede verpakking

Snelle en correcte levering

Artikel snel en correct geleverd. Kleine kortingen, maar goede merken en volledige beschrijving van elk product.

Voldoet aan verwachting

• Kwaliteit

Top winkel met correcte prijzen

Jammer van aflevering

Als afleveradres mijn huisadres opgegeven. Bleek dat het pakket rechtstreeks naar een afhaaladres was gestuurd (gamma). Had ik net zo goed naar een winkel kunnen gaan -> wat juist niet de bedoeling was.

Altijd geweldig

De jas was supermooi in een hoes verpakt. Ik geniet ervan hoeveel zorg jullie aan het verzenden besteden.

Mooi Poloshirt

Echt een mooi shirt voor een leuke prijs. Snel bezorgd en goede communicatie rondom de aankoop.

Snelle levering.

Pakket was snel binnen, en goede kwaliteit overhemd.

Geduldig

Ik had een mooie pantalon besteld voor mijn man, maar hij wilde hem niet houden. Jammer dat hij retour ging, want hij stond hem zo mooi. Sorry Schulte voor het ongemak

Goed en snel

Mooie producten en snel geleverd. Telkens weer.

Prima hemd gekocht

Hemd is goed, duurde een beetje lang voordat ik het ontving

Top kwaliteit

Voor Harris Tweed, Barbour, Ralph Lauren, Wellington of Bilmore producten moet u hier zijn. Snelle levering. Ben zeer tevreden, ik kom hier graag terug.

• Kwaliteit

Perfect product en snelle levering

Keurig verzonden in nette verpakking. Kledingstuk zat netjes in kledingbewaarzak.

Top zaak

Altijd heel vriendelijk geholpen. Onder shoppen in de zaak krijg je ook nog wat te drinken aangeboden.

• Kwaliteit

Bestelling voldoet helemaal aan de verwachting.

De bestelling is helemaal in orde, de maat is goed en alles correct afgeleverd.

Steeds weer perfect.

Steeds een super goede ervaring, en jullie verpakking is top.

• Kwaliteit

De aankoop zag er uit zoals verwacht.

De aankoop werd op tijd bezorgd en was netjes verpakt.

Goed verpakt, goede kwaliteit

Had eerst de verkeerde maat besteld, door de handige doos was het een fluitje van een cent om het pak te retourneren. Geld was snel teruggestort en de neiuwe goede maat snel bezorgd.

• Kwaliteit

Aankoop vlekkeloos maar financiële afhandeling niet

Verrassend genoeg gaf mijn winkelmand aan dat de verzending gratis zou zijn. Dat bleek dus niet waar omdat bij het afrekenen de verzendkosten alsnog werden bijgeteld. De verzendkosten waren weliswaar niet hoog maar het been werd stijf gehouden. Toch het gevoel dat de klant hier niet serieus werd genomen.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.